• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benım ıgneler 4 e cıktı ya 6 tane 9 11 mmlık yumurtalar vardı yetersiz geldı sanırım yarın 4.ıgne olarak cetrotıde ye baslıcam Cumartesi kontrol sanırım hersey yolunda gıderse Pazartesi opu olur

hayır yapılmadı. Yücel Hoca siz bilirsiniz de bizde ilk deneme olduğu için polikistik over dışında bir sebep görünmediği için yaptırma gereği duymadık. gerçi her ihtimale karşı genetik tahilleri yaptırma mı istedi sonuçalrı bekliyorum. sizinde tedaviniz hayırlı olsun. ilk denemeniz mi sizinde ?
Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.
Doktorlarimiz cok iyi masallah, ne gerekiyorsa soyluyorlar zaten.. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin❤️ Ben gonul hocanin hastasiyim bu arafa🥰

Kızlar benım ıgneler 4 e cıktı ya 6 tane 9 11 mmlık yumurtalar vardı yetersiz geldı sanırım yarın 4.ıgne olarak cetrotıde ye baslıcam Cumartesi kontrol sanırım hersey yolunda gıderse Pazartesi opu olur
Yetersiz gelmesi ile ilgisi yok canım o herkeste olan bir iğne yumurtanın önce çatlamasını engellemek için yarın ben de gonalf yanında onu vurulcam

Cetrotide yumurtalarin yetersiz geldigi icin degil, suan buyuturken kendiliginden catlamasin diye verilen bir igne.

Back