2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ben sabah dokrora gittim keseyi ve bebeği gördük çok şükür kanamam zaten durmuştu akşam iğneden sonra ama ne yazıkki kalp atışını duyamadık 6+4 deyim. Doktor bihafta daha bekleyelim nadir de olsa bazı bebekler geriden geliyo ama normalde bugün duyulması gerekiyodu dedi.. Haftaya sabahtan aç karnına gelin eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj yapcaz dedi.
Dua edin kızlar bebeğimin gelişimi devam etsin inş. Kalp atışını duyarım....
Hakkımda hayırlısı inş. Hala ümidimi kesmedim ama tabi üzülmemek endişelenmemek de elde değil

Canlar hepinize güzel dilekleriniz için çoook ama çook tşk ederim.. Bugün transferin 16.günüydü. 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu.
Rabbim daim eder inşaAllah ve sağlıklı bir gebelik olur. Sonuç bekleyen kader yoldaşlarım inşaAllah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız. Hep birlikte seviniriz ❤️❤️

Kızlar ben sabah dokrora gittim keseyi ve bebeği gördük çok şükür kanamam zaten durmuştu akşam iğneden sonra ama ne yazıkki kalp atışını duyamadık 6+4 deyim. Doktor bihafta daha bekleyelim nadir de olsa bazı bebekler geriden geliyo ama normalde bugün duyulması gerekiyodu dedi.. Haftaya sabahtan aç karnına gelin eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj yapcaz dedi.
Hakkımda hayırlısı inş. Hala ümidimi kesmedim ama tabi üzülmemek endişelenmemek de elde değil
+7 haftalarda kalp atışlarını duyanlar var canım. Sende haftaya duyarsın inşaAllah. Üzülmek yok bol dua, rabbimin mucizeleri bizler için.. güzel sonuçlar alacaksın, inanmalısın 😍👍🏻

İnşallah duyarsın canım Allah kerimdir canını sıkma inşallah güzel olacak :dua:

+7 haftalarda kalp atışlarını duyanlar var canım. Sende haftaya duyarsın inşaAllah. Üzülmek yok bol dua, rabbimin mucizeleri bizler için.. güzel sonuçlar alacaksın, inanmalısın 😍👍🏻
İnş. Duyarım cnm. Ama rabbimden ne gelirse razıyım hakkımda hayırlısı olsun inş. Bol dua ediyorum hala umudumu kaybetmiyorum

Kızlar ya ben hiç birşey hissetmiyorum sanki hamile Değilim belirtiler zaten kaybolmuştu hiç birşey hissetmedigim için bazen hamile Değilim gibi geliyor ve beni çok endişelendiriyor bu durum
Gebelik boyunca ne midem bulandı ne canım bir şey çekti normal insandan daha normaldim :) tadını çıkar derim :)

Allah razı olsun canım, senin içinde mucizeler gerçekleşsin istiyorum belki toparlanır değerlerin. Toparlanmada da tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın İnşaAllah (aminnnnnn 🤲🏻)
Canimsinn Allah razi olsun eksik olmaa🌺
Haktan hayirlisi, imanimiz var sabrediyoruz, insallah hayirli zamanda hayirli bi evlat bizim de olacak, vaktini bekliyoruzz❤️
Senin de ikiz gibi gorunuyorr🥰 Masallah hayirlisi🥰🌺

Back