• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canim hem tup bebek hemde cozdurmek icin mi o kadar para vericeeeeez 🙄😳
Kuzum eğer bu embriyom tutmadı diyelim Allah korusun. Diğer dondurulmuş embriyomu denemek için bu ücreti vereceğim sanırım. Ben şuan bu tedavim için tüm ödemelerimi yaptım. Sadece transfer hazırlığında kullanılacak ilaçların alınacak zamanla o kadar 😊

Kuzum eğer bu embriyom tutmadı diyelim Allah korusun. Diğer dondurulmuş embriyomu denemek için bu ücreti vereceğim sanırım. Ben şuan bu tedavim için tüm ödemelerimi yaptım. Sadece transfer hazırlığında kullanılacak ilaçların alınacak zamanla o kadar 😊
BEnde ayni seyi dusundum ayy yeter yaa 😭

ILaclar disinda 8.750
Muaene ucreti bi kere verdik 3 ay gecerli 200 tl .yumurta toplama 5.500.transfer parası 2000tl. Yarin ki transfer embriyo dondurmasi ucretsiz kalan 2 embriyoma 700 tl.ilaclar disinda 8.400 tl.kiz baya emek harciyoz valla Allahim kulağımızı boş koymasin❤🤲

Attığımız adım para vallahi 😄 Korkum transfer olmaktan değilde transfer sonrası bekleme sürecinden. Yani benim için çok stresli geçer o 10 gün eminim
Iste bende o 10 gunu acikcasi nasil geciririm diye dusunuyorum 😅 aynen yaa maddi manevi yoruldukyaa yetersu hastaneden bi kurtulalim insalla..

Aycanim
Muaene ucreti bi kere verdik 3 ay gecerli 200 tl .yumurta toplama 5.500.transfer parası 2000tl. Yarin ki transfer embriyo dondurmasi ucretsiz kalan 2 embriyoma 700 tl.ilaclar disinda 8.400 tl.kiz baya emek harciyoz valla Allahim kulağımızı boş koymasin❤🤲
aynen canim hemen hemen ayni paralari vermisiz.. insallah bu kadar emek para umut bize bebeklerimizi getirir butun cabamiz onlar icin. Olsun da herseye degsin

Iste bende o 10 gunu acikcasi nasil geciririm diye dusunuyorum 😅 aynen yaa maddi manevi yoruldukyaa yetersu hastaneden bi kurtulalim insalla..
Allah bize kolaylık ve sabır versin inşallah 😊 Az kaldı inşallah güzel haberler almaya gideceğiz artık hastanelere. Kese görmek gibi kalp atışını duymak gibi gibii🤗🌸

Back