- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.141
Günaydın canım.. Amin inşallahGünaydın güzel anne adayları, bu yolda uğraş verenler.. günümüzaydın olsun. Hayırlı kandiller hepimize. Rabbim hakkımızda hayırlı olan bütün dualarımızı kabul etsin. Kalplerimize huzur ve mutluluk versin.
Kayısı hoşafı içiyorum ben günde 4 bardak falan her sabah rahat çıkıyorumKızlar günaydın hayırlı kandiller herkeseBu kabızlık için neler yapıyorsunuz ben cok su ıcıyorum kayısı yiyorum ama afedersınız kan gordum az korktum hatta nerden geldıgını dun cozemedım korktum kanamam var dıye canımda yanıyor napmam lazım
Sekerlı olmazmı cnm ha kayısını arttırsam bıde sıkıntı oldu hergun kanamaya basladıKayısı hoşafı içiyorum ben günde 4 bardak falan her sabah rahat çıkıyorum
Tavsiye ederim
Kayısı hoşafı iç canım ılık olsun daha güzel etki ediyorKızlar günaydın hayırlı kandiller herkeseBu kabızlık için neler yapıyorsunuz ben cok su ıcıyorum kayısı yiyorum ama afedersınız kan gordum az korktum hatta nerden geldıgını dun cozemedım korktum kanamam var dıye canımda yanıyor napmam lazım
Var cnm bıkac kere oluyo gunde yenı adet tarıhlerımız gectı ya sanırım normalHayırlı kandiller kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlar lavaboya gittikten sonra bazen adet ağrım oluyor normal mi, yaşayan var mı bunu?
Ne bılım cnm sekerlı olmazmı acaba ya bnde sekerlınseylerden nefret ettm valla burnuma koktu suanKayısı hoşafı iç canım ılık olsun daha güzel etki ediyor
Okuyacağım teşekkür ederimElem neşrah leke sadrak(e)
2- Ve vada’nâ ’anke vizrek.
3- Elleziy enkada zahrek.
4- Ve refa’nâ leke zikrek.
5- Feinne me’al’usri yüsrâ.
6- İnne me’al’usri yüsrâ.
7- Feizâ ferağte fensab.
8- Ve ila Rabbike ferğab.
Bu duayı oku sıkıntın olduğun da seni ferahlatır
Ben hiç içemezdim kayısı hoşafı zorla içiyorum o yüzden şekerli ve bol kayısılı yapıyorumSekerlı olmazmı cnm ha kayısını arttırsam bıde sıkıntı oldu hergun kanamaya basladı
Ay kız deme ıcım tuhaf oluyo sekerlı seylerden tıksındımBen hiç içemezdim kayısı hoşafı zorla içiyorum o yüzden şekerli ve bol kayısılı yapıyorum
Çok olmaz canım içine ekstra şeker atma kendi şekeri olsun sadece o da fazla tatlı olmuyor. O zaman zeytinyağını fazla tüketmeye çalış yapabilirsen biraz iç kuzumNe bılım cnm sekerlı olmazmı acaba ya bnde sekerlınseylerden nefret ettm valla burnuma koktu suan
A evet az zeytınyagı ıcebılırım dımı yapabıkırmıyım ıstıfra etmeden acaba has zeytınyagı var ama bakalımÇok olmaz canım içine ekstra şeker atma kendi şekeri olsun sadece o da fazla tatlı olmuyor. O zaman zeytinyağını fazla tüketmeye çalış yapabilirsen biraz iç kuzum
Eğer saf içmek zor gelirse kendine hafif bir salata hazırla fazlaca zeytinyağı koy öyle tüketmeye çalış canım inşallah işe yarar. Ben bazen avokado + zeytinyağı + ceviz salatası yapıp yiyorum o da iyi geliyor çok şükür kabızlık sorunu yaşamadımA evet az zeytınyagı ıcebılırım dımı yapabıkırmıyım ıstıfra etmeden acaba has zeytınyagı var ama bakalım
Olabılır cnm oldugunca guzel beslenmeye çalışıyorum dısardan bısey almıyorum corba sebze yıyorum su ıcıyorum ama ıste hamılelık hormonları sanırım zeytınyagını denıcem bakalımEğer saf içmek zor gelirse kendine hafif bir salata hazırla fazlaca zeytinyağı koy öyle tüketmeye çalış canım inşallah işe yarar. Ben bazen avokado + zeytinyağı + ceviz salatası yapıp yiyorum o da iyi geliyor çok şükür kabızlık sorunu yaşamadım
Tatlı şeyler benide tiksindiriyoAy kız deme ıcım tuhaf oluyo sekerlı seylerden tıksındımmıdem cok bulanıyo suan
Görünür inşallah canım ben ilaç yazdırmaya gidince doktor baktı 4+5 te gördü keseyiselam hayirli kandiller herkesekizlar yarin 5+3 gunluk olcak. doktorum gel dedi carsamba. Acaba yarin karinda kese gorünür mü. Bide 5+3 6. haftamin icinde oldugum anlamina mi geliyor arkadaslar .
Hayirli kandiller canim benimGünaydın güzel anne adayları, bu yolda uğraş verenler.. günümüzaydın olsun. Hayırlı kandiller hepimize. Rabbim hakkımızda hayırlı olan bütün dualarımızı kabul etsin. Kalplerimize huzur ve mutluluk versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?