• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Amiin ya inşallah🙏 Sen nasılsın son konuşmamızdan sonra doktora gittin mi hiç? Çok uzun bir ara yok ama merak ettim yine de 🌸
Ben iyiyim bulantilarim cok fena yapti beni yeni yeni geciyo iste. Doktorada 2 hafta once gitmiştim , yakında bir daha giderim ikili test sonucumu bekliyoruz. Simdilik iyiyiz yani şükür.

Ben iyiyim bulantilarim cok fena yapti beni yeni yeni geciyo iste. Doktorada 2 hafta once gitmiştim , yakında bir daha giderim ikili test sonucumu bekliyoruz. Simdilik iyiyiz yani şükür.
Bulantılarının geçmesine sevindim zor olsa gerek. Maşallah hep sağlıkla illerlesin insallahhh🤗👼🏻

Kızlar sizin de karın büyüklüğünüz gün içinde değişiyor mu? Benim sabahları daha küçük oluyor gün içinde yediklerimden mi bilmiyorum akşam yatınca bayağı kocaman oluyor şaşırıyorum, bazı sabahlar korkuyorum niye küçük bir şey mi oldu suyu mu azaldı falan tuhaf korkular yaşıyorum :D Doktora gitmediğim süreçte randevu tarihim gelene kadar acaba bir şey oldu mu, iyi mi, sağlıklı mı diyorum nasıl sabrediyorsunuz ara dönemlerde :D

Kızlar sizin de karın büyüklüğünüz gün içinde değişiyor mu? Benim sabahları daha küçük oluyor gün içinde yediklerimden mi bilmiyorum akşam yatınca bayağı kocaman oluyor şaşırıyorum, bazı sabahlar korkuyorum niye küçük bir şey mi oldu suyu mu azaldı falan tuhaf korkular yaşıyorum :KK70: Doktora gitmediğim süreçte randevu tarihim gelene kadar acaba bir şey oldu mu, iyi mi, sağlıklı mı diyorum nasıl sabrediyorsunuz ara dönemlerde :KK70:
Resmen beni anlatmışsın. Kaç haftalık oldun

Kızlar sizin de karın büyüklüğünüz gün içinde değişiyor mu? Benim sabahları daha küçük oluyor gün içinde yediklerimden mi bilmiyorum akşam yatınca bayağı kocaman oluyor şaşırıyorum, bazı sabahlar korkuyorum niye küçük bir şey mi oldu suyu mu azaldı falan tuhaf korkular yaşıyorum :KK70: Doktora gitmediğim süreçte randevu tarihim gelene kadar acaba bir şey oldu mu, iyi mi, sağlıklı mı diyorum nasıl sabrediyorsunuz ara dönemlerde :KK70:
Aynen akşamları daha çok oluyo karnım benimde

Merhaba kizlar
Cok uzun suredir takip ediyorum.Suan da uye olup sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorum.Ben gecen sene mayista Medicana Internationalda tedaviye baakadim esimin spermi 5milyondu hareketli sayisi cok azdi yuzde 80 hareketsiz.yuzde 14 yerinde hareketliydi.6 yillik evliydik 31 yasindaydim.Adetin 2.gunu gittim.Herseyim elimde.Cok guzel ,yumurta cok hemen baslayalim dediler basladim.3gun sonra aradilar ve esimin sperm testinin eski oldugunu dediler esimde is yerinden ancak izin aldi.6gin gitti testi verdi.Buyuk bi sokkk.her alanda 1 adet canli hucre vardi.gerekirse yumurta toplama sirasinda tesa yapicaz dedilee tmm dedik.sonra bende 5 yumurta cikti tesaya gerek olmadi.3tane dollendi 1tane 8hucreli 3.gune geldi apar topar taze transfer yapildi tutmadi.Cahilligimize geldi
Sonra Ali Osman Koyuncuoglu ile yollarim kesisti.bu sene hazir olunca gitti aralikta.Bi tane kist vardi.baslamak istemedi.Bu sirada ben bi on gorusme yaptim.Esimin degerleri ile asla baslayamam dedi.Tutmaz dedi.Bizi prog dr. Bulent aliciya yolladi 3ay igne vuruldu esim.Deger 1milyon oldu.Neyseeee Ali bey ile basladik.Yumurta rezervim cok oyi gorunuyor ama 4 yumurta gelisti.Bana karari birakti.Ben de ona biraktim.Tedaviye devam ettik.veeee tam 14yumurta topladik 12tane olgun 7 tane 5.gun emriyom oldu.dondurduk ve ben 1 ay bekledim.Ardindan rahim kalinligimi uygun gordu ve 9mart transfer oldum.5.gunu idrarda gebelik cikti.Esiki sabahin 6sinda uyandirdim. 6.gun dogum gunumde kan verdik 77cikti.8.gun tekrarladim 240 cikti.Dondurulmus oldugu icin opu etkim yoktu.Ama kasik bacak agrim oldu 2.gunden sonra.Gogusleerde hicbirsey yok.2.gunden sonra sik sik idrara cikma ve arada carpintim oldu.Sizlere yol gostersin istedim.Allah yardimciniz olsun.Ayrica 4aydir hamur pilav makarna ekmek yemiyorum.Herguj 1 avokado 1porsiyon yesillik yogurt kesinlikle yiyorum.Allahim hepimize evimize sagliklicocuk goturmeyi nasip etsin.
Bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım bizlere de dua et. Benim sorunumda hemen hemen aynı. Tüp bebek denemedik henüz araştırıyorum. Hangi şehirdesin canm

Back