2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Günaydın canım.. Amin inşallah hayırlı kandiller

Kızlar günaydın hayırlı kandiller herkese Bu kabızlık için neler yapıyorsunuz ben cok su ıcıyorum kayısı yiyorum ama afedersınız kan gordum az korktum hatta nerden geldıgını dun cozemedım korktum kanamam var dıye canımda yanıyor napmam lazım

Kayısı hoşafı içiyorum ben günde 4 bardak falan her sabah rahat çıkıyorum
Tavsiye ederim

Hayırlı kandiller kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlar lavaboya gittikten sonra bazen adet ağrım oluyor normal mi, yaşayan var mı bunu?

Kayısı hoşafı iç canım ılık olsun daha güzel etki ediyor

Hayırlı kandiller kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlar lavaboya gittikten sonra bazen adet ağrım oluyor normal mi, yaşayan var mı bunu?
Var cnm bıkac kere oluyo gunde yenı adet tarıhlerımız gectı ya sanırım normal

Okuyacağım teşekkür ederim

Ne bılım cnm sekerlı olmazmı acaba ya bnde sekerlınseylerden nefret ettm valla burnuma koktu suan
Çok olmaz canım içine ekstra şeker atma kendi şekeri olsun sadece o da fazla tatlı olmuyor. O zaman zeytinyağını fazla tüketmeye çalış yapabilirsen biraz iç kuzum

Çok olmaz canım içine ekstra şeker atma kendi şekeri olsun sadece o da fazla tatlı olmuyor. O zaman zeytinyağını fazla tüketmeye çalış yapabilirsen biraz iç kuzum
A evet az zeytınyagı ıcebılırım dımı yapabıkırmıyım ıstıfra etmeden acaba has zeytınyagı var ama bakalım

A evet az zeytınyagı ıcebılırım dımı yapabıkırmıyım ıstıfra etmeden acaba has zeytınyagı var ama bakalım
Eğer saf içmek zor gelirse kendine hafif bir salata hazırla fazlaca zeytinyağı koy öyle tüketmeye çalış canım inşallah işe yarar. Ben bazen avokado + zeytinyağı + ceviz salatası yapıp yiyorum o da iyi geliyor çok şükür kabızlık sorunu yaşamadım

Olabılır cnm oldugunca guzel beslenmeye çalışıyorum dısardan bısey almıyorum corba sebze yıyorum su ıcıyorum ama ıste hamılelık hormonları sanırım zeytınyagını denıcem bakalım

selam hayirli kandiller herkese kizlar yarin 5+3 gunluk olcak. doktorum gel dedi carsamba. Acaba yarin karinda kese gorünür mü. Bide 5+3 6. haftamin icinde oldugum anlamina mi geliyor arkadaslar .

selam hayirli kandiller herkese kizlar yarin 5+3 gunluk olcak. doktorum gel dedi carsamba. Acaba yarin karinda kese gorünür mü. Bide 5+3 6. haftamin icinde oldugum anlamina mi geliyor arkadaslar .
Görünür inşallah canım ben ilaç yazdırmaya gidince doktor baktı 4+5 te gördü keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…