• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba arkadaşlar, ben de Mart ayında transfer oldum, Mart ayından beri de bu sayfayı takip ediyorum. Az çok herkesin ne yaşadığına hakimim , Allah herkese hamileliğin sonunuda görmeyi nasip etsin 🤲 Ben de 14. Haftamdayım, ikiz gebeliğim var, bu haftama kadar hiç kanama yaşamadım, 4 hafta öncede doktorum progestanı kesti. Genelde sırt ve bel ağrısını hamilelik süresince yaşıyorum. Dün rutin muayene sonrası eve geldiğimde kasık ağrısı olmadan birden koyu renk kanama yoğun bir şekilde başladı, acil doktora gittik. Eski kan diye birşey varmış, içimden kanı çektiler, ultrasonda da kontrol ettiler bebeklerde sorun yokmuş. Proluktan vurup kanama takibi yaptılar, kanama azaldı, şu anda da peçeteye silince gelecek şekilde var. Evde yatıyorum. Sevgili @ magic life, sizin de kanamanız bu şekilde miydi? Yoksa aktif kanama şeklinde bir yorumda bulundular mı?
Benim kan kirmizisi kanamam oldu 1 su bardagini gecmistir.Fışkırıyordu.Plesante previa total deniliyor

Kızlar 11+4 teyken doktor büyük ihtimalle kız demişti ama 13+6 da büyük ihtimalle erkek dedi ama 17. Haftaya kadar kesinleşmezmiş duygularım bayağı karıştı kıza odaklanmıştım şimdi erkek diyor sanırım artık yanılma payı olmaz değil mi :D
Kasık bel ağrılarım çok şiddetliydi o yüzden gittim ama normalmiş ağrılar da

Kızlar 11+4 teyken doktor büyük ihtimalle kız demişti ama 13+6 da büyük ihtimalle erkek dedi ama 17. Haftaya kadar kesinleşmezmiş duygularım bayağı karıştı kıza odaklanmıştım şimdi erkek diyor sanırım artık yanılma payı olmaz değil mi :KK70:
Bana da doktorum en erken 15. Haftada söylüyoruz çünkü yanılma payı olabiliyor demişti. Bunu çevredekilere söyleyince yadırgadılar ama daha dün bizden 2 ay önde olan bir arkadaş erkek dedikleri bebeğin kız olduğunu öğrendi üstelik bir de alışveriş falan da yapmışlar erkek bebeğe göre. Valla açıkçası ben önümüzdeki Çarşamba randevumda artık 15. Haftada olacağım sorabilirim ama alacağım cevaba ne kadar güvenirim kafam karıştı. Yani ilk zamanlar yanılma payı olabiliyor bu doğru

Bana da doktorum en erken 15. Haftada söylüyoruz çünkü yanılma payı olabiliyor demişti. Bunu çevredekilere söyleyince yadırgadılar ama daha dün bizden 2 ay önde olan bir arkadaş erkek dedikleri bebeğin kız olduğunu öğrendi üstelik bir de alışveriş falan da yapmışlar erkek bebeğe göre. Valla açıkçası ben önümüzdeki Çarşamba randevumda artık 15. Haftada olacağım sorabilirim ama alacağım cevaba ne kadar güvenirim kafam karıştı. Yani ilk zamanlar yanılma payı olabiliyor bu doğru

Hiç alışveriş yapmadık 6 aydan sonra nasipse düşünüyoruz ama pskilojikmen insan gerçekten söylenene odaklanıyormuş onu anladım. Ne kadar sabırsız olsak da en iyisi kesin olana kadar beklemek canım inşallah senin de gönlüne göre olur :dua:

Kızlar 11+4 teyken doktor büyük ihtimalle kız demişti ama 13+6 da büyük ihtimalle erkek dedi ama 17. Haftaya kadar kesinleşmezmiş duygularım bayağı karıştı kıza odaklanmıştım şimdi erkek diyor sanırım artık yanılma payı olmaz değil mi :KK70:
Ay başı benimde kaşık ağrılarım yoğun oluyo rahim büyüdüğü içinmiş çarşamba kontrolüm var benimde 16 haftanın içind e olucam ilk erkek demişti bakalım hala aynımı

Ay başı benimde kaşık ağrılarım yoğun oluyo rahim büyüdüğü içinmiş çarşamba kontrolüm var benimde 16 haftanın içind e olucam ilk erkek demişti bakalım hala aynımı
Hayırlısıyla gönlüne göre olsun inşallah :dua: Bende myom da var diye ağrılarım o kadar şiddetli ki inan ağrı kesici alabilsem dayanmazdım ama mecbur dayanıyorum şimdi

Selam kızlar dün sabah lavaboya gittiğimde kırmızı kan damlaları gördüm ve küçük pıhtısı bir parça da vardı .çok korktum ve direkt doktora gittim bebeği gördüm hareket ediyordu ve kalbi atıyordu. Progesterona devam dedi. Neyse gün içinde sadece bi kere daha geldi kan. Doktorum bu ara çok yorma kendini dedi. Neyse ben az önce lavaboya gittiğimde dünkü kanamadan daha fazla kan gördüm. Çamaşırıma gelmiyor ama lavaboya gittiğimde damladı. Bugün hafta sonu sizce hastaneye gitmeli miyim yoksa bir iki gün bekleyip gözlem mi yapayım? Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Açıkçası düşükten korkuyorum 😢

Selam kızlar dün sabah lavaboya gittiğimde kırmızı kan damlaları gördüm ve küçük pıhtısı bir parça da vardı .çok korktum ve direkt doktora gittim bebeği gördüm hareket ediyordu ve kalbi atıyordu. Progesterona devam dedi. Neyse gün içinde sadece bi kere daha geldi kan. Doktorum bu ara çok yorma kendini dedi. Neyse ben az önce lavaboya gittiğimde dünkü kanamadan daha fazla kan gördüm. Çamaşırıma gelmiyor ama lavaboya gittiğimde damladı. Bugün hafta sonu sizce hastaneye gitmeli miyim yoksa bir iki gün bekleyip gözlem mi yapayım? Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Açıkçası düşükten korkuyorum 😢
Canım hiç bekleme dr git olmuşa çare bulunmaz, gidersin tehliken varsa yatış yaparlar, ama korkulacak bir durum yoksa eve gönderirler. Allah korusun evde bi anda kanaman artsa ne yapabilcen? Dr um bana haftasonu en ufak bir kanama olması durumunda acile gitmemi söyledi. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım ama olsa hiç beklemez giderim. Geçmiş oksun dikkat et kendine.

Canım hiç bekleme dr git olmuşa çare bulunmaz, gidersin tehliken varsa yatış yaparlar, ama korkulacak bir durum yoksa eve gönderirler. Allah korusun evde bi anda kanaman artsa ne yapabilcen? Dr um bana haftasonu en ufak bir kanama olması durumunda acile gitmemi söyledi. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım ama olsa hiç beklemez giderim. Geçmiş oksun dikkat et kendine.
Geldim hastaneye kaydımı yaptırdım ateşimi tansiyonumu ölçtüler şimdi sıranın bana gelmesini bekliyorum. İnşallah güzel bir şekilde ayrılırım sorunsuz 🤲🏻

Epey bekledim doktor sezaryene girmişti onun yerine asistan doktor baktı. Bebek epey hareketliydi ultrasonda kalbi de atıyordu. Ama kanamanın neden olduğunu dün gittiğim kendi kadın doktorum da bulamadı bugün hastanedeki doktorda bulamadı. Belki küçük bir damardan kaynaklanıyor olabilir dedi. Kendi doktorumun dediklerini aynen söyledi yani magnezyum alıcam kanama olduğu için birde progesteron. Yürüyüşlerimi bu ara kısa tutmamı istedi birde gevşememi rahat olmamı söyledi bu kadar. Ama ben pedle dolaşıyorum hala her lavaboya gittiğim de kan geliyor. Artık endişelenmeli miyim bilmiyorum. İki doktorda da bebek canlıydı ve sebep bulamadılar

Sevgili Caprice, bu ara biraz uzanın, bende de çok sebep bulamadılar, içinizdeki kanı temizlediler mi? Ayrıca korasprin kullanıyor musunuz? Kan durana kadar ilacı kestiler, bugün yeniden başladım. Kan bir iki güne azaldı bende. Yine de sürekli takipte olun , artması durumunda mutlaka doktorunuza haber verin.

Sevgili Caprice, bu ara biraz uzanın, bende de çok sebep bulamadılar, içinizdeki kanı temizlediler mi? Ayrıca korasprin kullanıyor musunuz? Kan durana kadar ilacı kestiler, bugün yeniden başladım. Kan bir iki güne azaldı bende. Yine de sürekli takipte olun , artması durumunda mutlaka doktorunuza haber verin.
Bugün kanamamın ikinci günü iki gündür hem kendi doktoruma hem hastaneye gitimİçimdeki kanı temizleme gibi bir durum söz konusu olmadı. Kanamalar artarsa tekrar gitmem gerektiği söylendi. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Genelde oturmaya veya ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler

Bugün kanamamın ikinci günü iki gündür hem kendi doktoruma hem hastaneye gitimİçimdeki kanı temizleme gibi bir durum söz konusu olmadı. Kanamalar artarsa tekrar gitmem gerektiği söylendi. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Genelde oturmaya veya ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler
Çok geçmiş olsun canım

Sevgili Pelinçiçekçi, evet cinsiyetleri belli oldu, çift yumurta ikizi, iki kızım olacak Allah’ın izniyle🤗 Sizin ne kadar süre bu kanama devam etti ? açıkçası 14 hafta kanama olmayıp şimdi olması biraz korkuttu, şu an evde yatıyorum. Umarım tekrarlamaz.
Su an nasilsin devam ediyormu? Muhtemelen kahverengiye dönmüstür. Benim 8.haftadan 14.haftaya kadar 3 kez kirmizi renkli onun disinda kahverengi renkli devamli oldu.14.haftada tamamen kesildi. Benimde cift yumurta ikizi 😊 biri erkek digerini göremedi insallah kizdir😊

Cok gecmis olsun canim.nedense herkes illaki yasiyor bu durumu:KK43: ama korkma bebek iyiyse sorun yoktur.biliyorsun ben farkli zamanlarda 3 kere buyuk kanama gecirdim 2,3 gun adet gibi devam ediyordu.bir doktor tup bebekle gebelikte bu durumla cok karsilastiklarini söyledi.Ve düsükler buyuk oranda ilk 12 haftada gerceklesiyor,riskli donemi atlattin.morelini yuksek tut ve ozellikle birkac gun hareketini azaltip uzan dinlen

Son düzenleme:
Ayy ne güzel çoğu cinsiyeti öğrendi. Hemen hemen ilk hamile transfer haberini verenlerdenim ama yok göremedik kızlar . 🤗Yarın bi daha bakcaz 17+1 olacak yarın umarım görürüz ya sadece merak.saglikla gelsinler...

Su an nasilsin devam ediyormu? Muhtemelen kahverengiye dönmüstür. Benim 8.haftadan 14.haftaya kadar 3 kez kirmizi renkli onun disinda kahverengi renkli devamli oldu.14.haftada tamamen kesildi. Benimde cift yumurta ikizi 😊 biri erkek digerini göremedi insallah kizdir😊
Çok şükür, şimdi iyiyim, genelde uzanıyorum. Gerçi ondan öncede çok bişi yaptığım söylenemez. Salgın sürecinde doktor işe gitmemi uygun görmediği için transferden beri raporluyum, evden çalışıyorum. Ama kanamadan önce içimden et ayrılıyor gibiydi, bir de kuyruk sokumumun üstündeki kemik yürüsem bile zonkluyordu, hiç değilse şu an rahatsız edici ağrılarım gitti. Sizinde 2. Si umarım kızdır, Allah gönlünüze göre versin. Ben iki kız olduğu için çok mutlu oldum 🥰Sizin kanamalarınız daha erken başlayıp , çok şükür ki ilerleyen zamanda devam etmemiş,Allah’ın izniyle bundan sonra da böyle bişi yaşamayız.

Back