- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.761
Evet birde ağrılarım falan azaldı yani ağrı olduğunda en azından bebekten kaynaklı diye düşünüp hissediyordum. Şimdi sıradan bir gün gibi geçiyor. Sadece bir haftadır iştahım azaldı ve azıcık da koku hassasiyeti oluştu ama Allahtan mide bulantısı kusma yaşamadım. Sende var mı bulantı falan?Aynen canım Ne kese gördük ne bişey, kan testiyle oturuyoruz. Merkez beni aramayınca ben salı günü aradım kese için randevu vereceklerdi kabul etmedim. 22 nisana randevu aldım kese +kalp için. İnşaAllah herşey yolundadır. Benim merkez hala yoğun bi şekilde çalışıyor, çalışma düzenlerinde değişiklik yapmışlar o kadar. Heyecan korku içim bi tuhaf.. belirsizlikte insanı yoruyor.
Sürekli açım, midemi bastırmak için birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde istifra ettimEvet birde ağrılarım falan azaldı yani ağrı olduğunda en azından bebekten kaynaklı diye düşünüp hissediyordum. Şimdi sıradan bir gün gibi geçiyor. Sadece bir haftadır iştahım azaldı ve azıcık da koku hassasiyeti oluştu ama Allahtan mide bulantısı kusma yaşamadım. Sende var mı bulantı falan?
Güzel haberlerini bekliyorumSürekli açım, midemi bastırmak için birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde istifra ettim ☹ Bulantılarım, mide yanması, ekşimeler,oluyor ama hamilelikten mi yıllardır sorunum olan gastritten mi kestiremiyorum.Bu dönemde mide ilaçlarımıda alamıyorum. Biran önce muayene olup, ilaçlarıma başlamak istiyorum.
İnşaAllah güzel sonuçlar alırız canım yaaaa. Senin şafak 9 gün benim 3
Merhaba benimde lekenmelerim bitmedi maalesef . Bugün kötü bir haber aldım direk kanamam geldi iğnemi yapıp uzandım ama çok korkuyorum . Hep tedirginim yarın kontrolüm var benimde . Doktora gitmeye çok korkuyorum .Lekelenmeler yine başladıikiz gebelik olduğundan biraz riskli geçecek gibi görünüyor.sen nasılsın canım keseyi gördünmü?kan testi verecektin güzel çıktımı sonucun
Ben 6. Haftadayım ayaklarımı ısıtamıyorum geceleri sabaha karşı ateş basıyor üzerimi açıyorum sonra üşüyorum bulantılarım başladı çok kötü hiç bir şey yiyemiyorum zehir oldu her şey sankiKizlar ben 7. Haftadayim ates basiyor koltuk altindan olctum 37 derece normal mi? Ayaklarim soguk, sizlerde de oluyor mu, hic atesinizi olctunuz mu?
yalnız değiliz bizim gibi çok var tedirgin olma sağlıklı inşallah bebeğinMerhaba benimde lekenmelerim bitmedi maalesef . Bugün kötü bir haber aldım direk kanamam geldi iğnemi yapıp uzandım ama çok korkuyorum . Hep tedirginim yarın kontrolüm var benimde . Doktora gitmeye çok korkuyorum .
İnşallah yarın kontrolüm var bugün ağrım çok oldu umarım bşe olmamıştıryalnız değiliz bizim gibi çok var tedirgin olma sağlıklı inşallah bebeğin
Caprice24 hadi bakalim guzel haberlerini duyariz insallah.bende en son kontrole gittigimde esimi iceriye almadilar binanin onunde bekledi,Korona dan dolayi yani
Bebeğimizi ilk kez göreceğimiz anda yanımda olmaması üzücü olur. Şimdilik öyle bir bilgilendirme almadık ama umarım bizde öyle olmazyalnız değiliz bizim gibi çok var tedirgin olma sağlıklı inşallah bebeğin
Caprice24 hadi bakalim guzel haberlerini duyariz insallah.bende en son kontrole gittigimde esimi iceriye almadilar binanin onunde bekledi,Korona dan dolayi yani
Bende kontrollerime kimi zaman kızım ve eşimle giriyordum sorun olmuyordu. En son kan vermede eşim iş yerine geçti kızımda benimle gelmek istedi, neyse merkeze girdik, kayıt yaptırdım, dr geldi hemen çocuğu birine bırakın corona dan dolayı yasak dedi. Allahtan merkezim eşimin çalıştığı şehirde eşim geldi kızı götürdü, sonrasında tekrar girip kan verebildim. Çarşamba günü de mecburen eşim kızı iş yerine götürcek ben tek muayeneye gircem. İlk defa yalnız olacağım, İnşaAllah güzel haberler alırım, alırız ..Bebeğimizi ilk kez göreceğimiz anda yanımda olmaması üzücü olur. Şimdilik öyle bir bilgilendirme almadık ama umarım bizde öyle olmaz
Ağrıdan, korkudan, kötü haber aldın diye bişey olmaz canım içini ferah tut. Yarın güzel haberler alacaksın İnşaAllahİnşallah yarın kontrolüm var bugün ağrım çok oldu umarım bşe olmamıştır
İnşallah arkadaşım inşallah . Bende bütün kontrollerime hep tek gidiyorum çünkü benle gelecek kimsem yok her gidişimde kötü bşe duyarsam o moralle nasıl eve geleceğim diyorum hep . Doktorun odasına millet eşiyle sevinçle gidiyor benim beklerken elim ayağım titriyor. Ruhumu teslim edecem sanki .Ağrıdan, korkudan, kötü haber aldın diye bişey olmaz canım içini ferah tut. Yarın güzel haberler alacaksın İnşaAllah
Allah iyiliğini versinİnşallah arkadaşım inşallah . Bende bütün kontrollerime hep tek gidiyorum çünkü benle gelecek kimsem yok her gidişimde kötü bşe duyarsam o moralle nasıl eve geleceğim diyorum hep . Doktorun odasına millet eşiyle sevinçle gidiyor benim beklerken elim ayağım titriyor. Ruhumu teslim edecem sanki .
Doktor da bıktı bendenAllah iyiliğini versinKötü hiç bir şey olmaz Rabbim onun gücünü kuvvetini verir. Yarın pıt pıt ları duyacaksın, unutma videoya çek eşine gönderirsin, o da mutlu olur. Sen heyecandan çekemeyecek olursan hemşireye ver o çeksin, bu mutlu anı ölümsüzleştir.
Belki süpriz yaparlar “anneeeee burdayız, bak biz çok sağlıklıyız derler” belli mi olurDoktor da bıktı benden ☺ Kadın moral vereceğim diye nasıl çabalıyor görsen ama ben evham panik . Yarın kalp atışı duyulmaz muhtemelen tam 6 hafta oluyor geçen hafta kanamam olunca gitmiştim keseler çok net değildi pazartesi gel netleşir demişti doktor yarın keseler için gideceğim inşallah güzel haberler alacaksınız bir hafta olur inşallah
Sürpriz olur gerçekten öyle bir şey olursa canım hayırlısı olsun bakalım .Belki süpriz yaparlar “anneeeee burdayız, bak biz çok sağlıklıyız derler” belli mi olur
Her şey Gönlüne göre olsun arkadaşım..
İnşallah duyarsın ben 6+2de duydum ama sanırım ultrason makinesinin kalitesiyle de alakası var, hayır haberlerle inşallah canımSürpriz olur gerçekten öyle bir şey olursa canım hayırlısı olsun bakalım .
Bu telâşlar hiç bitmiyor ben kalp sesini duydum ama 1 hafta oldu hep görmek istiyorum iyimi değilmi bir sorun varmi nezaman biterbu bilmiyorumİnşallah arkadaşım inşallah . Bende bütün kontrollerime hep tek gidiyorum çünkü benle gelecek kimsem yok her gidişimde kötü bşe duyarsam o moralle nasıl eve geleceğim diyorum hep . Doktorun odasına millet eşiyle sevinçle gidiyor benim beklerken elim ayağım titriyor. Ruhumu teslim edecem sanki .
Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım.Bu telâşlar hiç bitmiyor ben kalp sesini duydum ama 1 hafta oldu hep görmek istiyorum iyimi değilmi bir sorun varmi nezaman biterbu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?