- 3 Nisan 2020
- 23
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.281
Fotosunu yükledimProgestan kalçadan oluyor fakat bende aşırı ağrı yaptığı için prolutex 25 mg göbekten önerdi doktorum onu kullanıyorum pahalı raporlada alınmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotosunu yükledimProgestan kalçadan oluyor fakat bende aşırı ağrı yaptığı için prolutex 25 mg göbekten önerdi doktorum onu kullanıyorum pahalı raporlada alınmıyor
Az önce biri yazmış da bizim gibi 16 mart transfer ve duymuş kalp atışını. Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallahGıtmedım cnm rapor ıcın gıdıcem gene kalp atısı duyulmaz sanırım erken
Allalla 6+0 ım ben daha nadıl olcak alttan bakmıstır oAz önce biri yazmış da bizim gibi 16 mart transfer ve duymuş kalp atışını. Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah
Ben 5+4 Aynen alttan bakmıştır belki deAllalla 6+0 ım ben daha nadıl olcak alttan bakmıstır o
Olabılır cnm ama yanı erken ya bence 6 7 haftada anca baslar gercı benım drun ultrason u kotuBen 5+4 Aynen alttan bakmıştır belki de
Cuma yine ilaç yazdırmaya gideceğim bakar belki bilmiyorum. Kalp atışını da duysak rahatlarız biraz daha inşallahOlabılır cnm ama yanı erken ya bence 6 7 haftada anca baslar gercı benım drun ultrason u kotu
Evet cnm kesınlıkle bende rapor ıcın gıdıcem persembe cuma bakalım cok ıyı olur kalp atısını duyuncaCuma yine ilaç yazdırmaya gideceğim bakar belki bilmiyorum. Kalp atışını da duysak rahatlarız biraz daha inşallah
Ayy evet progestan ilk vurdugum zamanlar zor yürüyordum çok ağrı yapıyordu sonra alıştım doktorda fitil kullan dedi iğne için sağlık ocağına gitme dedi virüs den dolayıProgestan kalçadan oluyor fakat bende aşırı ağrı yaptığı için prolutex 25 mg göbekten önerdi doktorum onu kullanıyorum pahalı raporlada alınmıyor
CumayCuma yine ilaç yazdırmaya gideceğim bakar belki bilmiyorum. Kalp atışını da duysak rahatlarız biraz daha inşallah
Bu başka ilaç aynı içerik dir muhtemelenFotosunu yükledim
Kızlar var mı benim gibi olanMerhabalar 30 martta transfer oldum 7. Günümde kan değerim 17 çıktı. Bugün tekrar test yaptırdım 9. Günümde 99 çıkmış değer fazla yükselmemişmi 2. Tüp bebek denemem ilkindende 1 kızım var 5 yaşında
Progeston kullanıyorum canım ben ama kalçadan yapılıyor benim ki. Yağlı bir iğne acıyor sonrasında. Ben transferden itibaren kullanıyorumKızlar benim progeston düşük çıkmış, fitil kullanıyordum şimdi iğnede eklediler. 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.. ben göbekten iğnede yapamam ki, nasıl olacak? Acıyor mu? Fitilden karnım şiş dolaşıyordum bi de iğne eklendi
İnşallah duyarızEvet cnm kesınlıkle bende rapor ıcın gıdıcem persembe cuma bakalım cok ıyı olur kalp atısını duyunca
Bende bunu kullanıyorum karındanFotosunu yükledim
Çok güzel yükselmiş genelde 7-8 günden sonra deli gibi yükseliyor herkesin forumlarda takip ettiğim kadarıyla Allah sağ salim kucağına almayı nasipe etsin kuzumKızlar var mı benim gibi olan
İnş çok heyecanlandım yarın doktoruma görüşücem ama sabaha kadar bekleyemedimÇok güzel yükselmiş genelde 7-8 günden sonra deli gibi yükseliyor herkesin forumlarda takip ettiğim kadarıyla Allah sağ salim kucağına almayı nasipe etsin kuzum
Yükseliyor iste 12. Gunu de bak kesin belli olurKızlar var mı benim gibi olan
İnş cnmYükseliyor iste 12. Gunu de bak kesin belli olur
sagol canemgözünüz iki kere aydın olsun o halde:). allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
gözün aydın canım.bıldıgım kadarıyla 12 . hafta gotmelısın.
canım çifte mutlulugunuz gelmız gozunuz aydın. saglıkla gelsınler.
vakti zamanı gelince olur insallh cnm hiç üzülme ben 10 yıl sonra pozitifi gordum insan çok çaresiz hissediyor kendini yaşadıklarımı yazssam roman olur allah hakeden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın vazgeçme kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyinMerhaba arkadaşlar sizi yakından takip ediyorum ve dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucaginiza almayı nasip etsin.
Ben de 28 Mart ta Ankara da transfer oldum.2018 yılında ilk tüp bebek denememiz olmustu.Bu 2.denemede 3 yumurta toplandi.2 si döllendi ve donduruldu.1 ay bekledik çözülürken 1 tanesi gitmis.Donmus tek embriyo transferi olmustu.Bazen umutlu bazen de ilki gibi olur diye bekliyorum.11.gün ilacim bitti diye hem test verdim hem ilac almistim.Sonucum 0 cıkti.Ilk defa yaziyorum foruma.Aslında pozitif cikarsa öyle yazacaktim ama nasip degilmis.
Doktorum bugun 12.gün bi daha test istedi ama yaptirmadim. Ilk denemede 9.gun fitil kullanirken hasta olmustum.O zaman bile 1 cıkmıstı.Rabbim ol derse olacak dua etmekten baska caremiz yok.