- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
aaaa oldun mu hadi gözün aydınCanımm benim 4 marttı adet günüm ama bugün oldumgeç vakitte olduğum için yarın 1. Gün sayılır
Günaydın canım, evet bir aksilik olmazsa yarın toplanacak inşallahCanım senin yumurta toplama ne zaman belli mi
Yok benim memorialda ilk denemem olacak, daha once maslak acibadem de iki denemem olmustu.hayır yapılmadı. Yücel Hoca siz bilirsiniz de bizde ilk deneme olduğu için polikistik over dışında bir sebep görünmediği için yaptırma gereği duymadık. gerçi her ihtimale karşı genetik tahilleri yaptırma mı istedi sonuçalrı bekliyorum. sizinde tedaviniz hayırlı olsun. ilk denemeniz mi sizinde ?
Ben varim3ncuyu deneyecek olan varmi arkadaşlar.
Insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz
Yetersiz gelmesi ile ilgisi yok canım o herkeste olan bir iğne yumurtanın önce çatlamasını engellemek için yarın ben de gonalf yanında onu vurulcamKızlar benım ıgneler 4 e cıktı ya 6 tane 9 11 mmlık yumurtalar vardı yetersiz geldı sanırım yarın 4.ıgne olarak cetrotıde ye baslıcam Cumartesi kontrol sanırım hersey yolunda gıderse Pazartesi opu olur
Cetrotide yumurtalarin yetersiz geldigi icin degil, suan buyuturken kendiliginden catlamasin diye verilen bir igne.Kızlar benım ıgneler 4 e cıktı ya 6 tane 9 11 mmlık yumurtalar vardı yetersiz geldı sanırım yarın 4.ıgne olarak cetrotıde ye baslıcam Cumartesi kontrol sanırım hersey yolunda gıderse Pazartesi opu olur
E2 değerine baktılar mı canım kandaKızlar benım ıgneler 4 e cıktı ya 6 tane 9 11 mmlık yumurtalar vardı yetersiz geldı sanırım yarın 4.ıgne olarak cetrotıde ye baslıcam Cumartesi kontrol sanırım hersey yolunda gıderse Pazartesi opu olur
Yok cnm gonal f 150 vuruyorum 300 e coktı dozuYetersiz gelmesi ile ilgisi yok canım o herkeste olan bir iğne yumurtanın önce çatlamasını engellemek için yarın ben de gonalf yanında onu vurulcam
Baktılar ama sormadım cnm cıktımı dıye rahımmıcıde 8 dedıler 6 tane yumurta saydılar gorulen 9 11mm arasıE2 değerine baktılar mı canım kanda
Yok cnm o degıl gonal f 150 den 300 e cıkardılarCetrotide yumurtalarin yetersiz geldigi icin degil, suan buyuturken kendiliginden catlamasin diye verilen bir igne.
Yaa oldunmu transferini..Ben varim
Anladım canım ben de cuma gidecem geç mi oluyor bilmiyorum benim tek iğne ilkin de 11 yumurta çıkıp 7 tanesi döllenip 2 tanesi 5.gğne gitmişti şuan ne olur bilmiyorumYok cnm o degıl gonal f 150 den 300 e cıkardılar
Oldum ya sağolasınaaaa oldun mu hadi gözün aydındarısı bana inşallah bende hala gelen giden yok .
Yok transferimi bekliyorum, umudunu hic bi zaman kaybetme. İnsallah rabbim nasip edicek bizlere deYaa oldunmu transferini..
3ncude umut varmi diye merak ettim
2 si düstu benim
3ncuyu denemeye cesaretim yok..Yok transferimi bekliyorum, umudunu hic bi zaman kaybetme. İnsallah rabbim nasip edicek bizlere de ❤
Genelde transfer için estrofem ve climara bant veriyorlar yani östrojen ilçaları rahim kalınlaştırmak için. Benimkinde yumurta büyütüp rahim kalınlaşması yapıyor canım. Yani yumurta toplama öncesi ilaçlarıyla.bende de migren var farklı olarak nasıl bi tedavi uyguladı acaba doktorunuz
Büyük ihtimalle bekleyeceğiz bakalım . Pazartesi kontrolüm var.hayırlısı canım benim de tedavimin 2.günü hayırlısı bizim transferler yakın zamanlarda olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?