- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Hayırlı olsun canimGünaydın canım, evet bir aksilik olmazsa yarın toplanacak inşallah
Ne kadar çok şey geçmiş başınızdan inşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuz rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınAslında 4.5 yılda 4 normal(1. Kalbi atmadı. 2. Dış gebelik. 3. Kimyasal. 4. Kalbi atmadı)2 tüp bebek(1. Tüp bebek downluydu alındı. 2. Transfer tutmadı)hiç bir neden bulunamamıştı. Genetiklerimizde temiz. Normal yolla da hamile kalıyorum ama ilerlemiyor. Memorıl başlayınca rahim filmi istediler şekil bozukluğu çıktı yapışkanlık falan historoskopi oldum sonrasın da da transfer.
Ben de 30 yaşındayım canım adanada başkent hastanesinde tedavi görüyorum. Bir yıl denedik olmadı dşrek tüp yaptık bir kızım var bu denemeden kızım 2 yaşında korunmadık hiç yine olmadı tekrar başladık 4 yıllık evliyim ben de senin erken doğum neden oldu rahim ağzı yetmezliği mi var29 yasındym bn cnm acıbademe gıdıyorum maslak ıste umut dıyoruz bu da tutmazsa uzun sure ara verecegım kafam sadecee bebege takılı kaldı cok kotu snın yas kac nekdrlık evlısın bn 4 yıllık evlıym erken doğumdan sonra olmadı bızde stres yapcagımıza tup deneyrlım dedık
Evet suan hazirlik surecindeyiz, naturel transfer olacak insallahHayırlısı olsun son denemeniz olur umarım. sanırım transfer hazırlık dönemindesiniz değil mi?
Bızımde dogal oldu ama ıste kaybettm 1 sene de olmayınca dedm yeter artık demek olmıcak son care geldm rahım agzı yetmezlıgı dıyende oldu olmayabılır dıyende oldu cnm acılma kasılma sancı hunılesme ve kayıpBen de 30 yaşındayım canım adanada başkent hastanesinde tedavi görüyorum. Bir yıl denedik olmadı dşrek tüp yaptık bir kızım var bu denemeden kızım 2 yaşında korunmadık hiç yine olmadı tekrar başladık 4 yıllık evliyim ben de senin erken doğum neden oldu rahim ağzı yetmezliği mi var
Çok teşekkürler inşallah tutarNe kadar çok şey geçmiş başınızdan inşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuz rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Amiiin inşallahÇok teşekkürler inşallah tutar
hadi bakalım güzel sonuçlansın inşallah. bende regl olmayı bekliyorum. bu ay transferim olacak benimde ama natural mi olacak nasıl olacak hiç birşey bilmiyorum henüz çok heyecanlıyım :)Evet suan hazirlik surecindeyiz, naturel transfer olacak insallah
Sen canım her ihtimale karşı gebelik oluşunca 12.haftada rahme dikiş attırBızımde dogal oldu ama ıste kaybettm 1 sene de olmayınca dedm yeter artık demek olmıcak son care geldm rahım agzı yetmezlıgı dıyende oldu olmayabılır dıyende oldu cnm acılma kasılma sancı hunılesme ve kayıp
Buyuk ıhtımal oyle olcak zaten cnm ıyı dr a gıtmeyı dusunuyorum bıdaha dr yuzunden kaybetmek ıstemıyorum bebegım ıcın herseye degerSen canım her ihtimale karşı gebelik oluşunca 12.haftada rahme dikiş attır
Aynen canım hayırlısı ile inşallahBuyuk ıhtımal oyle olcak zaten cnm ıyı dr a gıtmeyı dusunuyorum bıdaha dr yuzunden kaybetmek ıstemıyorum bebegım ıcın herseye deger
Dr a gıdınce sen de yaz bılgılendır bızı cnmAynen canım hayırlısı ile inşallah
Ikı tane olduguna sukret ben yarın 4 ıgneye gecıyorumYazarım canım cuma sabah 9 da randevum var bakalım neler bekliyor bizi yarın akşam gonalf 225 ve cetrotide vurulcam
İnşallah canım sonu güzel olsunIkı tane olduguna sukret ben yarın 4 ıgneye gecıyorumsen cuma ben Cumartesi ıns guzel haberlerle
Bitki cayi icme canim.. Doktorum bitki cayi yasak demisti bana. Siyah cay, bitki caylari. Kahve.. bunlar yasak.. rahime embriyonun tutunmasini onluyormus galiba. Su ic.. bol su.. hayirlisi olsun. Insallah embriyon sana simsiki tutunur...Kızlar iyi akşamlat nasılsınız bişey sorucam size biliyosunuz ayın 10 unda transferim var dün içtiğim içecek genzime kaçtı ve öksürmekten boğazım tahriş oldu sabahtan beri ıhlamur içiyorum bal limon başka ne içebilirim tedbirimi almak istiyorum
Bitki cayi icme canim.. Doktorum bitki cayi yasak demisti bana. Siyah cay, bitki caylari. Kahve.. bunlar yasak.. rahime embriyonun tutunmasini onluyormus galiba. Su ic.. bol su.. hayirlisi olsun. Insallah embriyon sana simsiki tutunur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?