- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.741
Ben sertleşme hissetmiyorum ama karnımın üstüne yatınca rahmimde pıt pıtlar oluyorKızlar yavas yavas rahmınızı ara sora hıssetmeye basladınızmı ozellıkle ıkız gebelrr sanıyelık sertlesmeler oluyormu benım gunde bıkac kez oluyor
Bnm basladı gınde bıkav kere evet rahmı hıssedıyorum onemlı olan fazla olmaması ben yuzustu yatmıyorum bayadır cnmBen sertleşme hissetmiyorum ama karnımın üstüne yatınca rahmimde pıt pıtlar oluyor
Rabbim yardımcın olsun, herşey istediğin gibi gerçekleşir inş, anestezi li mi oluyor nasıl bir işlemHerkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Amın ıns cnm evet anestezi oluyo 20 dk falan suruyomusRabbim yardımcın olsun, herşey istediğin gibi gerçekleşir inş, anestezi li mi oluyor nasıl bir işlem
Allah yardımcın olsun, inşallah bitmiştir kolayca.Geçmiş olsun.Amın ıns cnm evet anestezi oluyo 20 dk falan suruyomus
Yarın olcam cnm allahın ıznıyleAllah yardımcın olsun, inşallah bitmiştir kolayca.Geçmiş olsun.
Hım, ben bugün sandım. Inşallah sıkıntısız geçer, en sonunda sağlıklı bir şekilde bebeklerini de kucağına alırsın..Yarın olcam cnm allahın ıznıyle
İnşallah sıkıntısız bir şekilde güzel geçer. Allah yardımcın olsunHerkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Allah yardımcın olsun insallh sorunsuz bir şekilde geçer ıyi düşün iyi olsun cnm olumsuz düşünme doktoruna güvenHerkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Allah yardımcın olsun gebeliğin sağlıkla illerlesin inşallahHerkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Canım nasılsın başlıyor musun transfereAllah yardımcın olsun gebeliğin sağlıkla illerlesin inşallah
Tam sana yazmıştım canımCanım nasılsın başlıyor musun transfere
Yaa çok sevindim hadi insallah, dualarımdasın hepKbdemirel Merhabaa nasılsın? Ben sonunda pazartesi günü estrofeme başlıyorum inşallah bir sıkıntı olmaz ve transfer olabilirim.
Allah razı olsunYaa çok sevindim hadi insallah, dualarımdasın hep
Yarın adetin 2. Gunu değil mi? Opudan sonra gecikiyor adet. Ben ilk estrofeme başladığımda 9 gun sonra çağırmışti kontroleAllah razı olsunAdetim 6 gün gecikti malesef.. Geçenki transfer hazırlığını yarıda kestik ya ondan sonra hiç zamanında gelmedi adetim. Geçen ayda 5 gün gecikmişti Çok şükür yarın başlıyorum ya. Ama kontrol randevumu tee 16sına verdi
Ben opu olalı 4 ay olacak opudan 5 gün sonra adet olmuştum bir sonraki adetimse tam zamanında gelmişti sadece estrofem kullandıktan sonra böyle gecikme yaşadım ben. Bu yarım bıraktığım transfer hazırlığında 13 gün estrofem kullanıp gel demislerdi gittiğimde rahim kalınlığı yetersizdi biraz daha kullanacaktım ama iptal ettik virüs sebebi ile. Şimdi ise 16 gün kullanıp gel dediler. Yarın adetin 3. Günü oluyorYarın adetin 2. Gunu değil mi? Opudan sonra gecikiyor adet. Ben ilk estrofeme başladığımda 9 gun sonra çağırmışti kontrole
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın içini ferah tut ALLAHa tevekkül etHerkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Rahmin gec kalınlaşıyor demek ki o yuzden 16 gun sonraya verdiler kontrolü. Olsun gec olsun sonu guzel olacak insallah.sen şimdiden beslenmene dikkat et canım.Ben opu olalı 4 ay olacak opudan 5 gün sonra adet olmuştum bir sonraki adetimse tam zamanında gelmişti sadece estrofem kullandıktan sonra böyle gecikme yaşadım ben. Bu yarım bıraktığım transfer hazırlığında 13 gün estrofem kullanıp gel demislerdi gittiğimde rahim kalınlığı yetersizdi biraz daha kullanacaktım ama iptal ettik virüs sebebi ile. Şimdi ise 16 gün kullanıp gel dediler. Yarın adetin 3. Günü oluyorŞuan opudan sonraki 5. Reglimi oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?