2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Valla yasadıklarımızın cogu ılaclardan degıl hanı ben gece aclıgı bıle yasıyorum artık fecı mıdem aclıktan agrıyor wc kalkıyorum bıkac kere

Ya valla baya yuksekmis Gulsumcum mg.
Benim sadece gunde 1 adet crinone jel vardi, o da 90 mg. Acaba benim ondan mi kimyasala dondu diye dusundum simdi. Yetersiz mi kaldi acaba? İlaci biraktigim gun oglen regl oldum
İlacı niye bıraktın ki canım? Ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben de progestan iğne kullanıyordum gebelik çıkınca onu bırakırdı doktorum ve o günden beri sadece crinone jel kullanıyorum

Günaydın kızlar. Ben iğnemi yapamadım o iğnenin kalınlığı ı görünce aklım gitti. Göbeğime sokamadım o kalınlıkta iğneyi. Ne o çuvaldız gibi bugün burda paskalya bayramı var ve heryer kapalı, eşim ince uçlu iğne alacaktı eczaneden. Artık bugünde yapamam yarına kaldı
Göbeğinden iğne yapanların alnından öpüyorum ve önlerinde sayğıyla eğiliyorum .

Ya valla baya yuksekmis Gulsumcum mg.
Benim sadece gunde 1 adet crinone jel vardi, o da 90 mg. Acaba benim ondan mi kimyasala dondu diye dusundum simdi. Yetersiz mi kaldi acaba? İlaci biraktigim gun oglen regl oldum
Canım eminim dr ihtiyacın olan kadarını vermişlerdir. Sonuçta ortada maddi ve manevi bir sürü emek. Ama yinede kafanı kurcalıyorsa dr arar konuşursun, kullandığının yeterli olup olmadığını sorarsın.
bende bu kadar yüksek kullandığım için rahatsızlık duyuyorum.Ultrason kontrolünden sonra dr konuşcam , bu kadar yüksek doz vucut dengemi bozuyor

İlacı niye bıraktın ki canım? Ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben de progestan iğne kullanıyordum gebelik çıkınca onu bırakırdı doktorum ve o günden beri sadece crinone jel kullanıyorum
Benim carsamba gunu testi tekrar eidcektim, dedim bosuna kullanmiyim test sonucuna gore jeli kullanirim. Dememe kalmadi 2-3 saat sonra kanamam basladi. Suan bi ilaca baglamam dogru degil tabiki sadece bi dusundurdu beni mg olarak cok cok az kullanmisim diye

Ahh be canim bisey yok o ignelerde, bi iki kere yapsan alisirsin aslinda

Haklisin canim baya yuksek vermisler, ama demek var bi bildikleri ama dedigin dogru siskinlik cok yapiyor ben yavas yavas rahatladim ve afedersin gaz yapti baya bende.
yine de az da olsa sabredin 1-2 aya zaten kesilcek ilsclariniz, insallah saglikla sihhatle evlatlarinizi kucaginiza alin canim

Kızlar kafayı yicem bu lekelerden ben progestan fitilden sonra su gibi geliyor lekeli bugün pembeydi doktor normal diyor ama içim rahat değil daha keseyi bile görmedim

Canım eşin yapsa olmaz mı benim de tedavi sürecindeki iğnelerden birisi kalındı ben yapamamıştım eşim yapmıştı hep

Canım o kalın uc sıvıyı çekmek için, sonra o ucu çıkarıp ince takacaksin. Vermemişler mi ince uc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…