2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar rahımm agzım 20 den 24 e uzamıs 10 gunde hersey ıyıydı Pazartesi salı serklaj olcam elle falanda muayne ettı benı eve geldım kanama geldı bıraz ya tahrısmı oldu acaba dr olabılır dedı

Kızlar rahımm agzım 20 den 24 e uzamıs 10 gunde hersey ıyıydı Pazartesi salı serklaj olcam elle falanda muayne ettı benı eve geldım kanama geldı bıraz ya tahrısmı oldu acaba dr olabılır dedı
Alttan muayene sonrası bile kanaması olan olabiliyor Allahın izninle bişi yoktur umarım ağrısız sızısız geçer de yavrularını alırsın kucağına

Alttan muayene sonrası bile kanaması olan olabiliyor Allahın izninle bişi yoktur umarım ağrısız sızısız geçer de yavrularını alırsın kucağına
Evet cnm cok muayne ettı farklı seylerle rahım agzı ıcın olablr az once gttm cok az geldı ıns duzelır amın

Canım rahım uzunluğu ne kdr olması lazım ki serklaj a gerek kalmasın, doktor ultrasyona bakarken hemşireye rahım ağzı kontrol edılecek yazdırdı bilgısayar a bırz tedirginım bana bişey demedi ama

Canım rahım uzunluğu ne kdr olması lazım ki serklaj a gerek kalmasın, doktor ultrasyona bakarken hemşireye rahım ağzı kontrol edılecek yazdırdı bilgısayar a bırz tedirginım bana bişey demedi ama
Onu takıp etmesı ıyı bısı ama kotu bısey olsa derdı sana 40 olmalı 20lı haftalara kdr sanırım

Allah evladını sana bagıslasın en tezindrn hayırlı bir kardes nasip etsinçok sağol canım inşallah ben ve diğer tüm hamileler saflıkla dogurmak nasip olur

Canim benim ne guzel dile getirmissin
Rabbim herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin

Rabbim korkuyu versın sonu mutluluk olsun dıyorum sağlıklı bir sekılde kucağimıza almak nasip olsun,

Kızlar yavas yavas rahmınızı ara sora hıssetmeye basladınızmı ozellıkle ıkız gebelrr sanıyelık sertlesmeler oluyormu benım gunde bıkac kez oluyor

Herkese günaydın kızlar yarın serklaj oluyorum heycanlı bırazda korkuyorum ıns en iyi şekilde atlatırım ve en az 28 lerı gectıgımı goruruz sızlerden dua ıstıyorum Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…