- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.081
Kaçıncı gündü harika bir sonuç ikiz mi acabaKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gündü harika bir sonuç ikiz mi acabaKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Kizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Oooo masallaaah canim benimmmKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Oh masallah cnm kacıncı gununduKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Maşallah gözün aydın, iki transfer mi oldu acaba çok yüksek değer, kaçıncı gününüzKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Çok güzel maşallah kaçıncı gününüzdüKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Hayırlı olsun cnm sonucun çok güzel. Kat kat artsın inş. Sağlıkla gelişsin bebeğinKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Allah razı olsun canım, senin içinde mucizeler gerçekleşsin istiyorum belki toparlanır değerlerin. Toparlanmada da tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın İnşaAllah (aminnnnnn )Oooo masallaaah canim benimmm❤❤
Rabbim tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum❤❤❤
+7 haftalarda kalp atışlarını duyanlar var canım. Sende haftaya duyarsın inşaAllah. Üzülmek yok bol dua, rabbimin mucizeleri bizler için.. güzel sonuçlar alacaksın, inanmalısınKızlar ben sabah dokrora gittim keseyi ve bebeği gördük çok şükür kanamam zaten durmuştu akşam iğneden sonra ama ne yazıkki kalp atışını duyamadık 6+4 deyim. Doktor bihafta daha bekleyelim nadir de olsa bazı bebekler geriden geliyo ama normalde bugün duyulması gerekiyodu dedi.. Haftaya sabahtan aç karnına gelin eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj yapcaz dedi.
Dua edin kızlar bebeğimin gelişimi devam etsin inş. Kalp atışını duyarım....
Hakkımda hayırlısı inş. Hala ümidimi kesmedim ama tabi üzülmemek endişelenmemek de elde değil
İnşallah duyarsın canım Allah kerimdir canını sıkma inşallah güzel olacakKızlar ben sabah dokrora gittim keseyi ve bebeği gördük çok şükür kanamam zaten durmuştu akşam iğneden sonra ama ne yazıkki kalp atışını duyamadık 6+4 deyim. Doktor bihafta daha bekleyelim nadir de olsa bazı bebekler geriden geliyo ama normalde bugün duyulması gerekiyodu dedi.. Haftaya sabahtan aç karnına gelin eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj yapcaz dedi.
Dua edin kızlar bebeğimin gelişimi devam etsin inş. Kalp atışını duyarım....
Hakkımda hayırlısı inş. Hala ümidimi kesmedim ama tabi üzülmemek endişelenmemek de elde değil
İnş. Duyarım cnm. Ama rabbimden ne gelirse razıyım hakkımda hayırlısı olsun inş. Bol dua ediyorum hala umudumu kaybetmiyorum+7 haftalarda kalp atışlarını duyanlar var canım. Sende haftaya duyarsın inşaAllah. Üzülmek yok bol dua, rabbimin mucizeleri bizler için.. güzel sonuçlar alacaksın, inanmalısın
Üzülmüyorum dersem yalan olur engel olamıyorum maalesef ama aynen öyle Allah kerimdirİnşallah duyarsın canım Allah kerimdir canını sıkma inşallah güzel olacak
Maşallah 12.gün sonucumu bu çok yüksek çıkmış ikiz kesinKizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Gözun aydın maşallah rabbim sonunu görmeyi nasip etsın,Kizlar sonucumu aldim 3290 darisi 2. teste insaAllah
Gebelik boyunca ne midem bulandı ne canım bir şey çekti normal insandan daha normaldim :) tadını çıkar derim :)Kızlar ya ben hiç birşey hissetmiyorum sanki hamile Değilim belirtiler zaten kaybolmuştu hiç birşey hissetmedigim için bazen hamile Değilim gibi geliyor ve beni çok endişelendiriyor bu durum
Canimsinn Allah razi olsun eksik olmaaAllah razı olsun canım, senin içinde mucizeler gerçekleşsin istiyorum belki toparlanır değerlerin. Toparlanmada da tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın İnşaAllah (aminnnnnn )