• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evet canım benimde uzakti ama napalim bebislerimiz icin mecbur gitcez
Evet mecburen katlanacağız, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlıs
Gormussundur canım ben bu kadar tup bebek yaptıranin çok olduğunu bilmiyodum çok var yaptiran rabbim kucaklarimizi doldursun inşallah hemsirenin biri yeni girmiş gittiğimde onunla konuştuk o bile şaşkın bu kadar çok gelip tup bebek yaptıran olduğunu bilmiyodum dedi
Aynen canım ya benim daha önce bildiğim tüp bebek tedavisi gören uzaktan tanıdıklarım vardı ama bu kadarını beklemiyordum, mesela ben kendime diyordum daha yaşımız gençken nasıl bu duruma düştük falan sonra bir baktım ki genci yaşlısı yokmuş bu işin o kadar çok insan var ki tedavi gören. Valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ben antalya ivf deyim canim sagol
Ayy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorum 🙋‍♀️hadi görüşmek üzere canolar❤❤😍😍
Hadi hayırlısı ile İnşallah herşey kalbine göre olsun. 🤲 Güzel haberlerini bekliyoruz. 😉

Kızlar benim transfer bi dahaki aya ertelendi. Bu ay transfer olmayacak. Biraz garip oldum. Ama hayırlısı nasılsa hep öyle olsun diye dua ettim. Demek ki böylesi daha iyi olacak. Sizin sürecinizi takip edicem💖
Kuzum Uykusuz Koala Uykusuz Koala istersen listede düzenlersin. Muhtemelen 29 mart gibi regl olurum.

Kızlar benim transfer bi dahaki aya ertelendi. Bu ay transfer olmayacak. Biraz garip oldum. Ama hayırlısı nasılsa hep öyle olsun diye dua ettim. Demek ki böylesi daha iyi olacak. Sizin sürecinizi takip edicem💖
Kuzum Uykusuz Koala Uykusuz Koala istersen listede düzenlersin. Muhtemelen 29 mart gibi regl olurum.
Neden ertelendi canım

Back