- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
35 yas altı ise hic tüp denemen yoksa kesinlikle birKuzum bir embriyomu transfer ediyorlar soruyolarmi 2 tane koyalım mı falan diye
Sağol Canım benimGünaydınnn
Allahım cok heyecanlıı hayırlısıyla haberlerinide bekliyoruz
Amin hemsom sağol ❣❣Dualarimiz seninle, insAllah bebisinn sana simsiki tutunur, seni hic birakmaz❤
Ben antalya ivf deyim canim sagolİstanbul memorıl hastanesi.. seninde hayırlu olsun sen neredesin?
Rahim dinlendirme ve transfer ücreti kadar mantığıma ters gelen birşey yok olurda bu kadar olmaz ki ya ama başa gelen çekilir yapacak birşey yok malesefSOYGUNCU OLMUŞLAR ARTIK, YAZIKLAR OLSUN NE DİYELİM...
Evet mecburen katlanacağız, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. HayırlısEvet canım benimde uzakti ama napalim bebislerimiz icin mecbur gitcez
Aynen canım ya benim daha önce bildiğim tüp bebek tedavisi gören uzaktan tanıdıklarım vardı ama bu kadarını beklemiyordum, mesela ben kendime diyordum daha yaşımız gençken nasıl bu duruma düştük falan sonra bir baktım ki genci yaşlısı yokmuş bu işin o kadar çok insan var ki tedavi gören. Valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Gormussundur canım ben bu kadar tup bebek yaptıranin çok olduğunu bilmiyodum çok var yaptiran rabbim kucaklarimizi doldursun inşallah hemsirenin biri yeni girmiş gittiğimde onunla konuştuk o bile şaşkın bu kadar çok gelip tup bebek yaptıran olduğunu bilmiyodum dedi
NaptınızSağol Canım benim❤❤
Ben antalya ivf deyim canim sagol
Hadi hayırlısı ile İnşallah herşey kalbine göre olsun.Ayy kızlar ilk tüp denemem diyemi bilmiyorum çok heyecanlandım hastaneyle konuşurken. Yeni aradılar embriyonuzu cozucez söyle böyle. RABBIM hepimizie sonu güzel muttluluklar tattrsin.hepinizi öpüyorum dualarinizi bekliyorumhadi görüşmek üzere canolar❤❤
Napayım canim transfer saatimi bekliyormNaptınız
Inşallah canım benim sagol❤Hadi hayırlısı ile İnşallah herşey kalbine göre olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ayy çok heyecanlı. Inşallah çok güzel olur her şeyNapayım canim transfer saatimi bekliyorm
canım transfer oldun mu ben ilk transferi anestezi alarak olmuştum korkudan şimdi doktorum anestezi vermicem dedi korkuyorum ya zor mu
Napayım canim transfer saatimi bekliyorm
Neden ertelendi canımKızlar benim transfer bi dahaki aya ertelendi. Bu ay transfer olmayacak. Biraz garip oldum. Ama hayırlısı nasılsa hep öyle olsun diye dua ettim. Demek ki böylesi daha iyi olacak. Sizin sürecinizi takip edicem
KuzumUykusuz Koala istersen listede düzenlersin. Muhtemelen 29 mart gibi regl olurum.
Ohss olmuştum ya ben bir ay daha dinlenme gerekli imiş.Neden ertelendi canım
Sonu güzel olsun canım bir ay kısa bir süre aynenOhss olmuştum ya ben bir ay daha dinlenme gerekli imiş.
Hayirlisi olsun. 4 yıldır bekliyorum 1 ay daha beklerim.
Kaçta transferin bende hastanedeyim bugünInşallah canım benim sagol❤
Saat 4 de canim senin kontrol kactaKaçta transferin bende hastanedeyim bugün
2.bucuktu 4 e aldilar canimKaçta transferin bende hastanedeyim bugün
Hmm benim de muayenemi Hande hanım yaptı dört buçuk ta Kemal bey görecek dedi tekrar geleceğim o saate2.bucuktu 4 e aldilar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?