2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Amiin ya inşallah Sen nasılsın son konuşmamızdan sonra doktora gittin mi hiç? Çok uzun bir ara yok ama merak ettim yine de
Ben iyiyim bulantilarim cok fena yapti beni yeni yeni geciyo iste. Doktorada 2 hafta once gitmiştim , yakında bir daha giderim ikili test sonucumu bekliyoruz. Simdilik iyiyiz yani şükür.

Ben iyiyim bulantilarim cok fena yapti beni yeni yeni geciyo iste. Doktorada 2 hafta once gitmiştim , yakında bir daha giderim ikili test sonucumu bekliyoruz. Simdilik iyiyiz yani şükür.
Bulantılarının geçmesine sevindim zor olsa gerek. Maşallah hep sağlıkla illerlesin insallahhh

Kızlar sizin de karın büyüklüğünüz gün içinde değişiyor mu? Benim sabahları daha küçük oluyor gün içinde yediklerimden mi bilmiyorum akşam yatınca bayağı kocaman oluyor şaşırıyorum, bazı sabahlar korkuyorum niye küçük bir şey mi oldu suyu mu azaldı falan tuhaf korkular yaşıyorum Doktora gitmediğim süreçte randevu tarihim gelene kadar acaba bir şey oldu mu, iyi mi, sağlıklı mı diyorum nasıl sabrediyorsunuz ara dönemlerde

Resmen beni anlatmışsın. Kaç haftalık oldun

Resmen beni anlatmışsın. Kaç haftalık oldun

13+2 canım doktora gideli 10 gün oldu randevum 20sinde yani inan iyi düşünmeye çalışıyorum ama korkular peşimi bırakmıyor dışarıdan rahat görünsem de içimde binbir türlü düşünce dolaşıyor :))

Aynen akşamları daha çok oluyo karnım benimde

Bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım bizlere de dua et. Benim sorunumda hemen hemen aynı. Tüp bebek denemedik henüz araştırıyorum. Hangi şehirdesin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…