- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Valla tam işimiz bitti çıkacaktık onlarda yeni girmişlerdi bana yüzleri tanıdık geldi bir an, nerden tanıyordum falan diye düşündüm sonra, müşteri olarak bildiğimi hatırladım isimlerini bilmiyorumKimleri gördün canım
Ben daha öncesinde folik asit falan kullanmıyordum iğnelere birlikte, decavit ve coraspin yazdı onları aldım kullanıyorum.Ona ne verdi bilmiyom kuzum folik asit kullandigimi kemal bey biliyo decavitdr alabilirsin demişti ben folik asit kullaniyom deyince tamam o mzna dedi ama gidince sorcam decavit daha iyiymiş herlade onu alayim mi diye
Sagol canim insallahBencede kuzum 5.gün embriyosu aynı gün yada ilk 2_3 gun tutunma diye okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum bence de ilk 3 gun biraz dikkat etmek lazım. Olumlu sonuçlarını bekliyoruz
Aynen bende canımBen daha öncesinde folik asit falan kullanmıyordum iğnelere birlikte, decavit ve coraspin yazdı onları aldım kullanıyorum.
Aaa beraberiz hayirli olsun canim.nerde hangi hstneMerhaba kızlar benim de yarın dondurulmuş emriyo transferim olacak.
Evet canım benimde uzakti ama napalim bebislerimiz icin mecbur gitcezŞimdi artık her gün kontrol etmeliyiz dedi yarın tekrar gideceğim o yüzden, git gel çok zor oluyor valla
Merhabalar , PGT ile ilgili bisey sormak istiyorum. Ben ve esimde yaptirmayi dusunuyoruz , ama kararsiziz.33 yasindayim , ilk denememiz ve ignelerimize basladik hayirlisiyla. Maliyeti nedir ? Test sonucu kac gunde gelir ? Yardimci olursaniz cok cok sevinirim ❤Canim Malatyami ozledim, geldik gurbetlere valla memleket gibisi yok..
Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah
Gormussundur canım ben bu kadar tup bebek yaptıranin çok olduğunu bilmiyodum çok var yaptiran rabbim kucaklarimizi doldursun inşallah hemsirenin biri yeni girmiş gittiğimde onunla konuştuk o bile şaşkın bu kadar çok gelip tup bebek yaptıran olduğunu bilmiyodum dediValla tam işimiz bitti çıkacaktık onlarda yeni girmişlerdi bana yüzleri tanıdık geldi bir an, nerden tanıyordum falan diye düşündüm sonra, müşteri olarak bildiğimi hatırladım isimlerini bilmiyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarim seninleAyy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorumhadi görüşmek üzere canolar❤❤
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarim seninle
Kuzum bir embriyomu transfer ediyorlar soruyolarmi 2 tane koyalım mı falan diyesağol canım
GünaydınnnAyy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorumhadi görüşmek üzere canolar❤❤
İstanbul memorıl hastanesi.. seninde hayırlu olsun sen neredesin?Aaa beraberiz hayirli olsun canim.nerde hangi hstne
Merhabalar , PGT ile ilgili bisey sormak istiyorum. Ben ve esimde yaptirmayi dusunuyoruz , ama kararsiziz.33 yasindayim , ilk denememiz ve ignelerimize basladik hayirlisiyla. Maliyeti nedir ? Test sonucu kac gunde gelir ? Yardimci olursaniz cok cok sevinirim ❤Canim Malatyami ozledim, geldik gurbetlere valla memleket gibisi yok..
Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah
Aaa bende sisli memorialdayimİstanbul memorıl hastanesi.. seninde hayırlu olsun sen neredesin?
Dualarimiz seninle, insAllah bebisinn sana simsiki tutunur, seni hic birakmazAyy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorumhadi görüşmek üzere canolar❤❤
SOYGUNCU OLMUŞLAR ARTIK, YAZIKLAR OLSUN NE DİYELİM...Malesef her yerde ödeniyor galiba. Bizim merkezde de 5000 tl dondurulmuş embriyo transferi gerçekten inanılmaz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?