- 17 Mart 2020
- 34
- 27
- 3
- 36
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.801
Rabbim anne olmak isteyen kendini hazir hisseden kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.15.haftamdayim.Hersey harika gidiyordu.1 damla kanamam bile olmadi.12.haftada her ilaci biraktim.Ise basladim.Tuvalete giderken aniden agrisiz bir kanamam oldu bardaktan asagi su doker gibi ..Hastane cok yakindi gittik.Muane ederken doktorun butun odasi kan golu oldu.Erkek bebegimin plesantasi rahim agzini kapatmis bebeklerim cok iyiydi ama kanim durmuyordu.Acil yatis yapildi.Ilaclarla ignelerle azaltildi.Adet kanamasina dondu.Doktor sabah tekrar kontrole aldi ve insallah plesanta yukari cikar yoksa cok isimiz var dedi sana zarari dedi kan kaybin olur kan takviyeso yapariz ama yetmezse ozaman gebelik sonlanmak zorunda kalir.Baska hicbirseyin yok dedi..Ama cok sukur 4saatte bi kan takibi yapildi kan depolarim dusmemisti.Bebeklerim cok iyiydi.Suan evdeyim 20gun raporluyum sadece tuvalete gidiyorum ve ozaman da kanamam oluyor..Yukari cikmazsa heyet raporuyla hic ise gitmeyecegim 9 ay sadece tuvalete kalkacaksin dedi.Allahkimseye yasatmasin.Ben hayatimda ilk defa duydum.Ailece kan durmayacak diye o kadae korktukki..3ayi atlattim diye rahatlamisken kizlar boyle birsey yasadim.Demem o ki hamile arkadaslarim her zaman kendinize dikkat edin.Belki ben evi supurmesem ise yuruyerek gitmesem en azinsan kanamam baslamamis olacakti.Sadece muanede ogrenip dikkat edecektim.Neyse ki kotu sonuclanmadi.Butun anne olmak isteyenler hepiniz dualarimdasiniz.Allah saglikla hamile kalmayi ve dogurmayi nasip etsin.Bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım bizlere de dua et. Benim sorunumda hemen hemen aynı. Tüp bebek denemedik henüz araştırıyorum. Hangi şehirdesin canm