• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ben 3-4 kere çektirmiştim rahim filmi niye o kadar para ödediniz ki o kadar da acımıyor rahatsız ediyor evet ama anestezi gerektirecek kadar değil gerçi benim yumurtalarımı da anestezi olmadan topladılar herkesin acı eşiği farklı
Canim rahim filmi her yerde ayni değil. 3 4 kere nasil çektirdin sende skntimi vardi 3 sene de 1 cekiyolar.ilacli rahim filminde tupler açık ise vücutta agri yapıyor islem sırasında ben maf oldum dr.bu iyi birsey canin yaniyorsa tüpler açık demişti. 2.yi anca sikinti olanlar ceker dedi veya 3 yila bir canim. Dahada cekmedim zaten.

Bende aynı durumdayım bütün gün bulantıyla geçiyor,yemeklerin adını bile duymak istemiyorum 😢

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler 🎈 değerin çok yüksek 2 embriyo transferi ise ikiside tutunmuş sanki
Amin inşallah sağlıkla katlansın inşallah arkadaşım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻 Evet bana da değer yüksek geldi bir sorun mu var diye düşündüm bir bende ikiz olsun tek olsun sağlıklı olsunda hiç önemli değil canım 🤲🏻

Canim rahim filmi her yerde ayni değil. 3 4 kere nasil çektirdin sende skntimi vardi 3 sene de 1 cekiyolar.ilacli rahim filminde tupler açık ise vücutta agri yapıyor islem sırasında ben maf oldum dr.bu iyi birsey canin yaniyorsa tüpler açık demişti. 2.yi anca sikinti olanlar ceker dedi veya 3 yila bir canim. Dahada cekmedim zaten.
Benim dediğim başka o zaman ne bileyim yumurtlama takibim yapılmıştı alttan girdiler yarım saate yakın rahmimi çektiler 2 ay üst üste yapmışlardı en sonda tüp bebek tedavisine başlarken yaptılar diğer testlerle birlikte

Ayy kizlar ben maf oldum 1 saattir ya... esim sobayi yakmış patates közlenmis.midem bulaniyo başım dönüyo ama patates den degil mutfaga girdim tavuksote yapiyo eşim kusma oldu benden ama boğazım çok fena kizlar tahriş oldu sanirim..oglen yemekle duruyordum su an da yiyemiyorum süt icsem nasıl olur...ne iyi gelir...boyle olan hamis arkadaslar varmi
Ah cnm ılk ıstıfra sende sanırım gecmıs olsun ne ıyı gelır hıc bılmıyorum 🥺

Bende aynı durumdayım bütün gün bulantıyla geçiyor,yemeklerin adını bile duymak istemiyorum 😢

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler 🎈 değerin çok yüksek 2 embriyo transferi ise ikiside tutunmuş sanki
Ben hem yemek ıstıyorum hemde mıdem bulanıyo kendımı de anlamadım kahvaltı yaomaua baslayınca basladı bulantm

Arkadaşlar gece test yaptırmıştım 306 çıkmıştı 8. Gün için çok mu yüksek doktora da ulaşamadım çok hafif pembelikle akıntıyla progestan fitil geri geliyor bir sorun yoktur değil mi

Arkadaşlar gece test yaptırmıştım 306 çıkmıştı 8. Gün için çok mu yüksek doktora da ulaşamadım çok hafif pembelikle akıntıyla progestan fitil geri geliyor bir sorun yoktur değil mi
Canim.hayirli olsun bebim 9.gun 271 idi tek mi cift mi embriyo mu...mutlaka dr.a ulaş bence

canem kacinci haftadasin . kalp atisini duyduguna göre . Allah kucagina almayi nasip etsin
Tüp merkeze gore 7 +4 ama burda kalp atisina gittigim dr.kafadan hesap yaptı. Hani embriyo konulunca 2 haftalik oluyo ustune gun ekledi orata gorede 6+5 im canim...benim bildigim.6 haftadan sonra duyulur

Canim.hayirli olsun bebim 9.gun 271 idi tek mi cift mi embriyo mu...mutlaka dr.a ulaş bence
Çift konulmuştu sizin tek mi çift mi ? Doktora ulaşamıyorum kurum da kapalı telefonu da vermemişti yAni hep hastaneden ulaşıyordum yarın kontrolümdü gece test yaptırdım bu sonuç çıktı

Back