• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım bizlere de dua et. Benim sorunumda hemen hemen aynı. Tüp bebek denemedik henüz araştırıyorum. Hangi şehirdesin canm
Rabbim anne olmak isteyen kendini hazir hisseden kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.15.haftamdayim.Hersey harika gidiyordu.1 damla kanamam bile olmadi.12.haftada her ilaci biraktim.Ise basladim.Tuvalete giderken aniden agrisiz bir kanamam oldu bardaktan asagi su doker gibi ..Hastane cok yakindi gittik.Muane ederken doktorun butun odasi kan golu oldu.Erkek bebegimin plesantasi rahim agzini kapatmis bebeklerim cok iyiydi ama kanim durmuyordu.Acil yatis yapildi.Ilaclarla ignelerle azaltildi.Adet kanamasina dondu.Doktor sabah tekrar kontrole aldi ve insallah plesanta yukari cikar yoksa cok isimiz var dedi sana zarari dedi kan kaybin olur kan takviyeso yapariz ama yetmezse ozaman gebelik sonlanmak zorunda kalir.Baska hicbirseyin yok dedi..Ama cok sukur 4saatte bi kan takibi yapildi kan depolarim dusmemisti.Bebeklerim cok iyiydi.Suan evdeyim 20gun raporluyum sadece tuvalete gidiyorum ve ozaman da kanamam oluyor..Yukari cikmazsa heyet raporuyla hic ise gitmeyecegim 9 ay sadece tuvalete kalkacaksin dedi.Allahkimseye yasatmasin.Ben hayatimda ilk defa duydum.Ailece kan durmayacak diye o kadae korktukki..3ayi atlattim diye rahatlamisken kizlar boyle birsey yasadim.Demem o ki hamile arkadaslarim her zaman kendinize dikkat edin.Belki ben evi supurmesem ise yuruyerek gitmesem en azinsan kanamam baslamamis olacakti.Sadece muanede ogrenip dikkat edecektim.Neyse ki kotu sonuclanmadi.Butun anne olmak isteyenler hepiniz dualarimdasiniz.Allah saglikla hamile kalmayi ve dogurmayi nasip etsin.

Rabbim anne olmak isteyen kendini hazir hisseden kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.15.haftamdayim.Hersey harika gidiyordu.1 damla kanamam bile olmadi.12.haftada her ilaci biraktim.Ise basladim.Tuvalete giderken aniden agrisiz bir kanamam oldu bardaktan asagi su doker gibi ..Hastane cok yakindi gittik.Muane ederken doktorun butun odasi kan golu oldu.Erkek bebegimin plesantasi rahim agzini kapatmis bebeklerim cok iyiydi ama kanim durmuyordu.Acil yatis yapildi.Ilaclarla ignelerle azaltildi.Adet kanamasina dondu.Doktor sabah tekrar kontrole aldi ve insallah plesanta yukari cikar yoksa cok isimiz var dedi sana zarari dedi kan kaybin olur kan takviyeso yapariz ama yetmezse ozaman gebelik sonlanmak zorunda kalir.Baska hicbirseyin yok dedi..Ama cok sukur 4saatte bi kan takibi yapildi kan depolarim dusmemisti.Bebeklerim cok iyiydi.Suan evdeyim 20gun raporluyum sadece tuvalete gidiyorum ve ozaman da kanamam oluyor..Yukari cikmazsa heyet raporuyla hic ise gitmeyecegim 9 ay sadece tuvalete kalkacaksin dedi.Allahkimseye yasatmasin.Ben hayatimda ilk defa duydum.Ailece kan durmayacak diye o kadae korktukki..3ayi atlattim diye rahatlamisken kizlar boyle birsey yasadim.Demem o ki hamile arkadaslarim her zaman kendinize dikkat edin.Belki ben evi supurmesem ise yuruyerek gitmesem en azinsan kanamam baslamamis olacakti.Sadece muanede ogrenip dikkat edecektim.Neyse ki kotu sonuclanmadi.Butun anne olmak isteyenler hepiniz dualarimdasiniz.Allah saglikla hamile kalmayi ve dogurmayi nasip etsin.
Ben bu arada Istanbuldayim

Canım çok büyük geçmiş olsun. Yaşadığın son kötü günün bu olsun. Rabbim evladını sana bağışlasın. Dikkat et kendine, yat dinlen, hiç kalma bu günlerin acısını bebişini kucağına aldıktan sonra çıkartırsın ve bol bol gezersin .❤️

Aklımda bir soru daha vardı;
Tüp bebek doktorlarınız veya kadın doğumcunuz farketmez ilişki yasak dedilermi?
Bu sorum herkese ama Özellikle ikiz gebelere ne söylendi merak içindeyim.
Ben bütün ilaçlarımı 12+0 da bıraktım canım şuan sadece folik asit alıyorum. İlişki konusundada tüp bebek merkezim transfer öncesi ve bebeğin kalp atımını duyana kadar yasak demişti rahimde kasılmalar olabilir diye. Henüz bende icraat yok kendimi sevişecek kadar enerjik hissetmiyorum 😜 eşim sırnaşıyor çocuğu uyutmaya gidiyorum gidiş o gidiş, bende bayılıp kalıyorum gözümü bi açıyorum gece olmuş iki bucuk.
riskli bi durum olmadığı sürece yasak yok ama bizler biraz tırstığımız için bişey olacak diye seks hayatını ikinci plana atıyoruz. Kontrolünde dr na sor canım. 😉

Transferde yasaktı biz3 hala yasak bebek aşağı da diye
Canım bol bol su iç ve havuç ye zamanla yukarıya çıkacaktır. Kızıma hamileyken türkiyede rahatsızlanmıştım. Dr gittim bebek çok aşagıda erken doğum ihtimalin çok yüksek demişti. Hatta düşük önleyici iğne yapmak istedi ben yaptırmamıştım. 5 aylık falan hamileydim, erken dogar dediği çocuğu tam 42. Haftada doğurdum. Birde arken haftalarda bebeğin yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Bol bol Dinlenerek sorun çözülür 👍🏻

Valla ben hep şişkin geziyorum gazman gibi 😄 karnım 5 aylık gibi.

Geçmiş olsun herşey güzel olacak inşallah

Ben henüz kullanmaya başlamadım ama çok iyi etmişsin başlamakla. Oğluma hamileyken kakao yağı kullandım ve çok şükür oluşan çatlak azdı onlarda iyileşti o da çok iyi oluyor.
Kızımda çatlak için mavi kapaklı nivealar var ya ondan önermişti drum. Ama birazda genetik olduğunu söyledi. Çok pahalı kremler kullanıp çatlayanlar da oluyor. Toplamda 5 kere anca krem kullanmışımdır ama bir tane bile çatlağım olmadı 😍
Sanırım anneden genetik, ablam 4 çocuk doğurdu çatlak yok, annemdede hiç çatlak yok.
her gebelik farklı oluyormuş İnşaAllah bunuda çatlaksız tamamlarım.Sıkıntı ben krem tarzı şeyleri sürekli kullanamıyorum. En fazla bir hafta , sonra dolapta bekliyor. Alışkanlık haline getiremiyorum. 🤷‍♀️

dlkkydlntpl dlkkydlntpl canım gözün aydın olsun diyim en sonunda dikişler atılmış. Bir nebzede olsa rahatlamışsındır, biraz daha güvende hissedersin. Kendini yormadan yola devam. 👏🏻 Herşey güzel olacak Allahın izniyle. 😉

Canım bol bol su iç ve havuç ye zamanla yukarıya çıkacaktır. Kızıma hamileyken türkiyede rahatsızlanmıştım. Dr gittim bebek çok aşagıda erken doğum ihtimalin çok yüksek demişti. Hatta düşük önleyici iğne yapmak istedi ben yaptırmamıştım. 5 aylık falan hamileydim, erken dogar dediği çocuğu tam 42. Haftada doğurdum. Birde arken haftalarda bebeğin yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Bol bol Dinlenerek sorun çözülür 👍🏻
Ayy inşallah canım havuç su dinlenmek hepsini yapmaya calisacam.insallah faydası olur

Çok çok geçmiş olsun canım rabbim bebisleri sana bağışlasın. Kendine çok dikkat et dua edelim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Moralini yüksek tut güzel şeyler düşün

Aklımda bir soru daha vardı;
Tüp bebek doktorlarınız veya kadın doğumcunuz farketmez ilişki yasak dedilermi?
Bu sorum herkese ama Özellikle ikiz gebelere ne söylendi merak içindeyim.
Valla bana ilişki yasak demediler hiç 12.haftaya kadar hiç birlikte olmadık zaten Miyde bulantisindan aklına gelmiyor hiç de eşim gün sayıyormuş meğer :olamaz:

Merhaba arkadaşlar, ben de Mart ayında transfer oldum, Mart ayından beri de bu sayfayı takip ediyorum. Az çok herkesin ne yaşadığına hakimim , Allah herkese hamileliğin sonunuda görmeyi nasip etsin 🤲 Ben de 14. Haftamdayım, ikiz gebeliğim var, bu haftama kadar hiç kanama yaşamadım, 4 hafta öncede doktorum progestanı kesti. Genelde sırt ve bel ağrısını hamilelik süresince yaşıyorum. Dün rutin muayene sonrası eve geldiğimde kasık ağrısı olmadan birden koyu renk kanama yoğun bir şekilde başladı, acil doktora gittik. Eski kan diye birşey varmış, içimden kanı çektiler, ultrasonda da kontrol ettiler bebeklerde sorun yokmuş. Proluktan vurup kanama takibi yaptılar, kanama azaldı, şu anda da peçeteye silince gelecek şekilde var. Evde yatıyorum. Sevgili @ magic life, sizin de kanamanız bu şekilde miydi? Yoksa aktif kanama şeklinde bir yorumda bulundular mı?

Merhaba arkadaşlar, ben de Mart ayında transfer oldum, Mart ayından beri de bu sayfayı takip ediyorum. Az çok herkesin ne yaşadığına hakimim , Allah herkese hamileliğin sonunuda görmeyi nasip etsin 🤲 Ben de 14. Haftamdayım, ikiz gebeliğim var, bu haftama kadar hiç kanama yaşamadım, 4 hafta öncede doktorum progestanı kesti. Genelde sırt ve bel ağrısını hamilelik süresince yaşıyorum. Dün rutin muayene sonrası eve geldiğimde kasık ağrısı olmadan birden koyu renk kanama yoğun bir şekilde başladı, acil doktora gittik. Eski kan diye birşey varmış, içimden kanı çektiler, ultrasonda da kontrol ettiler bebeklerde sorun yokmuş. Proluktan vurup kanama takibi yaptılar, kanama azaldı, şu anda da peçeteye silince gelecek şekilde var. Evde yatıyorum. Sevgili @ magic life, sizin de kanamanız bu şekilde miydi? Yoksa aktif kanama şeklinde bir yorumda bulundular mı?
Geçmiş olsun,ikiz gebeliklerde çok yaşanıyor maalesef.Benimde eski kan uzun bir süre o şekilde aktı birkaç haftadır herşey normal.cinsiyetleri bellimi

Kızlar tek tek alıntı yapamıycam silindi, bugün doktora sordum ilişkide herhangi bir kısıtlama yokmuş.sadece kanama olursa yasaklıyorlarmış.benim hormonlar biraz coşkun durumda da sorduğum iyi oldu🤦‍♀️

16.haftamdayım büyük bir heyecanla gittim cinsiyetlerini öğrenirim diye ama doktorum rahatsızmış sadece 10 dk ayırdı hızlıca baktı birini erkek gördü diğerini göremedim diyip kaldırdı beni.biraz canım sıkıldı bu duruma,aceleye getirdi ve sonraki randevu taaa bir ay sonra. 🤭
Progestanı falanda kestik bu arada

Rabbim seni ve bebeklerini korusun inşallah canım benim çok zor günler yaşamışsın hepimiz için her an risk var eskiler gibi değiliz maalesef büyükler bazen çok nazlısın hemen yoruluyorsun ben hamileyken ohoooo falan gibi konuşmalar yapıyorlar insan da gerçekten ben mi abartıyorum diye düşünüyor ama senin başına gelenleri okuduktan sonra kim ne derse desin zaten hamile kalmak kolay olmadı bide onca stres açıdan sonra bebeklerimi kaybedersem kimse telafi edemez 😰😰

Sevgili Pelinçiçekçi, evet cinsiyetleri belli oldu, çift yumurta ikizi, iki kızım olacak Allah’ın izniyle🤗 Sizin ne kadar süre bu kanama devam etti ? açıkçası 14 hafta kanama olmayıp şimdi olması biraz korkuttu, şu an evde yatıyorum. Umarım tekrarlamaz.

Kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetlerini ben 14 haftalık oldum bana 19 da anca öğrenirsin bakarız dediler 😣😣
Benim doktorum tup bebek toktorum 12+2 de %100 cinsiyetleri verdi.Ama makinasi cok iyi.Normal ozel hastanede ki kadin dogumcum 16.hafta dedi.Kanamam olunca hastaneye kaldirilimca 15+0 da bir kiz bir erkek diyebiiliriz dedi

Back