İnternet başından başkalarına ahkam kesmek, ben olsam yok şöyle yaparım yok böyle yaparım demek ne kadar kolaymış. Oysaki insanın kendi başına gelince olay hiçte öyle olmuyormuş.ikili test sonucunda sonucu riskli olanlar için “ yorumun kesinlikle doğururum, canı veren Allah vb sözlerde bulundum hep” dünden beri sonucumun kötü çıktığını düşünerek helak oldum, Dilimden çıkan cümleleri kalbim yalanladı.
Olabilecek bütün her şeyi düşünüyorsunuz. Sanırım tam teslimiyet gösteremedim, korktum. Rabbim affetsin
Hayatımın en kötü 24 saatini geçirdim. Sonuçlarımın erken gelmesinden dolayı kötü çıktığını düşündüm, eşimede söyledim. Uyuyamadık sabaha kadar.11 de test sonuçları için randevuya gittik
Dr sonuçlar geldi yaşdan dolayı küçük bi risk var dedi böyle olması normal dedi. Bi sıkıntı yok sağlıklı dedi. Ben başladım ağlamaya, dr şaşırdı eşimde biz sonuç erken çıkınca kötü bekliyorduk dedi. Her şey yolunda dedi. Dr Beni öyle görünce kesin sonuç için yapılabilecek testlerden bahsetti.
Küçük bir ihtimal beni yerle bir etmişken, bu şekilde hayatını devam ettiren insanlara rabbim yardım etsin. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.