• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kiz nere gitti senin moralmanlar☺☺bak heyecan yokk yarina az kaldi ben ne etcem .bi yarin bide test gunu gerisi kolay Allahin izniyke🤲🤲❤❤
Şuan moralim yerinde bomba gibiyim çok şükür 😄 umarım ay sonu geldiğinde sonucumu alırkende böyle diyebilirim 😊 Ya bebegine kavusacaksin insallah sıkıca sarılır bırakmaz annesini💕🐣

Dualarımda olacaksın canım rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana 😊 saat kaçta olacak transferin 🤗
aminnn canim hepimizin insallah❤❤🤲🤲2.bucukta merkezde ol dediler.sabah aricaklar formalite icabı birini cözduruyoruz diye .sonra idrar kontrolü yapılacak. Tahmini 3 4 arasi olur canim

aminnn canim hepimizin insallah❤❤🤲🤲2.bucukta merkezde ol dediler.sabah aricaklar formalite icabı birini cözduruyoruz diye .sonra idrar kontrolü yapılacak. Tahmini 3 4 arasi olur canim
Sen böyle anlatınca ben heyecanlandım 🤗 hayırlısı olsun inşallah haber verirsin yarın inşallah herşey güzel geçer 🌸

Kiz baya tutuyor.ama kesinlikle hastane yanindaki eczaneden al cok uygun.depodan gelis fiyatina geliyo tanidigimiza sordurdum.doktr öneriyo anlasmali ya
Evt kuzum bize de öyle dediler yarı fiyatina veriyorlarmis dün kayinbabam sordu hastaneyi aradık ilaclari yazdilar ama sakın almayın dediler fiyat öğrenmek için istedik hastahaneden ilaç isimlerini

Back