2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benım ıgneler 4 e cıktı ya 6 tane 9 11 mmlık yumurtalar vardı yetersiz geldı sanırım yarın 4.ıgne olarak cetrotıde ye baslıcam Cumartesi kontrol sanırım hersey yolunda gıderse Pazartesi opu olur

Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.
Doktorlarimiz cok iyi masallah, ne gerekiyorsa soyluyorlar zaten.. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin Ben gonul hocanin hastasiyim bu arafa

Yetersiz gelmesi ile ilgisi yok canım o herkeste olan bir iğne yumurtanın önce çatlamasını engellemek için yarın ben de gonalf yanında onu vurulcam

Cetrotide yumurtalarin yetersiz geldigi icin degil, suan buyuturken kendiliginden catlamasin diye verilen bir igne.

bende de migren var farklı olarak nasıl bi tedavi uyguladı acaba doktorunuz
Genelde transfer için estrofem ve climara bant veriyorlar yani östrojen ilçaları rahim kalınlaştırmak için. Benimkinde yumurta büyütüp rahim kalınlaşması yapıyor canım. Yani yumurta toplama öncesi ilaçlarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…