• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ona ne verdi bilmiyom kuzum folik asit kullandigimi kemal bey biliyo decavitdr alabilirsin demişti ben folik asit kullaniyom deyince tamam o mzna dedi ama gidince sorcam decavit daha iyiymiş herlade onu alayim mi diye
Ben daha öncesinde folik asit falan kullanmıyordum iğnelere birlikte, decavit ve coraspin yazdı onları aldım kullanıyorum.

Canim Malatyami ozledim, geldik gurbetlere valla memleket gibisi yok..
Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah💗
[/QUOTE]
Merhabalar , PGT ile ilgili bisey sormak istiyorum. Ben ve esimde yaptirmayi dusunuyoruz , ama kararsiziz.33 yasindayim , ilk denememiz ve ignelerimize basladik hayirlisiyla. Maliyeti nedir ? Test sonucu kac gunde gelir ? Yardimci olursaniz cok cok sevinirim ❤😊

Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah💗
Merhabalar , PGT ile ilgili bisey sormak istiyorum. Ben ve esimde yaptirmayi dusunuyoruz , ama kararsiziz.33 yasindayim , ilk denememiz ve ignelerimize basladik hayirlisiyla. Maliyeti nedir ? Test sonucu kac gunde gelir ? Yardimci olursaniz cok cok sevinirim ❤😊
[/QUOTE]
Ooo malatyalılar diye sayfa accam.yakinda😂😂 Ozlem9144 Ozlem9144 .hosgeldin canim hayirli olsun

Valla tam işimiz bitti çıkacaktık onlarda yeni girmişlerdi bana yüzleri tanıdık geldi bir an, nerden tanıyordum falan diye düşündüm sonra, müşteri olarak bildiğimi hatırladım isimlerini bilmiyorum
Gormussundur canım ben bu kadar tup bebek yaptıranin çok olduğunu bilmiyodum çok var yaptiran rabbim kucaklarimizi doldursun inşallah hemsirenin biri yeni girmiş gittiğimde onunla konuştuk o bile şaşkın bu kadar çok gelip tup bebek yaptıran olduğunu bilmiyodum dedi

Ayy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorum 🙋‍♀️hadi görüşmek üzere canolar❤❤😍😍
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarim seninle😍😍

Ayy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorum 🙋‍♀️hadi görüşmek üzere canolar❤❤😍😍
Günaydınnn 😍😍😍😍

Allahım cok heyecanlıı hayırlısıyla haberlerinide bekliyoruz 💓💓💓

[/QUOTE]
Hosgeldin malatyali hemserim, simdi ben durumu soyle ozetleyeyim. Pgt’yi normalde 35 yas ustu ciftlere oneriyorlar, ben ilk tup bebegimi 27 yasinda yaptirdim, 5. Gune 2 tane orta kalite embriyo geldi transfer oldu negatif, 2. Tup bebegimi 28 yasinda yaptirdim yine 5. Gune 2 orta kalite embriyo geldi, kimyasal gebelik. Bu durumda merkezi degistirdim, kafamda soru isaretleri vardi. Memorialda Semra hoca pgt yapalim dedi, bu sefer 5. Gune 4 embriyo geldi, 2si iyi kalite, 2si orta kalite. Pgt embriyo basina 300$ odedik. Bu embriyolardan sadece 1 tanesi saglikli geldi. Onun transferini bekliyorum.
Demek istedigim ilk tup bebekte onermeyebilirler, cunku belki transfer olacaksin ve tutacak. Ama 2. Tup bebegini imkanin varsa pgt yaptir derim.
pgt sonucu 2 haftada geliyor, embriyolar donduruluyor bu surede rahim dinlendiriliyor.

Dualarimiz seninle, insAllah bebisinn sana simsiki tutunur, seni hic birakmaz❤️

Back