- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 38
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.121
Keşke bende uçuyordum normalde ama kendime anne olmaķ istiyorsan icmiceksin dedim içmiyorum zaten miydem de bulanıyor kokusu rahatsız ediyoKeşke hiç içmeden durabilsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bende uçuyordum normalde ama kendime anne olmaķ istiyorsan icmiceksin dedim içmiyorum zaten miydem de bulanıyor kokusu rahatsız ediyoKeşke hiç içmeden durabilsem![]()
keşke benimde bulansaydı yaKeşke bende uçuyordum normalde ama kendime anne olmaķ istiyorsan icmiceksin dedim içmiyorum zaten miydem de bulanıyor kokusu rahatsız ediyo
Tekrar test e cesaretim yok Özlem cim ya kese görme gününe kadar beklemeyi düşünüyorum Hayırlı ne ise onu versin rabbim duadan başka bir şey gelmiyor elimizdenEksik olma canim benim de gorunen koy misali benim durumum..
Sen tekrarladin mi testi sebilecim
tamam canem1 taneden bişey olmaz, kendini üzme ama alışkanlık halinede getirip her sinirlendiğinde içmeye kalkma. Hem kendin hem bebek için zararlı. Sonra yolunda gitmeyen bişeu olursa vicdan azabı çekersin “acaba sigaradan mı oldu diye”
Ay kuzum ıcmekizlar ben normalde sigara icen biriyim. fakat bu tedaviye baslar baslamaz icmeyi kestim. suan hamileyim. bugun bi stres yasadim sigara ictim. bebege zarar verdi mi acaba .. Umarim bisey olmamistr.![]()
tamam canem icmeyecegim. .Ay kuzum ıcmeallah korusun kotu seylere sebep oluyo bende ıcerdım az ama genede tedavıden once bıraktm aklıma bıle gelmıyo
Icme kuzum vıcdan azabı ıcın yaoma bız bebeklerımızı cok zor bulduk kucagımıza alana kdr dayantamam canem icmeyecegim. .![]()
Rabbim selamet versin inşaAllah... bol bol dua et canm... meryem suresi oku.. ayetel kürsi okuyup meleğine üfle... gönlünü ferah tut inşaAllah..Kızlar ben sabah dokrora gittim keseyi ve bebeği gördük çok şükür kanamam zaten durmuştu akşam iğneden sonra ama ne yazıkki kalp atışını duyamadık 6+4 deyim. Doktor bihafta daha bekleyelim nadir de olsa bazı bebekler geriden geliyo ama normalde bugün duyulması gerekiyodu dedi.. Haftaya sabahtan aç karnına gelin eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj yapcaz dedi.
Dua edin kızlar bebeğimin gelişimi devam etsin inş. Kalp atışını duyarım....
Hakkımda hayırlısı inş. Hala ümidimi kesmedim ama tabi üzülmemek endişelenmemek de elde değil
Aa niye panik atak geçirdin bak kan değerin de güzel bebeyin seninle mutlu olmalısınArkadaşlar değerim 710 olmuş ikiye katlamış çok şükür panik atak geçirdim dün gece doktor hemen psikiyatri ye gitmemi önerdi gittim konuştum ilaç kullanamayacağım için her gün değil çok kötü olduğum günlerde passiflora almamı söyledi bir zararı olur mu karar veremedim kendi tüp bebek Doktorum alabilirsin dedi ama
Elem neşrah leke sadrak(e)Arkadaşlar değerim 710 olmuş ikiye katlamış çok şükür panik atak geçirdim dün gece doktor hemen psikiyatri ye gitmemi önerdi gittim konuştum ilaç kullanamayacağım için her gün değil çok kötü olduğum günlerde passiflora almamı söyledi bir zararı olur mu karar veremedim kendi tüp bebek Doktorum alabilirsin dedi ama
Aynen haklisin en dogrusu, ben dayanamadim gittim yaptim. Gonul hoca da niye yaptin diye sasirdi zaten.. Aynen oyle hakkimizda hayirlisiTekrar test e cesaretim yok Özlem cim ya kese görme gününe kadar beklemeyi düşünüyorum Hayırlı ne ise onu versin rabbim duadan başka bir şey gelmiyor elimizden
Amin kuzum dualarında yer almak umuduyla dualarım seninle benim de rabbim gönlüne göre versinhayırlısı bakalım canım, nasip. Sendende ilerleyen zamanlarda mutlu haberler bekliyoruz. Rabbim bu güzel aylarda dualarımızı kabul etsin .
İkiz mi üçüz mü bu kaçıncı gün testiKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Hayırlı olsun canım gözünüz Aydın inşallah bebeğini kucağına alacağın günler de gelirKızlar bende az önce ikinci gün sonucumu aldım 366. Hiçbir şey hissetmedigim için biraz korktum ama çok şükür yükselmişinşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim bi arkadaşım da hamile 1 ayı kaldı doğuma hamileliği boyunca hep sigara içti hala da içiyor şimdilik bi sıkıntı yok ama tabi yinede Allah bilir hakkınızda hayırlısını versin inşallahKeşke hiç içmeden durabilsem![]()
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım gözünüz Aydın inşallah bebeğini kucağına alacağın günler de gelir![]()
Amin inş. Ediyorum cnm zaten elimden de başka bişey gelmiyoRabbim selamet versin inşaAllah... bol bol dua et canm... meryem suresi oku.. ayetel kürsi okuyup meleğine üfle... gönlünü ferah tut inşaAllah..