• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok teşekkür ediyorum 😊 ben de senin için dua edeceğim inşallah. Ben olana kadar denemekle yükümlüyüm biliyorum ama ağır gelmeye başladı artık. Yine de yazdıkların çok umut verici, gerçekten çok sağ ol. Ben de pazartesi idrar testi düşünüyorum ama pişman olmaktan korkuyorum sonra. Bir de benim huzursuzluğumun sebebi utanarak söylüyorum ama sigara içmem sanırım. İrademe sahip olamıyorum o yüzden olumsuz olacak diye çok korkuyorum
Merhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsin😊

selam kızlar bnde bugün 2.kez tahlil yaptırdım ilki 219,4 bugünkü ise 544,0'...çok şükür artış oldu... haftaya salı kese görmeye gidecğim inşaAllah... bu arada benm pek bi belirtim yoktu baştan beri.. ama bu aralar beni zorlayan bi kabızlık başladı bunun için kayısı tüketiyorum bol su içiyorum ama etkisini pek göremedim... ekstra ilaç kullanan varmı..?
sabahları bir kaşık hakiki zeytinyağı ve ılık su tüketmeni tavsiye ederim 😊

arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 10. gün 105 çıktı değerim kaç gün sonra tekrar test yaptırayım. özeldeki doktorum pazartesi dedi ama testi devlette yaptırmıştım oradaki doktor çarsamba gel dedi. ikiz cıkan arkadaşların degeri kaç çıktı acaba

Merhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsin😊
Bnde tedavıye baslamadan bıraktm ama cok ıcmıyodum ben basardım genede 🥰 sonrada bebeklerımız geldı

Kızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu

Kızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu
Ver drunla gorus bnmde 8.gun oyle oldu oanık yapma kan ver sonra ılaclarını kullan uzan cnm

Şöyle bir şey buldum 5. Gün embriyosu için belki faydalı olur

Eklentiler

• 15B8FB8D-6306-4FBC-847D-4C03B1F38FAF.png
    15B8FB8D-6306-4FBC-847D-4C03B1F38FAF.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah gebelik varsa bence idrarda bile belli olur benim 4. Gün embriyosu 8. Gün çıkmıştı

Back