• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

vakti zamanı gelince olur insallh cnm hiç üzülme ben 10 yıl sonra pozitifi gordum insan çok çaresiz hissediyor kendini yaşadıklarımı yazssam roman olur allah hakeden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın vazgeçme kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyin :dua:

Bizim de 6.yıl dolmak üzere.Yaş 35 dante gibi ortasındayız hayatın:) Aminn hayat mücadeleden ibaret.Deneme uzunca bir sure zor gözüküyor.Rabbim en kısa zamanda şu musibetten kurtarsın.

Progeston kullanıyorum canım ben ama kalçadan yapılıyor benim ki. Yağlı bir iğne acıyor sonrasında. Ben transferden itibaren kullanıyorum
Bende transfer zamanından beri kullanıyorum ama kalçadan değil göbekten aynı zamanda kan sulandırıcı da kullanıyorum onuda göbekten yapıyorum herhangi bir sıkıntı yok kalçadan olanından çok daha konforlu ağrıdan uyuyamıyordm ben kalçadan yapılandan

Günaydın hanımlar ☀️☀️Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
karnı davul gibi olan var mı? Sanki 4-5 aylık hamileyim, karnım o kadar şiş yani. Sanırım ilaçları bırakmadan inmeyecek.
akıntısı olan hanımlar akıntınızın kıvamı nasıl? benim iç çamaşırım ıslak oluyor, afedersiniz çişimi yapmışım gibi oluyor.

Günaydın hanımlar ☀️☀️Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
karnı davul gibi olan var mı? Sanki 4-5 aylık hamileyim, karnım o kadar şiş yani. Sanırım ilaçları bırakmadan inmeyecek.
akıntısı olan hanımlar akıntınızın kıvamı nasıl? benim iç çamaşırım ıslak oluyor, afedersiniz çişimi yapmışım gibi oluyor.
[/QUOTE
Merhaba benim de ıslak gibi oluyor fitil gelirken özellikle . Ve rengi kahve gibi açık pembe gibi su gibi geliyor sanki kaçırmışım gibi . Doktoru aradım leke gayet normal dedi ama evhamlıyım yine de

Merhaba benim de ıslak gibi oluyor fitil gelirken özellikle . Ve rengi kahve gibi açık pembe gibi su gibi geliyor sanki kaçırmışım gibi . Doktoru aradım leke gayet normal dedi ama evhamlıyım yine de

Bende leke olmuyor ama iç çamaşırım ıslak sanki idrar kaçırıyorum 🙃rahatsız ediyor. Biz daha tlf yada yüz yüze dr umzla görüşme şerefine erişemedik. Nasip olursa ultrasan günü görürüz.

Günaydın hanımlar ☀☀Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
Benım ılk baslarda yapıskan akıntı oluyodu sındı arada su gıbı ıslanıyorum az az camasırım ıslak oluyor

Ben de crinone kullandığım için çok fazla bazen topak topak bazen de sıvı akıntım oluyor. Karnım da ilk günlerde daha şişti şimdi daha iyi gibi

Bende leke olmuyor ama iç çamaşırım ıslak sanki idrar kaçırıyorum 🙃rahatsız ediyor. Biz daha tlf yada yüz yüze dr umzla görüşme şerefine erişemedik. Nasip olursa ultrasan günü görürüz.
Yurt dışında süreç daha zor değil mi ? Bende peçete koyuyorum dediğiniz gibi ıslak sürekli

Dun saglik ocagina gittim kizlar tahlil istedler verdm.beta hcg vitamin falan verdim.beta hcg 189686 cikmis normalde.folat neyse yuksek diyo kizlar

Dun saglik ocagina gittim kizlar tahlil istedler verdm.beta hcg vitamin falan verdim.beta hcg 189686 cikmis normalde.folat neyse yuksek diyo kizlar
Kaçıncı gün bu değer için ? Vitamin olarak en verdi merak ettim ben sadece solgar ın folik asitini kullanıyorum

Folik asit olması lazım canım. Günlük kaç doz kullanıyorsun 12. Haftaya kadar en fazla 400 mg olmalı , 12. Haftadan sonrada günlük 200 mg. Önceki gebeliğimde bu şekilde kullanmıştım yanlış anlaşılmasın

Günaydın hanımlar ☀☀Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
Öyle bir akinti yaşamıyorum progestan i da şuan fitil olarak kullanıyorum göbekten Sadec e kan sulandırıcı kullanıyorum oda öyle bir şişkinlik yapmiyo

Back