2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Herkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Rabbim yardımcın olsun, herşey istediğin gibi gerçekleşir inş, anestezi li mi oluyor nasıl bir işlem

Herkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar
Allah yardımcın olsun insallh sorunsuz bir şekilde geçer ıyi düşün iyi olsun cnm olumsuz düşünme doktoruna güven

Yaa çok sevindim hadi insallah, dualarımdasın hep
Allah razı olsun Adetim 6 gün gecikti malesef.. Geçenki transfer hazırlığını yarıda kestik ya ondan sonra hiç zamanında gelmedi adetim. Geçen ayda 5 gün gecikmişti Çok şükür yarın başlıyorum ya. Ama kontrol randevumu tee 16sına verdi

Yarın adetin 2. Gunu değil mi? Opudan sonra gecikiyor adet. Ben ilk estrofeme başladığımda 9 gun sonra çağırmışti kontrole

Yarın adetin 2. Gunu değil mi? Opudan sonra gecikiyor adet. Ben ilk estrofeme başladığımda 9 gun sonra çağırmışti kontrole
Ben opu olalı 4 ay olacak opudan 5 gün sonra adet olmuştum bir sonraki adetimse tam zamanında gelmişti sadece estrofem kullandıktan sonra böyle gecikme yaşadım ben. Bu yarım bıraktığım transfer hazırlığında 13 gün estrofem kullanıp gel demislerdi gittiğimde rahim kalınlığı yetersizdi biraz daha kullanacaktım ama iptal ettik virüs sebebi ile. Şimdi ise 16 gün kullanıp gel dediler. Yarın adetin 3. Günü oluyor Şuan opudan sonraki 5. Reglimi oldum ben

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın içini ferah tut ALLAHa tevekkül et

Rahmin gec kalınlaşıyor demek ki o yuzden 16 gun sonraya verdiler kontrolü. Olsun gec olsun sonu guzel olacak insallah.sen şimdiden beslenmene dikkat et canım.

16+1 Cinsiyet yine göremedik kalça dönüktü ayrica bas aşağı dediler arkadaslar sıkıntı olurmu 20 haftadan sonra bu sekil devam ederse progestana devam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…