2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

bende de migren var farklı olarak nasıl bi tedavi uyguladı acaba doktorunuz

Kızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Yaa masallaaaah
Dualarimiz seninlee, hadi bakalim ilk gebelik haberi senden gelsin insallah

Kızlar küçük bir ışıktı. Esimle izledik konulurken.onu inann içimde hissettim .tuhaf ama gerçek insallah tutar.embriyi resmini aldık. Gamzecim ilk sana nasip oldu bebisimin ilk resmi☺☺☺
Eşinle mi girdiniz? Eşlerin girdiğini bilmiyordum. Sizin hastane farklı çalışıyor :) ay çok güzel hadi güzelliklerlle gelsinler. Saat kaçta aldılar seni

Evet canım ben gördüm inşallah tutunsun geliştikçe, büyüdükçe, görmeyi de nasip etsin Allah bize

Pgt yapildi mi size? Bende memorialdayim
hayır yapılmadı. Yücel Hoca siz bilirsiniz de bizde ilk deneme olduğu için polikistik over dışında bir sebep görünmediği için yaptırma gereği duymadık. gerçi her ihtimale karşı genetik tahilleri yaptırma mı istedi sonuçalrı bekliyorum. sizinde tedaviniz hayırlı olsun. ilk denemeniz mi sizinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…