- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.441
Ya canım evimde değilim bi yerdeyim düşürdüm mü koydum mu bilemedim .o yüzden arka arkaya mi koydum. Acaba sıkıntıolurmu.tedirgin oldumVajınaldan zararşı olcanı sanmıyorum ben cnm ama ust uste dgl 5 6 saat ara okursa bısey olmaz gunde uckere de kullanılıyor
Ayy inşallah canimHic birsey olmaz bence
hayırlı olsun yenı tedavın canım. bazem kalıtesız olsada doktorlar bu embrıyoyu ancak rahım kurtarır dıyebılıyor. ama daha ıyı kalıtede embrıyon var mıydı?herneyse gecmıs gecmıs buugune bakalım. ben uzun protokol yaptırdm. adetın . gunu lucrın dıye bır ıgne basladık gobekten. bu iğne yumurta toplamaya kadar devam ettı ancak adetın. gunu dozu yarıya dusurup yumurta gelıstırıcı ılaclara basladı.. yumurta toplamaya kadar devam ettı. anlayacagın tek fark . gun baskılayıcı ıgneye baslaması. inşallah bu kez hersey senın ıcın cok cok guzel olurKızlar bu süreci birlikte geçirmiştik bazılarınız tanıyor beni negatif sonuç almıştım. Tekrar denemek için Adana da yine Bülent haydardedeoğlu na gittim. Sana verilen embrıyonun tutma şansı zaten yokmuş çok kalitesiz sırf transfer için yapılmış dedi. Baştan skba yanlış tedavi uygulanmış. Adetim in birinci günü tedavşye başlamıştı süreç böyle olunca da zincirleme doğal olarak her şeyi etkiledi yumurta toplama transfer vs. O tedaviyi unutuyoruz dedi. Benim ilk tedaviden 2 yaşında kızım var ve 5.gün embiryosuydu. Yine biz 5.gün embiryosu elde edecez dedi.Acelemiz yok yaşın geç değil 30 yaşındayım bir kızında var biz şuan okeye dönüyoruz dedi. Çeşitli vitamin takviyeleri verdi biesteron balık yağı quenzom tarzı ilaçlar 2 ay kullanacaksın dedi eşim varikosel ameliyatı olmuştu çok önce morfoloji problemi var onun için de dna hasarına bakalım 2 ayda sen kullanacaksın ilaç dedi eşime . Benim kilom 74 maalesef kızlar bu süreçte 6 kilo vermeni istiyorum dedi. Uzun protokol yapacam dedi bundan önce kısa protokol olmuştu. Uzun protokol nasıl bilmiyorum. İçinizde bu ilaçları kullanan uzun protokol yapan var mı? Kısmet olursa temmuz sonu başlıcaz dualarınıza talibim
Ben gün-de 3 defa 3 adet koyuyordum birşey olmadi çok şükür olmaz birşey korkmaKızlar brsey soracam sabah 1 akşam 1 vajina progestan hap kullanıyorum.aksam koyup koymadigimi inanın unuttum.eger 2 koyduysam akşam bi sıkıntı olurmu
Çok teşekkür ederim canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş dualara talibim.hayırlı olsun yenı tedavın canım. bazem kalıtesız olsada doktorlar bu embrıyoyu ancak rahım kurtarır dıyebılıyor. ama daha ıyı kalıtede embrıyon var mıydı?herneyse gecmıs gecmıs buugune bakalım. ben uzun protokol yaptırdm. adetın . gunu lucrın dıye bır ıgne basladık gobekten. bu iğne yumurta toplamaya kadar devam ettı ancak adetın. gunu dozu yarıya dusurup yumurta gelıstırıcı ılaclara basladı.. yumurta toplamaya kadar devam ettı. anlayacagın tek fark . gun baskılayıcı ıgneye baslaması. inşallah bu kez hersey senın ıcın cok cok guzel olur
Embiryo ya gelince canım 10 hücreli olanı değil de 9 hücreli olanı koydu bunun gelişimine daha çok güveniyorum dedi hocam ikisini de koyun dedim koymadıhayırlı olsun yenı tedavın canım. bazem kalıtesız olsada doktorlar bu embrıyoyu ancak rahım kurtarır dıyebılıyor. ama daha ıyı kalıtede embrıyon var mıydı?herneyse gecmıs gecmıs buugune bakalım. ben uzun protokol yaptırdm. adetın . gunu lucrın dıye bır ıgne basladık gobekten. bu iğne yumurta toplamaya kadar devam ettı ancak adetın. gunu dozu yarıya dusurup yumurta gelıstırıcı ılaclara basladı.. yumurta toplamaya kadar devam ettı. anlayacagın tek fark . gun baskılayıcı ıgneye baslaması. inşallah bu kez hersey senın ıcın cok cok guzel olur
Hamilelikten olabilir canım bende hsmile kaldıktan sonra daha çok hapşırmaya başladımBayanlar aranızda toz hassasiyeti olanlar var mı. Yani tozlu bir odada otursam hemen hapşurma çok tozluysa boğazımda gıcıklama yapıyor. Odanın havasını temizleyen makineler oluyormuş acaba onlardan mı kullansak diye düşünüyorum ama tecrübeli birileri varsa fikrini alırım
Sağol canım benimBen gün-de 3 defa 3 adet koyuyordum birşey olmadi çok şükür olmaz birşey korkma
Alerjin vardır şuan alarji zamanı tam bide tetikliyordurBayanlar aranızda toz hassasiyeti olanlar var mı. Yani tozlu bir odada otursam hemen hapşurma çok tozluysa boğazımda gıcıklama yapıyor. Odanın havasını temizleyen makineler oluyormuş acaba onlardan mı kullansak diye düşünüyorum ama tecrübeli birileri varsa fikrini alırım
Evet sanırım urfada da çöl fırtınası vs oluyor sanırım o yüzdenAlerjin vardır şuan alarji zamanı tam bide tetikliyordur
Pozisyon uygunsa tahmin yapar canımMerhaba kızlar perşembe günü Dr kontrolüm var 12+1 olacağız acaba cinsiyet öğrenebilir miyiz?
Aramızda cinsiyet öğrenmiş olanlar var mı
Bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da cinsiyet çok önemli değil ama eşim daha çok heyecanlıPozisyon uygunsa tahmin yapar canım
Teşekkür ederim bilgi için canım peki adetin 21.günü kalçadan iğne oluyor ya bu bir defa mı oluyor yoksa adet oluncaya kadar mı
Merhaba kızlar perşembe günü Dr kontrolüm var 12+1 olacağız acaba cinsiyet öğrenebilir miyiz?
Aramızda cinsiyet öğrenmiş olanlar var mı
Ben de dün sordum doktoruma. Daha erken 15. Haftada söylüyoruz dedi.Pelincicekci G Gulsumiklima kızlar sizin doktorlarınızda buna benzer birşey dedi mi? Almanya’da kanunen 15. Haftadan önce söylemek yasak dedi bana. Sebebini sorduğumda maalesef kimisinin cinsiyeti öğrendiğinde eğer istemediği cinsiyet çıkarsa kürtaj vs yaptırmasının önüne de geçmek istiyorlarmış. Açıkçası biraz garip geldi. Ama yine doktorun dediğine göre 12-13. Haftalarda yanılma payıyla da olsa cinsiyet belli oluyormuş
Evet böyle erken söyleyenler de oluyor. Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızBen biraz araştırdım Türkiye de 10. Haftada hatta 9. Haftada söyleyen Dr bile duydum ama bilmiyorum. Sağ salim sağlıkla doğsun önemli olan o tabi ki ama heyecanlı bir bekleyiş
Şükürler olsun rabbime bize bu mutluluğu yaşattığı için sonuna kadar devam ettirsin inşallah hepimiz için
Günaydın canım. 15. Haftadan önce yasak olduğunu duymadımBen de dün sordum doktoruma. Daha erken 15. Haftada söylüyoruz dedi.Pelincicekci G Gulsumiklima kızlar sizin doktorlarınızda buna benzer birşey dedi mi? Almanya’da kanunen 15. Haftadan önce söylemek yasak dedi bana. Sebebini sorduğumda maalesef kimisinin cinsiyeti öğrendiğinde eğer istemediği cinsiyet çıkarsa kürtaj vs yaptırmasının önüne de geçmek istiyorlarmış. Açıkçası biraz garip geldi. Ama yine doktorun dediğine göre 12-13. Haftalarda yanılma payıyla da olsa cinsiyet belli oluyormuş
Size tek bi tavsiyem olacak rahim filmini mutlaka ama mutlaka anestezili yaptırın ben acı eşiğim yüksek diye birde hemşireye güvenip çok sorun olmaz dediği için anestezisiz yaptırdım ama hayatımda öyle bi acı çekmedim doktorum da güzel çekemedi çok uğraştı ama riske atmaya değmez bence kesinlikle anestezi isteyinCanım Antalya’da nerde yaptırmıştın tedavini ?:) ben de murat Özekinci hocaya başladım da bu ay rahim filmi çekilecek çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?