2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ne kadar çok şey geçmiş başınızdan inşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuz rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Ben de 30 yaşındayım canım adanada başkent hastanesinde tedavi görüyorum. Bir yıl denedik olmadı dşrek tüp yaptık bir kızım var bu denemeden kızım 2 yaşında korunmadık hiç yine olmadı tekrar başladık 4 yıllık evliyim ben de senin erken doğum neden oldu rahim ağzı yetmezliği mi var

Bızımde dogal oldu ama ıste kaybettm 1 sene de olmayınca dedm yeter artık demek olmıcak son care geldm rahım agzı yetmezlıgı dıyende oldu olmayabılır dıyende oldu cnm acılma kasılma sancı hunılesme ve kayıp

Sen canım her ihtimale karşı gebelik oluşunca 12.haftada rahme dikiş attır

Kızlar bu cetrotıne yı nasıl yapıyonuz kendı enjektorunemı cekıyonuz suyla cozeltıyı baska sırıngadamı yapıyonuz

Kızlar iyi akşamlat nasılsınız bişey sorucam size biliyosunuz ayın 10 unda transferim var dün içtiğim içecek genzime kaçtı ve öksürmekten boğazım tahriş oldu sabahtan beri ıhlamur içiyorum bal limon başka ne içebilirim tedbirimi almak istiyorum

Merhaba kizlar..Bahceci Umut Tüp bebek merkezinde Cem Çelik ile ilk defa tüp bebek deniyorum.. Pcosum ben.. 20.2.2020 tarihinde 7 tane yumurta toplandi bir tanesi sadece 5 gun +1 gun uzatma ile blastosist olustu.. 5.gun gelisim gostermemisti hicbiri.. 1 gun uzatma ile 1 tanesi benim umudum oldu ve donduruldu.. Rahim dinlendirme asaamasindayim suan..Muhtemelen mart sonunda transfer olucak. Reglin 2.gunu beni bekliyorlar.. Biraz korkularım var. Biraz endiseliyim tek yumurta oldugu icin umudumu kaybetmemeye Calisiyorum. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar..

Bitki cayi icme canim.. Doktorum bitki cayi yasak demisti bana. Siyah cay, bitki caylari. Kahve.. bunlar yasak.. rahime embriyonun tutunmasini onluyormus galiba. Su ic.. bol su.. hayirlisi olsun. Insallah embriyon sana simsiki tutunur...

Bitki cayi icme canim.. Doktorum bitki cayi yasak demisti bana. Siyah cay, bitki caylari. Kahve.. bunlar yasak.. rahime embriyonun tutunmasini onluyormus galiba. Su ic.. bol su.. hayirlisi olsun. Insallah embriyon sana simsiki tutunur...

Transfer öncesi de mi yasak bana dr birşey demedi hatta bugun sordum ayın 16 olacak transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…