• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar benim bu 3. Transferim oldu ilkinde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. 2 ci tutunmadı zaten. 2019 temmuz ayında spontan hamile kaldım. Ama kalp atışını duyamadık. Doktorlar bana hamile kaldığını anladığın anda coraspirin kan sulandırıcı iğne kullanmalıydın dedi.(hamileliğimş öğrendiğimin ertesi gün dımtora gittim emin olmadan ilaç falan da vermemilti)kafam karıştı. Şimdi bana sadece jelle estrofem verildi benimle aynı durumda olan var mı yada bilgisi olana??
Valla seninle ayni degilim ama su an jel estrofem vitamin devam canim.tedavi ortasnda kansulandirci yani coraspin kullanmstim.sonra biz diyene kadar kullanma demislerdi.ilac semasi verilmişti gebe kaldiktan sonra .galiba yine verecekler.nasik gidiyo transferin canim

Hormonlara gore cnm bakalım pekı senın ne dedıler ayrıntılı olarak benım yumurtam ıns az drgıldır ona takıldım sımdı
Valla canım cumartesi iğneye başladım ben cuma cumartesi kontrol dediler şuan ne durumda yumurta bilmiyorum açıkçası merak ediyorum ben de taze transfer olacak benim büyük ihtimalle

Valla canım cumartesi iğneye başladım ben cuma cumartesi kontrol dediler şuan ne durumda yumurta bilmiyorum açıkçası merak ediyorum ben de taze transfer olacak benim büyük ihtimalle
Benım gıbısır en kotu cnm korkma ıns kalıtelı olur da yumurtalarımız döllenır ya sayısı cok onemlı dgl bakalm bılmıyorum pek bılgım de yok benım burakarda ogrenıykrum

Valla seninle ayni degilim ama su an jel estrofem vitamin devam canim.tedavi ortasnda kansulandirci yani coraspin kullanmstim.sonra biz diyene kadar kullanma demislerdi.ilac semasi verilmişti gebe kaldiktan sonra .galiba yine verecekler.nasik gidiyo transferin canim
Ben hastaneden otele geldik mümkün olduğunca yattım. Sabah 10.30 kahvaltıya indik. Hemen yakında market vardı oraya gidip geldik şimdi uzanıyorum tv başında herşey yolunda. Senin

Ben hastaneden otele geldik mümkün olduğunca yattım. Sabah 10.30 kahvaltıya indik. Hemen yakında market vardı oraya gidip geldik şimdi uzanıyorum tv başında herşey yolunda. Senin
Bende uzandım bir iki evde gezerim oyle biraz agrilarim var.karnim guruldar öyle 😂😂hersey icin cok erken😂😂

Merhaba eklerim tabiki hangi sebepten tüp bebek onuda yazayım sakıncası yoksa 😊
Aslında 4.5 yılda 4 normal(1. Kalbi atmadı. 2. Dış gebelik. 3. Kimyasal. 4. Kalbi atmadı)2 tüp bebek(1. Tüp bebek downluydu alındı. 2. Transfer tutmadı)hiç bir neden bulunamamıştı. Genetiklerimizde temiz. Normal yolla da hamile kalıyorum ama ilerlemiyor. Memorıl başlayınca rahim filmi istediler şekil bozukluğu çıktı yapışkanlık falan historoskopi oldum sonrasın da da transfer.

Benım gıbısır en kotu cnm korkma ıns kalıtelı olur da yumurtalarımız döllenır ya sayısı cok onemlı dgl bakalm bılmıyorum pek bılgım de yok benım burakarda ogrenıykrum
Amin canım inşallah rabbim ol desin ve olsun inşallah günler geçtikçe heyecan artıyor yumurta toplama kaçı döllendi transfer derken heyecan hep üst seviyede

Amin canım inşallah rabbim ol desin ve olsun inşallah günler geçtikçe heyecan artıyor yumurta toplama kaçı döllendi transfer derken heyecan hep üst seviyede
Aynen cnm ıns hayırlısıyla da aylatırız emeklerımıze deger 4 ıgne dıyorum hergun nasıl vurulur ama bebegımız ıcın deger

Sağlıkla gelsinlerde biz razıyız kuzum aynen senin yaş kaç nerede tedavi görüyorsunuz
29 yasındym bn cnm acıbademe gıdıyorum maslak ıste umut dıyoruz bu da tutmazsa uzun sure ara verecegım kafam sadecee bebege takılı kaldı cok kotu snın yas kac nekdrlık evlısın bn 4 yıllık evlıym erken doğumdan sonra olmadı bızde stres yapcagımıza tup deneyrlım dedık

Back