- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Senın 11 den 7 sondollenmıs amaa benım 6 saydılar dozu da yukselttıler bılmıuorım kacı dolu yumurta cokar cnm ya valla kafam karıstı acaba daha cok yumurta buyusun dıyemı oyle doz verdıler dr ayarlamıstır gec olmaz heralde senındeAnladım canım ben de cuma gidecem geç mi oluyor bilmiyorum benim tek iğne ilkin de 11 yumurta çıkıp 7 tanesi döllenip 2 tanesi 5.gğne gitmişti şuan ne olur bilmiyorum
Maslak Acıbadem'e de çok denk gelmiştim ben araştırırken ama orası hastalara çok ticari yönden bakıyorlarmış o yüzden Memorial tercih ettim. ama çok memnunum hastaneden doktorlardan. amin arkadaşım inşallah en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza. sizin problem neydi?Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.
Doktorlarimiz cok iyi masallah, ne gerekiyorsa soyluyorlar zaten.. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin❤ Ben gonul hocanin hastasiyim bu arafa
inşallah bekliyorum bakalım.bugün mü gideceksin doktoruna haber verdin mi ?Oldum ya sağolasınSeninde eli kulağındadır
Benim baktığında 8 saymıştı canım onlar bence işleme alınacak yumurtayı sayıyor 11 çıktı ama döllenen daha azdı ultrason da söylediği kadar ı döllendiSenın 11 den 7 sondollenmıs amaa benım 6 saydılar dozu da yukselttıler bılmıuorım kacı dolu yumurta cokar cnm ya valla kafam karıstı acaba daha cok yumurta buyusun dıyemı oyle doz verdıler dr ayarlamıstır gec olmaz heralde senınde
Daha kucukler vardı cnm ama saymadılar hanı buyumeye baslayanı saydılar ama dozu yukselttıler ya acaba artarmı buyuyen daha olurmu acaba sayım artarmı kı kacı dolu cokcak bıde oda onemlıBenim baktığında 8 saymıştı canım onlar bence işleme alınacak yumurtayı sayıyor 11 çıktı ama döllenen daha azdı ultrason da söylediği kadar ı döllendi
Yok doktora gitmeyeceğim aradım adet oldum diye ilaç verdiler cuma günü başlayacağım kullanmaya. 18inde kontrole gideceğim inşallahinşallah bekliyorum bakalım.bugün mü gideceksin doktoruna haber verdin mi ?
Artar canım doza göre bence opu ne zaman bir şey dediler miDaha kucukler vardı cnm ama saymadılar hanı buyumeye baslayanı saydılar ama dozu yukselttıler ya acaba artarmı buyuyen daha olurmu acaba sayım artarmı kı kacı dolu cokcak bıde oda onemlı
Aaa öyle mi bende hemşire ilk günü arayın randevu verelim muayene için demişti. ilaç olarak ne verdiler peki ?Yok doktora gitmeyeceğim aradım adet oldum diye ilaç verdiler cuma günü başlayacağım kullanmaya. 18inde kontrole gideceğim inşallah
Banada 2. Reglde arayın ilaç başlayacağız demişlerdi bende acaba çağıracaklar mı yoksa ilaç mı söyleyecekler diye tam o kısmı anlamamıştım. Bugün arayıp ilaç söyleyince heh dedim gitmeyeceğim yani kontrol iyi birşey ama şehir degistiriyorum 2 saat yol gitmek ve eşimin işini ayarlaması falan zorluyor birazAaa öyle mi bende hemşire ilk günü arayın randevu verelim muayene için demişti. ilaç olarak ne verdiler peki ?
Oylemı ddıyosun ıns bakalım kalıtelı olsunlarda doz düşük geldi belki 9 11 mmse suan Cumartesi falan baya buyumus olmazmı acaba 18 20 lerde olur gıbıme geldı ama bılemedım bısey demedıler muhtemelen olur Cumartesi dedıler Pazartesi de en gec toplanır dıye dusunuyorum pazar ıslem yapıyıkarmı bılmıyorumArtar canım doza göre bence opu ne zaman bir şey dediler mi
Eğer toplanması gerekirse canım pazar günü de işlem oluyor bekletilme gibi bir durum olmuyor ama pazartesi olur çünkü bir gün öncesinden iğnelere ara veriliyor aynı gün mü başlamıştık tedavşye seninle ben cumartesi başladımOylemı ddıyosun ıns bakalım kalıtelı olsunlarda doz düşük geldi belki 9 11 mmse suan Cumartesi falan baya buyumus olmazmı acaba 18 20 lerde olur gıbıme geldı ama bılemedım bısey demedıler muhtemelen olur Cumartesi dedıler Pazartesi de en gec toplanır dıye dusunuyorum pazar ıslem yapıyıkarmı bılmıyorum
Amin arkadasim insAllahMaslak Acıbadem'e de çok denk gelmiştim ben araştırırken ama orası hastalara çok ticari yönden bakıyorlarmış o yüzden Memorial tercih ettim. ama çok memnunum hastaneden doktorlardan. amin arkadaşım inşallah en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza. sizin problem neydi?
Bende Cumartesi basladım cnm 4 gun ıgne oldum bugun daha saymadım Aksam vuruluyorum ozamansenle gıdıyozEğer toplanması gerekirse canım pazar günü de işlem oluyor bekletilme gibi bir durum olmuyor ama pazartesi olur çünkü bir gün öncesinden iğnelere ara veriliyor aynı gün mü başlamıştık tedavşye seninle ben cumartesi başladım
Senin ne zaman dı transfer.Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.
Doktorlarimiz cok iyi masallah, ne gerekiyorsa soyluyorlar zaten.. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin❤ Ben gonul hocanin hastasiyim bu arafa
Allah kismet ederse ayin 20sinde galiba, daha net tarih konusamadik..Senin ne zaman dı transfer.
Hadi hayırlısı??Allah kismet ederse ayin 20sinde galiba, daha net tarih konusamadik..
Hayırlısı olsun son denemeniz olur umarım. sanırım transfer hazırlık dönemindesiniz değil mi?Amin arkadasim insAllahBizde esimin sperm morfolojisi baya dusuk malesef, bakalim hayirlisi olsun.
Benide eklermisiniz yaş 42 3. Denemem şişlş memorıl tüp bebek merkezinde 03.03 transferim olduArkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
@Buseeeeee95
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek29 Şubat Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek3 Mart
Transfer Günü
@10Esra_Rengiz_16
•2. DenemePcos +
Erkek Faktörü Bursa Jimer Tüp Bebek4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk DenemeSebepsiz İnfertilite Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek 29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Ozlem9144
• 3.DenemeErkek Faktörü Şişli Memorial Tüp Bebek 29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)Sebepsiz İnfertilite Yeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Nameless Warrior
•İlk DenemePcos Şişli Memorial Tüp Bebek Transfer Hazırlığına Başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?