• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Progestan kalçadan oluyor fakat bende aşırı ağrı yaptığı için prolutex 25 mg göbekten önerdi doktorum onu kullanıyorum pahalı raporlada alınmıyor
Fotosunu yükledim💪

Eklentiler

• 15863688792035214312247667208458.jpg
    15863688792035214312247667208458.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 14
Cuma yine ilaç yazdırmaya gideceğim bakar belki bilmiyorum. Kalp atışını da duysak rahatlarız biraz daha inşallah :dua:
Evet cnm kesınlıkle bende rapor ıcın gıdıcem persembe cuma bakalım cok ıyı olur kalp atısını duyunca

Progestan kalçadan oluyor fakat bende aşırı ağrı yaptığı için prolutex 25 mg göbekten önerdi doktorum onu kullanıyorum pahalı raporlada alınmıyor
Ayy evet progestan ilk vurdugum zamanlar zor yürüyordum çok ağrı yapıyordu sonra alıştım doktorda fitil kullan dedi iğne için sağlık ocağına gitme dedi virüs den dolayı

Kızlar benim progeston düşük çıkmış, fitil kullanıyordum şimdi iğnede eklediler. 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.. ben göbekten iğnede yapamam ki, nasıl olacak? Acıyor mu? Fitilden karnım şiş dolaşıyordum bi de iğne eklendi 😭
Progeston kullanıyorum canım ben ama kalçadan yapılıyor benim ki. Yağlı bir iğne acıyor sonrasında. Ben transferden itibaren kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar sizi yakından takip ediyorum ve dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucaginiza almayı nasip etsin.
Ben de 28 Mart ta Ankara da transfer oldum.2018 yılında ilk tüp bebek denememiz olmustu.Bu 2.denemede 3 yumurta toplandi.2 si döllendi ve donduruldu.1 ay bekledik çözülürken 1 tanesi gitmis.Donmus tek embriyo transferi olmustu.Bazen umutlu bazen de ilki gibi olur diye bekliyorum.11.gün ilacim bitti diye hem test verdim hem ilac almistim.Sonucum 0 cıkti.Ilk defa yaziyorum foruma.Aslında pozitif cikarsa öyle yazacaktim ama nasip degilmis.
Doktorum bugun 12.gün bi daha test istedi ama yaptirmadim. Ilk denemede 9.gun fitil kullanirken hasta olmustum.O zaman bile 1 cıkmıstı.Rabbim ol derse olacak dua etmekten baska caremiz yok.

Merhaba arkadaşlar sizi yakından takip ediyorum ve dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucaginiza almayı nasip etsin.
Ben de 28 Mart ta Ankara da transfer oldum.2018 yılında ilk tüp bebek denememiz olmustu.Bu 2.denemede 3 yumurta toplandi.2 si döllendi ve donduruldu.1 ay bekledik çözülürken 1 tanesi gitmis.Donmus tek embriyo transferi olmustu.Bazen umutlu bazen de ilki gibi olur diye bekliyorum.11.gün ilacim bitti diye hem test verdim hem ilac almistim.Sonucum 0 cıkti.Ilk defa yaziyorum foruma.Aslında pozitif cikarsa öyle yazacaktim ama nasip degilmis.
Doktorum bugun 12.gün bi daha test istedi ama yaptirmadim. Ilk denemede 9.gun fitil kullanirken hasta olmustum.O zaman bile 1 cıkmıstı.Rabbim ol derse olacak dua etmekten baska caremiz yok.
vakti zamanı gelince olur insallh cnm hiç üzülme ben 10 yıl sonra pozitifi gordum insan çok çaresiz hissediyor kendini yaşadıklarımı yazssam roman olur allah hakeden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın vazgeçme kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyin :dua:

Back