2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Her iki cevabın icin de çok teşekkür ederim canım :) insallah biz de idare edebiliriz eşimle Ben birkaç günlük yemek hazırlarım eşim de sadece ısıtır o şekilde idare ederiz artık Kendimi çok yormadan işlerimi halletmeye çalışırım İdrar konusunda da dediğini uygulayacağım :)

Haziran sonu başlayacağız inşallah canım. Henüz ortada embriyo yok,2017.temmuzda bir bebeğim hasta doğmuştu, çok nadir görülen bir sendromla,smith lemli opitz(slo) kısaca adı. 7 buçuk ay yaşadı. Dr.lar zor teşhis koydular,çoğu dr.hastalığı bilmiyor bile.O yüzden biz kendimize genetik test yaptırdık eşimle, ikimizde tasiyiciymisiz eşimle, ki ne eşimin ne benim ailemde bir hastalık yok.Akraba olmadığımız hâlde de bu hastalığın ikimizde de olması çok büyük tesadüf. Tedaviye başlayıp embriyolar oluştuğunda onları genetiğe göndereceğiz, hazırlık için kan verdik,onun sonucu çıkınca ilk adetle başlayacağız inşallah. Haziran sonunu bulacak gibi görünüyor.

Mesajını yeni gördüm canım. Inşallah bir sıkıntı yoktur,riskli çıksa bile bazen yanıltıcı olabiliyor testler.Herşey yoluna girer inşallah canım, sıkma canını..

Rica ederim şimdiden bol şans diliyorum. İnşallah ilk denemende tutar ve sağlıkla kucağına alırsın

Aslında hamile kaldıktan sonra 2 kg vermiştim ama yakınlarda tartılmadım geri almışımdır büyük ihtimal bide dediğin gibi gaz çok oluyor mide yediklerimizi daha yavaş öğütüyor alıcaz kiloları

Eğer kaşıntın varsa ihmal etme karaciğerinle ilgili bi sorun olabilir canım dikkat et

Benim transferim de öyle olmuştu su içip gittim randevu saatinden yarım saat sonra içeri aldılar herşey 5 dk içinde oldu embriyoyu yerleştirdiler 1-2 dk yattım sonra kalkıp giyindim çıktım hatta avm ye gittik gezdik 1 saat yol yaptık test gününe kadar da evde herşeyi yaptım zaten kimseye söylememiştik kaynanamlarla birlikte yaşıyorum aksi bişey yapsam anlarlardı Allah’ıma şükür hamileyim tabi herkesin durumu farklı sorunları sıkıntıları Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun

Eğer kaşıntın varsa ihmal etme karaciğerinle ilgili bi sorun olabilir canım dikkat et
Artık her ne varsa sabah 5 ye ancak uyuyabiliyorum artık bu gece sinirden ağladım. Şu anda da gözlerimin uykuya yenik düşmesini bekleyip oyalanıyorum. Allah kimseye yaşatmasın aynı anda vücudunun birçok yerinin kaşınması ve hangisine yetişeceğini şaşırman

Canm cok geçmiş olsun.
Bende geceleri uyuyamıyorum bir türlü.genel anlamda uykum çok azaldı nedense.

Bende teansferden sonra ıshal olmus 1 kılo vermıstm cnm sındıde uzun zamandır kabızlık bar ıster ıstemez aldım 1 kılo sanırım artık yapcak bıseu yok benım karnımda cıktı

Acaba uyku pozisyonundan dolayı mı uyuyamıyorsun bazen bende sağıma dönünce bebişi eziyormuşum gibi geliyor. İlerleyen aylarda ne yapacağız bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Kasıntı ıcın kan ver cnm karacıger enzımlerıyle alakalı olmasın yada yedıgon bıseyemı alerjın vardı acaba

Ah canım benim basın sağolsun me zor günler gecşrmişsin. Gercekten ne büyük bir tesadüf olmuş. Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün. Su gibi aksın işleriniz. Biz doğurmadan güzel haberini alalım

Transferden sonra kendini yormadan yavaş yavaş işlerini yapabilirsin ben temizlik yemek her isimi yapıyordum allah nasip ederse tutar zaten sürekli yatmakta ıyi degil

İnternet başından başkalarına ahkam kesmek, ben olsam yok şöyle yaparım yok böyle yaparım demek ne kadar kolaymış. Oysaki insanın kendi başına gelince olay hiçte öyle olmuyormuş.ikili test sonucunda sonucu riskli olanlar için “ yorumun kesinlikle doğururum, canı veren Allah vb sözlerde bulundum hep” dünden beri sonucumun kötü çıktığını düşünerek helak oldum, Dilimden çıkan cümleleri kalbim yalanladı. Olabilecek bütün her şeyi düşünüyorsunuz. Sanırım tam teslimiyet gösteremedim, korktum. Rabbim affetsin
Hayatımın en kötü 24 saatini geçirdim. Sonuçlarımın erken gelmesinden dolayı kötü çıktığını düşündüm, eşimede söyledim. Uyuyamadık sabaha kadar.11 de test sonuçları için randevuya gittik
Dr sonuçlar geldi yaşdan dolayı küçük bi risk var dedi böyle olması normal dedi. Bi sıkıntı yok sağlıklı dedi. Ben başladım ağlamaya, dr şaşırdı eşimde biz sonuç erken çıkınca kötü bekliyorduk dedi. Her şey yolunda dedi. Dr Beni öyle görünce kesin sonuç için yapılabilecek testlerden bahsetti.
Küçük bir ihtimal beni yerle bir etmişken, bu şekilde hayatını devam ettiren insanlara rabbim yardım etsin. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.

Sağol canım, bir oğlum var çok şükür 9 yaşında. Ondan önce kalp atışı olmadığı için bir kürtajım ondan sonra iki tane ayrı ayrı kalp atışları durduğu için kürtajım var.5 kere hamile kalıp bir sağlıklı çocuk doğurdum..Inşallah oğluma sağlıklı bir kardeş olur..Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, inşallah sen de sağlıkla alırsın bebişini kucağına .

Yaştan dolayı öyle çıkabiliyor canım, eğer için rahat edecekse nifty yaptirabilirsin.Bilirim hem de çok iyi bilirim o duyguyu.Cok zor.Benim riskim çoktu, sonra nifty testi yatırmıştım ,risk çıkmamıştı ama malesef çok bilinen hastalıklara bakıldığı için. 12.haftada öğrendim riski 6 ayim zehir gibi geçti, doğumdan sonrası da zordu.Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Hep bana teselli verdiniz temmuz anneleri grubunda,güzel şeyler paylaştık. Inşallah sen sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…