• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evt kuzum bize de öyle dediler yarı fiyatina veriyorlarmis dün kayinbabam sordu hastaneyi aradık ilaclari yazdilar ama sakın almayın dediler fiyat öğrenmek için istedik hastahaneden ilaç isimlerini
Iyi yapmissin .sana ilac semasi verecek al orada eksik alma günü gune kullan

Tmam canim vitamin verdi mi kemal bey ben folik asit kullaniyodim ama bu ay icmedim hic decavit diye vitaminde varmış herlade onu mu alsam
Bana decavit verdi arkadasina ne vermiş. Kafana göre kullanma canım dr.verir sana zaten bazen kullaniyon bazen kullanma diyo sonra devam diyo.doktorun dedigini harfiyen yap sen cano

Tmam canim vitamin verdi mi kemal bey ben folik asit kullaniyodim ama bu ay icmedim hic decavit diye vitaminde varmış herlade onu mu alsam
Once kontrol hapı veriyo sonra .adett oluyon igne ilac veriyo sonra yumurta aliniyo sonra yine ilac vajina jel kabadan igne derken transfer geliyo canim.sen doktora bak.

Bana decavit verdi arkadasina ne vermiş. Kafana göre kullanma canım dr.verir sana zaten bazen kullaniyon bazen kullanma diyo sonra devam diyo.doktorun dedigini harfiyen yap sen cano
Ona ne verdi bilmiyom kuzum folik asit kullandigimi kemal bey biliyo decavitdr alabilirsin demişti ben folik asit kullaniyom deyince tamam o mzna dedi ama gidince sorcam decavit daha iyiymiş herlade onu alayim mi diye

Ona ne verdi bilmiyom kuzum folik asit kullandigimi kemal bey biliyo decavitdr alabilirsin demişti ben folik asit kullaniyom deyince tamam o mzna dedi ama gidince sorcam decavit daha iyiymiş herlade onu alayim mi diye
Suan doğum kontrol kullaniyorim pazartesi igneeyr baslicaz dedi

Gidince sor ona gore decavit al o multivitamin içi daha zengin yani

Canım burda arkadaşlar 6.gün yapıp hafif silik çıkan gördüm.yine 8. Gun felan .tabi bunalr 5.gün embiriyosu idi
Benim test günüm 9 zaten sabrederim.ben hangi gün tutunuyo dikkat edeyim diye sordm canım heryerde farkli yazmışlar. Neysr sabırla beklicez artık 😳🙈

Benim test günüm 9 zaten sabrederim.ben hangi gün tutunuyo dikkat edeyim diye sordm canım heryerde farkli yazmışlar. Neysr sabırla beklicez artık 😳🙈
Bencede kuzum 5.gün embriyosu aynı gün yada ilk 2_3 gun tutunma diye okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum bence de ilk 3 gun biraz dikkat etmek lazım. Olumlu sonuçlarını bekliyoruz🤲🤲🤲🤲😘💖💖😘

Back