• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhaba, adet sancısı gibi arada kasıklarıma ağri gelıyor korkuyorum bisey olur mu, bide akıntım baya koyu renkte😕
Canim galiba hamilesin.dun bende sordum kasık ağrısı rahim büyüyor ondan olurmuş. Aburcubur meyve suyu tüketirseniz idrar koyulasr.veya az su icerseniz

Ins cnm zamanı gelsın de bebıslerımız buyusun yavas yavas
Ayy kizlar ben maf oldum 1 saattir ya... esim sobayi yakmış patates közlenmis.midem bulaniyo başım dönüyo ama patates den degil mutfaga girdim tavuksote yapiyo eşim kusma oldu benden ama boğazım çok fena kizlar tahriş oldu sanirim..oglen yemekle duruyordum su an da yiyemiyorum süt icsem nasıl olur...ne iyi gelir...boyle olan hamis arkadaslar varmi

Ayy kizlar ben maf oldum 1 saattir ya... esim sobayi yakmış patates közlenmis.midem bulaniyo başım dönüyo ama patates den degil mutfaga girdim tavuksote yapiyo eşim kusma oldu benden ama boğazım çok fena kizlar tahriş oldu sanirim..oglen yemekle duruyordum su an da yiyemiyorum süt icsem nasıl olur...ne iyi gelir...boyle olan hamis arkadaslar varmi
Bana tuzlu limon iyi gelmişti

Gun ıcınde gelıp gıdıyo kokularda etkılıyo yemek oarfum yada kotu koku bıle etkılıyor ıns suan gecer 🥺bıde sureklı acıkıyorum
Bende aynı durumdayım bütün gün bulantıyla geçiyor,yemeklerin adını bile duymak istemiyorum 😢
Allahım inanamıyorum bu 3. Denemem hayatımda ilk defa pozitif bir sonuç gördüm Allah razı olsun ben şoktayım hala o kadar zor bir dönmeden geçiyorum ki sonucu görünce ne yapacağımı bilemedim allahım sağlıklı katlansın değerim inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler 🎈 değerin çok yüksek 2 embriyo transferi ise ikiside tutunmuş sanki

Kızlar size bir şey sorabilir miyim 🙏🏽 Tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi doktorum suanda gerek yok eğer olumsuz sonuç alırsak o zaman çekeriz dedi ama içime sinmedi sizin nasıl oldu?
Niye işi şansa bırakıyorlar ki olumsuz sonuç alırsak bakarız ne demek sanki çocuk oyuncağı sen doktor gibi yap bütün tahlilleri ihtimalleri sonra çocuk olsun az para ödemiyoruz sonuçta ay çok sinirlendim şu an

Valla canım asilama da bile istemisler di benden tup 'de gerek yok derse cekme sende.agrili birsey ben mafoldum ozelde cektirdim 1.milyar idi .anestezi yaptr eger cekersen
Ben 3-4 kere çektirmiştim rahim filmi niye o kadar para ödediniz ki o kadar da acımıyor rahatsız ediyor evet ama anestezi gerektirecek kadar değil gerçi benim yumurtalarımı da anestezi olmadan topladılar herkesin acı eşiği farklı

Back