- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.781
Sahol kuzum dr olumlu konustu ıns guzel olcakDualarım seninle canım bu yolu Allahın izniyle Sağ salim tamamlayacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahol kuzum dr olumlu konustu ıns guzel olcakDualarım seninle canım bu yolu Allahın izniyle Sağ salim tamamlayacaksınız
Allah yardımcın olsun bir sorun yok dimiKızlar dun serklaj oldum hastanedeyım dualarınızı eksık etmetın
Yok cok sukur cnm yanma dısında sondadan bıkac gun boyle olcakmısAllah yardımcın olsun bir sorun yok dimi
Çok geçmiş olsun..Kızlar dun serklaj oldum hastanedeyım dualarınızı eksık etmetın
Hadi inşallah herşey yoluna girecekKızlar dun serklaj oldum hastanedeyım dualarınızı eksık etmetın
Iyi çok şükür Bir sıkıntı olmasın da onlar geçer insallahYok cok sukur cnm yanma dısında sondadan bıkac gun boyle olcakmıs
Ben bir haftadır aldım kullanıyorum yağlı bir karışım bir de krem aldım ayrıca. Yağ eşyalara sürülmüyor duştan sonra kullanıyorum her gün. Sabah ve ihtiyaç duydukça öğleyin çatlak kremini kullanıyorum. Çok geç kalmamak lazım kullanmak için. Başkamayanlara bir an önce başlamalarını öneririmKızlar çatlak kremi aldınız mı ben dün aldim (mustela) marka dün gece ilk sürdüm
Şimdilik krem kullanıyorum ayriyetten yağda mı kullanmak gerekBen bir haftadır aldım kullanıyorum yağlı bir karışım bir de krem aldım ayrıca. Yağ eşyalara sürülmüyor duştan sonra kullanıyorum her gün. Sabah ve ihtiyaç duydukça öğleyin çatlak kremini kullanıyorum. Çok geç kalmamak lazım kullanmak için. Başkamayanlara bir an önce başlamalarını öneririm
Ayrı kullanılması gerektiğiyle ilgili bir durum değil aslında benim kilo alıp verdiğim dönemde çok ufak çatlaklarım oluşmuştu sağ basenimde. O yüzden ben garanti olsun diye sık nemlendiriyorum. Tabi yine de çatlayacak olan çatlar yorum yapmak için erken. Çatlak bakım yağının içeriğine baktım badem yağı ve üzüm çekirdeği yağı var ben hazır aldım ama aktardan da yaptırılabilir. Kremin içeriğinde ise yine badem yağı ve jojoba yağı var. Açıkçası yağlı olan bence daha iyi nemlendiriyor sabaha kadar elimi ne zaman atsam nemli. Yağlı olanın adı Bellybutton krem olan ise yine iyi puan almıştı ismi Bübchen. Türkiye’de var mıdır bilmiyorum ama içeriği böyle olan bi sürü krem ve yağ orada da vardır. Lierac alacaktım ama bi tüp kreme 40 Euro vermek istemedim açıkçası. Bu marka Türkiye’de de var ve bildiğim kadarıyla orada da çok pahalıŞimdilik krem kullanıyorum ayriyetten yağda mı kullanmak gerek
Evet burdada 230 tl o dediginizAyrı kullanılması gerektiğiyle ilgili bir durum değil aslında benim kilo alıp verdiğim dönemde çok ufak çatlaklarım oluşmuştu sağ basenimde. O yüzden ben garanti olsun diye sık nemlendiriyorum. Tabi yine de çatlayacak olan çatlar yorum yapmak için erken. Çatlak bakım yağının içeriğine baktım badem yağı ve üzüm çekirdeği yağı var ben hazır aldım ama aktardan da yaptırılabilir. Kremin içeriğinde ise yine badem yağı ve jojoba yağı var. Açıkçası yağlı olan bence daha iyi nemlendiriyor sabaha kadar elimi ne zaman atsam nemli. Yağlı olanın adı Bellybutton krem olan ise yine iyi puan almıştı ismi Bübchen. Türkiye’de var mıdır bilmiyorum ama içeriği böyle olan bi sürü krem ve yağ orada da vardır. Lierac alacaktım ama bi tüp kreme 40 Euro vermek istemedim açıkçası. Bu marka Türkiye’de de var ve bildiğim kadarıyla orada da çok pahalı
Evet burdada pahali o dediğin 240 tl ben arkadaşımın tavsiyesiyle mustela aldim eczacida onu önerdi dediğin gibi cilt yapısıyla da alakalı çatlayan catliyo naparsan yap bakalım bizim ne olucak durumAyrı kullanılması gerektiğiyle ilgili bir durum değil aslında benim kilo alıp verdiğim dönemde çok ufak çatlaklarım oluşmuştu sağ basenimde. O yüzden ben garanti olsun diye sık nemlendiriyorum. Tabi yine de çatlayacak olan çatlar yorum yapmak için erken. Çatlak bakım yağının içeriğine baktım badem yağı ve üzüm çekirdeği yağı var ben hazır aldım ama aktardan da yaptırılabilir. Kremin içeriğinde ise yine badem yağı ve jojoba yağı var. Açıkçası yağlı olan bence daha iyi nemlendiriyor sabaha kadar elimi ne zaman atsam nemli. Yağlı olanın adı Bellybutton krem olan ise yine iyi puan almıştı ismi Bübchen. Türkiye’de var mıdır bilmiyorum ama içeriği böyle olan bi sürü krem ve yağ orada da vardır. Lierac alacaktım ama bi tüp kreme 40 Euro vermek istemedim açıkçası. Bu marka Türkiye’de de var ve bildiğim kadarıyla orada da çok pahalı
Kızlar dun serklaj oldum hastanedeyım dualarınızı eksık etmetın
Amın ıns cnm sagolGeçmiş olsun sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah canım
Valla ben hep şişkin geziyorum gazman gibi karnım 5 aylık gibi.Kızlar sizin de karın büyüklüğünüz gün içinde değişiyor mu? Benim sabahları daha küçük oluyor gün içinde yediklerimden mi bilmiyorum akşam yatınca bayağı kocaman oluyor şaşırıyorum, bazı sabahlar korkuyorum niye küçük bir şey mi oldu suyu mu azaldı falan tuhaf korkular yaşıyorum Doktora gitmediğim süreçte randevu tarihim gelene kadar acaba bir şey oldu mu, iyi mi, sağlıklı mı diyorum nasıl sabrediyorsunuz ara dönemlerde
Geçmiş olsun herşey güzel olacak inşallahKızlar dun serklaj oldum hastanedeyım dualarınızı eksık etmetın
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama çok iyi etmişsin başlamakla. Oğluma hamileyken kakao yağı kullandım ve çok şükür oluşan çatlak azdı onlarda iyileşti o da çok iyi oluyor.Ben bir haftadır aldım kullanıyorum yağlı bir karışım bir de krem aldım ayrıca. Yağ eşyalara sürülmüyor duştan sonra kullanıyorum her gün. Sabah ve ihtiyaç duydukça öğleyin çatlak kremini kullanıyorum. Çok geç kalmamak lazım kullanmak için. Başkamayanlara bir an önce başlamalarını öneririm
Ben kullanıyorum canım 20.haftaya kadar dedi.gecen muaenede bas aşağı dediler duruyo 20.hafta bile yetemyebilir dediKızlar progestana devam eden var aranızda? Ne zamana kadar kullanılacak acaba
Transferde yasaktı biz3 hala yasak bebek aşağı da diyeAklımda bir soru daha vardı;
Tüp bebek doktorlarınız veya kadın doğumcunuz farketmez ilişki yasak dedilermi?
Bu sorum herkese ama Özellikle ikiz gebelere ne söylendi merak içindeyim.
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninleKızlar dun serklaj oldum hastanedeyım dualarınızı eksık etmetın