- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Insallah canimHadi inşallah iyi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimHadi inşallah iyi olsun.
Senin 4 deydi benim 5.30 da aynı anda gireceğiz gibi:)Insallah canim
Sorma kiz sıkıştım bide sözde senden once gircektmSenin 4 deydi benim 5.30 da aynı anda gireceğiz gibi:)
Karsimdaki açık saçlı olan sen misin☺☺bileydim boynuma karanfil takardim
Valla ben dayanamadım girdim tuvalete tekrar su içmeye başladım.Sorma kiz sıkıştım bide sözde senden once gircektm
Fark ettim☺☺bende karşındayım ismimi duysanda burya yazma canimGaliba o benim
Hmm tamam yazmamFark ettim☺☺bende karşındayım ismimi duysanda burya yazma canim
Allah seni ☺hemsire idrar muanesine aldı iyi dedi dedim fenayim ne iyisi dedimValla ben dayanamadım girdim tuvalete tekrar su içmeye başladım.
Sen sıkışmayı mı bekliyorsunHmm tamam yazmam
Hmm tamam yazmam
Birazdan giderim bende canım hadi görüşürüzHmm tamam yazmam
Tamam canım hadi transferin şimdiden hayırlı olsun inşallahBirazdan giderim bende canım hadi görüşürüz
Aynen canım benim de öyle 2 sayılır. Ya benim tedavi değişik oldu. Başka bir şey deniyor doktorum. Benim migrenim var ve östrojen ilaçları beni mahfediyor. Yatak döşek yatıyorum sürekli. Bu sefer yumurta toplama işlemi yapar gibi rahim kalınlaşması yapacak . Sadece femera verdi pazartesi kontrol olacak.Benimde bugun kontrolum vardi aslindaadetin3. Gunu ama aksam oldugumicin dr 2 diyelim dedi biz de bismillah dedikbasladik.. ilac verdi mi rahim icin?
Bana da estofem basladi rahimi hazirlamak icinmisayrica corasprinAynen canım benim de öyle 2 sayılır. Ya benim tedavi değişik oldu. Başka bir şey deniyor doktorum. Benim migrenim var ve östrojen ilaçları beni mahfediyor. Yatak döşek yatıyorum sürekli. Bu sefer yumurta toplama işlemi yapar gibi rahim kalınlaşması yapacak . Sadece femera verdi pazartesi kontrol olacak.
Opu dan sonraki ilk adetim canım.Canım hayırlısı böyleymiş demekki. Bu senin opudan sonraki ilk adetin miydi 2. Adetin miydi ? Listeden düzenlerim birazdan
Canim genelde doktorlar 2. Adete bekletiyorlar benimde opudan sonraki ilk adetle olacaktı öyle demişlerdi ama 2. Adete sarktı hayırlısı olsun böylesi daha iyi oldu kendime adıma.Opu dan sonraki ilk adetim canım.
Eklerim tabikii birazdan yazacağım Tedavin harika ilerler inşallahUykusuz Koala canım listene beni de ekler misin ? yaş 31 ilk deneme hastane şişli memorial hastanesi sebep pcos rahiğm dinlendirme sürecindeyim. regl olmayı bekliyorum.
Amin hepimizin ki İnşallah yarın adet günümüz heyecanla bekliyorumEklerim tabikii birazdan yazacağım Tedavin harika ilerler inşallah
Ben ilk tedavim de taze transfer olmuştum kan tahlili alıp e2 değerine bakıyorlardıKızlar yarın adetin 6.gunu dr kontrolum var kac mm olur acaba bırdensız taze transfer olanlarınız varmı aranızda hormonlara bakarlarmı yarın