2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Duyarsın ınsallah canim. Transferin ne zamandi

Allah hayırlı uğurlu etsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağol canım. Sen neler yapıyorsun? Son gelişmeler neler?
Ben beklemedeyim canım, genetik sonucunu bekliyoruz derken bu virüs olayı çıktı. Genetik bu ayın sonuna doğru çıkarsa, şu virüs de biterse bayramdan sonraya kaldı sanırım tedavi.Sabirsizlaniyorum bir an önce başlamak için.

kizlar ben normalde sigara icen biriyim. fakat bu tedaviye baslar baslamaz icmeyi kestim. suan hamileyim. bugun bi stres yasadim sigara ictim. bebege zarar verdi mi acaba .. Umarim bisey olmamistr.

kizlar ben normalde sigara icen biriyim. fakat bu tedaviye baslar baslamaz icmeyi kestim. suan hamileyim. bugun bi stres yasadim sigara ictim. bebege zarar verdi mi acaba .. Umarim bisey olmamistr.
Benim doktorum sen tiryakisin ben sana içme diyemem ama azalt diyebilirim içmemek seni daha çok strese sokacağı için iyi bişi yapıyım derken kötü yapıcaz demişti 1,5 paket içiodum şimdi günde 10 tane falan içiyorum

10 tane çok cnm azalta bildiğin kadar azalt sonr bir sıkıntı olursa vicdan azabı çekersin

1 taneden bişey olmaz, kendini üzme ama alışkanlık halinede getirip her sinirlendiğinde içmeye kalkma. Hem kendin hem bebek için zararlı. Sonra yolunda gitmeyen bişeu olursa vicdan azabı çekersin “acaba sigaradan mı oldu diye”

Rabbim yolunu kolay kılsın canım. İnşaAllah çekilen sıkıntılara değecek. Sonu güzel olacak

Kizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
canım hayırlı olsun. masallah degerın yuksek. ikiz olma ıhtıalı fazla sanki. allah hayırlısını versin.
Üzülmüyorum dersem yalan olur engel olamıyorum maalesef ama aynen öyle Allah kerimdir
canım benım oncekı gebelıgımde 6+3 de kalp sesı duymamıstık. 6+5 de duymustuk. bır gun bıle fark edıyor.allahım ınsallah en kısa zamanda duymayı nasıp eder ne kadar uzulme desekte ınsan takıyor kafasına bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…