- 17 Haziran 2017
- 1.395
- 779
- 123
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
BENcede ayni paralari vermisizBelki bizdende almislardir haberimiz yook canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENcede ayni paralari vermisizBelki bizdende almislardir haberimiz yook canim
Sağlık olsun bebekle gelsin o paralar insallahBENcede ayni paralari vermisiz
Şuan moralim yerinde bomba gibiyim çok şükür umarım ay sonu geldiğinde sonucumu alırkende böyle diyebilirim Ya bebegine kavusacaksin insallah sıkıca sarılır bırakmaz annesiniKiz nere gitti senin moralmanlar☺☺bak heyecan yokk yarina az kaldi ben ne etcem .bi yarin bide test gunu gerisi kolay Allahin izniyke❤❤
Insallah canikom dualrinizi bekliyorum.yarin transfer 12.si test 10 gunden az var sonucaŞuan moralim yerinde bomba gibiyim çok şükür umarım ay sonu geldiğinde sonucumu alırkende böyle diyebilirim Ya bebegine kavusacaksin insallah sıkıca sarılır bırakmaz annesini
Dualarımda olacaksın canım rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana saat kaçta olacak transferinInsallah canikom dualrinizi bekliyorum.yarin transfer 12.si test 10 gunden az var sonuca
aminnn canim hepimizin insallah❤❤2.bucukta merkezde ol dediler.sabah aricaklar formalite icabı birini cözduruyoruz diye .sonra idrar kontrolü yapılacak. Tahmini 3 4 arasi olur canimDualarımda olacaksın canım rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana saat kaçta olacak transferin
Hayırlı haberler kuzum çok az kalmış gönlüne göre versin rabbimInsallah canikom dualrinizi bekliyorum.yarin transfer 12.si test 10 gunden az var sonuca
Amin canimm çok sağolun Allah razı olsun hepinizden.Rabbim hepimize nasip etsin❤❤Hayırlı haberler kuzum çok az kalmış gönlüne göre versin rabbim
Amin canım inşallah yarın ve bebisinle kavuşacan iyi dusun iyi olsun olumlu olacak allahin izniyleAmin canimm çok sağolun Allah razı olsun hepinizden.Rabbim hepimize nasip etsin❤❤
Aynen kızlar acaba kaçıncı gün tutunuyo acabaAmin canım inşallah yarın ve bebisinle kavuşacan iyi dusun iyi olsun olumlu olacak allahin izniyle
Kimleri gördün canımBen bugün gittim yine kontrole ve gittiğimde sanki Isparta dan birilerini gördüm gibi geldi ama emin olamadım
Yaş 29 canım rezervim 1.81Kiz senin yas kaçtı. Yumurta rezervin ne dedi kemal bey.
Bnmde 27 canoYaş 29 canım rezervim 1.81
Sen böyle anlatınca ben heyecanlandım hayırlısı olsun inşallah haber verirsin yarın inşallah herşey güzel geçeraminnn canim hepimizin insallah❤❤2.bucukta merkezde ol dediler.sabah aricaklar formalite icabı birini cözduruyoruz diye .sonra idrar kontrolü yapılacak. Tahmini 3 4 arasi olur canim
Igneler ne kadar tutlu tatlımBnmde 27 cano
Yarin itibaten buraya ugramam kizlar sonucu pozitifalirsam gelirimSen böyle anlatınca ben heyecanlandım hayırlısı olsun inşallah haber verirsin yarın inşallah herşey güzel geçer
Kiz baya tutuyor.ama kesinlikle hastane yanindaki eczaneden al cok uygun.depodan gelis fiyatina geliyo tanidigimiza sordurdum.doktr öneriyo anlasmali yaIgneler ne kadar tutlu tatlım
Evt kuzum bize de öyle dediler yarı fiyatina veriyorlarmis dün kayinbabam sordu hastaneyi aradık ilaclari yazdilar ama sakın almayın dediler fiyat öğrenmek için istedik hastahaneden ilaç isimleriniKiz baya tutuyor.ama kesinlikle hastane yanindaki eczaneden al cok uygun.depodan gelis fiyatina geliyo tanidigimiza sordurdum.doktr öneriyo anlasmali ya
Sonucun pozitif olucak ınsalalh alır almaz buraya yaz birlikte sevinelimYarin itibaten buraya ugramam kizlar sonucu pozitifalirsam gelirim
Aa girmeyecek misin foruma aslında girmemen daha iyi olur seni olumsuz etkileyecek mesajlar görebilirsin gerek yok kafa karıştırmaya hiicYarin itibaten buraya ugramam kizlar sonucu pozitifalirsam gelirim