- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Valla benim süperdi kizlar cok şükürBugün transfer olan arkadaşlar nasıl geçti transfer
Kızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺Bugün transfer olan arkadaşlar nasıl geçti transfer
bende de migren var farklı olarak nasıl bi tedavi uyguladı acaba doktorunuzAynen canım benim de öyle 2 sayılır. Ya benim tedavi değişik oldu. Başka bir şey deniyor doktorum. Benim migrenim var ve östrojen ilaçları beni mahfediyor. Yatak döşek yatıyorum sürekli. Bu sefer yumurta toplama işlemi yapar gibi rahim kalınlaşması yapacak . Sadece femera verdi pazartesi kontrol olacak.
hayırlısı canım benim de tedavimin 2.günü hayırlısı bizim transferler yakın zamanlarda olur sanırımKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Adetimin 3. günü hayırlısıyla başladık transfer için tedaviye
Yok canim, sen bugun transfer mi oldun?Bugün mü??
Yaa masallaaaahKızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Pgt yapildi mi size? Bende memorialdayimUykusuz Koala canım listene beni de ekler misin ? yaş 31 ilk deneme hastane şişli memorial hastanesi sebep pcos rahiğm dinlendirme sürecindeyim. regl olmayı bekliyorum.
Imsallah canim Rabbim sizede tattırsınYaa masallaaaah
Dualarimiz seninlee, hadi bakalim ilk gebelik haberi senden gelsin insallah
Naptın kiz senin nasıl geçtiSenin 4 deydi benim 5.30 da aynı anda gireceğiz gibi:)
Canımm benim 4 marttı adet günüm ama bugün oldumAmin hepimizin ki İnşallahyarın adet günümüz heyecanla bekliyorum
Evet oldum. :)Yok canim, sen bugun transfer mi oldun?
Hadi bakalımmm stressiz geçirmen dilegiyleKızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Herşey güzel ve iyiydi sadece dondurulmuşların biri iyi durumda değildi diğerini de çözdüler ikisinide yaptılar. Artık beklemedeyiz. Ama çok sıkıştığım için odaya geldim hemen sürgü istedim sancıya dayanamadım. SenNaptın kiz senin nasıl geçti
Eşinle mi girdiniz? Eşlerin girdiğini bilmiyordum. Sizin hastane farklı çalışıyor :) ay çok güzel hadi güzelliklerlle gelsinler. Saat kaçta aldılar seniKızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Evet canım ben gördüm inşallah tutunsun geliştikçe, büyüdükçe, görmeyi de nasip etsin Allah bizeKızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Canım sonu da güzel olsun inşallah bu topik pozitif haberi ile dolsun :)Kızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Canım senin yumurta toplama ne zaman belli miKaçta transferin bende hastanedeyim bugün
hayır yapılmadı. Yücel Hoca siz bilirsiniz de bizde ilk deneme olduğu için polikistik over dışında bir sebep görünmediği için yaptırma gereği duymadık. gerçi her ihtimale karşı genetik tahilleri yaptırma mı istedi sonuçalrı bekliyorum. sizinde tedaviniz hayırlı olsun. ilk denemeniz mi sizinde ?Pgt yapildi mi size? Bende memorialdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?