2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anladım canım ben de cuma gidecem geç mi oluyor bilmiyorum benim tek iğne ilkin de 11 yumurta çıkıp 7 tanesi döllenip 2 tanesi 5.gğne gitmişti şuan ne olur bilmiyorum
Senın 11 den 7 sondollenmıs amaa benım 6 saydılar dozu da yukselttıler bılmıuorım kacı dolu yumurta cokar cnm ya valla kafam karıstı acaba daha cok yumurta buyusun dıyemı oyle doz verdıler dr ayarlamıstır gec olmaz heralde senınde

Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.
Doktorlarimiz cok iyi masallah, ne gerekiyorsa soyluyorlar zaten.. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin❤ Ben gonul hocanin hastasiyim bu arafa
Maslak Acıbadem'e de çok denk gelmiştim ben araştırırken ama orası hastalara çok ticari yönden bakıyorlarmış o yüzden Memorial tercih ettim. ama çok memnunum hastaneden doktorlardan. amin arkadaşım inşallah en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza. sizin problem neydi?

Benim baktığında 8 saymıştı canım onlar bence işleme alınacak yumurtayı sayıyor 11 çıktı ama döllenen daha azdı ultrason da söylediği kadar ı döllendi

Kızlar benım 6 saydılar buyuyen dozu arttırdılar daha baska buyuyen olurmu acaba sayı artarmı

Benim baktığında 8 saymıştı canım onlar bence işleme alınacak yumurtayı sayıyor 11 çıktı ama döllenen daha azdı ultrason da söylediği kadar ı döllendi
Daha kucukler vardı cnm ama saymadılar hanı buyumeye baslayanı saydılar ama dozu yukselttıler ya acaba artarmı buyuyen daha olurmu acaba sayım artarmı kı kacı dolu cokcak bıde oda onemlı

Aaa öyle mi bende hemşire ilk günü arayın randevu verelim muayene için demişti. ilaç olarak ne verdiler peki ?
Banada 2. Reglde arayın ilaç başlayacağız demişlerdi bende acaba çağıracaklar mı yoksa ilaç mı söyleyecekler diye tam o kısmı anlamamıştım. Bugün arayıp ilaç söyleyince heh dedim gitmeyeceğim yani kontrol iyi birşey ama şehir degistiriyorum 2 saat yol gitmek ve eşimin işini ayarlaması falan zorluyor biraz Estrofem verdiler sabah öğlen akşam iç dediler

Artar canım doza göre bence opu ne zaman bir şey dediler mi
Oylemı ddıyosun ıns bakalım kalıtelı olsunlarda doz düşük geldi belki 9 11 mmse suan Cumartesi falan baya buyumus olmazmı acaba 18 20 lerde olur gıbıme geldı ama bılemedım bısey demedıler muhtemelen olur Cumartesi dedıler Pazartesi de en gec toplanır dıye dusunuyorum pazar ıslem yapıyıkarmı bılmıyorum

Eğer toplanması gerekirse canım pazar günü de işlem oluyor bekletilme gibi bir durum olmuyor ama pazartesi olur çünkü bir gün öncesinden iğnelere ara veriliyor aynı gün mü başlamıştık tedavşye seninle ben cumartesi başladım

Amin arkadasim insAllah Bizde esimin sperm morfolojisi baya dusuk malesef, bakalim hayirlisi olsun.

Bende Cumartesi basladım cnm 4 gun ıgne oldum bugun daha saymadım Aksam vuruluyorum ozamansenle gıdıyoz

Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.
Doktorlarimiz cok iyi masallah, ne gerekiyorsa soyluyorlar zaten.. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin❤ Ben gonul hocanin hastasiyim bu arafa
Senin ne zaman dı transfer.

Merhaba kızlar benim bu 3. Transferim oldu ilkinde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. 2 ci tutunmadı zaten. 2019 temmuz ayında spontan hamile kaldım. Ama kalp atışını duyamadık. Doktorlar bana hamile kaldığını anladığın anda coraspirin kan sulandırıcı iğne kullanmalıydın dedi.(hamileliğimş öğrendiğimin ertesi gün dımtora gittim emin olmadan ilaç falan da vermemilti)kafam karıştı. Şimdi bana sadece jelle estrofem verildi benimle aynı durumda olan var mı yada bilgisi olana??

Benide eklermisiniz yaş 42 3. Denemem şişlş memorıl tüp bebek merkezinde 03.03 transferim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…