- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.841
Benımde oluyo cnm gunde bıkac kere halaKızlar merhaba, adet sancısı gibi arada kasıklarıma ağri gelıyor korkuyorum bisey olur mu, bide akıntım baya koyu renkte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde oluyo cnm gunde bıkac kere halaKızlar merhaba, adet sancısı gibi arada kasıklarıma ağri gelıyor korkuyorum bisey olur mu, bide akıntım baya koyu renkte
Kucagımıza alana kdr tadını belkı cıkaramayız ama cnm ıns geldıkten sonra bebıslerımız cok guEl olcakSağol canım çok teşekkür ederim insan korkuyor işte gebeligimizin tadını cikartamiyoruz
Merhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsinÇok teşekkür ediyorum ben de senin için dua edeceğim inşallah. Ben olana kadar denemekle yükümlüyüm biliyorum ama ağır gelmeye başladı artık. Yine de yazdıkların çok umut verici, gerçekten çok sağ ol. Ben de pazartesi idrar testi düşünüyorum ama pişman olmaktan korkuyorum sonra. Bir de benim huzursuzluğumun sebebi utanarak söylüyorum ama sigara içmem sanırım. İrademe sahip olamıyorum o yüzden olumsuz olacak diye çok korkuyorum
sabahları bir kaşık hakiki zeytinyağı ve ılık su tüketmeni tavsiye ederimselam kızlar bnde bugün 2.kez tahlil yaptırdım ilki 219,4 bugünkü ise 544,0'...çok şükür artış oldu... haftaya salı kese görmeye gidecğim inşaAllah... bu arada benm pek bi belirtim yoktu baştan beri.. ama bu aralar beni zorlayan bi kabızlık başladı bunun için kayısı tüketiyorum bol su içiyorum ama etkisini pek göremedim... ekstra ilaç kullanan varmı..?
Ben çektirmiştim hatta rahimden Mr bile çekıldi 45dk sürmüştüKızlar size bir şey sorabilir miyim Tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi doktorum suanda gerek yok eğer olumsuz sonuç alırsak o zaman çekeriz dedi ama içime sinmedi sizin nasıl oldu?
Sonucu öğrensem bir rahatlayacağım da çok stresliyim bırakamıyorumMerhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsin
Öyle zaman bütün enerjim gıdıyor korkuyorum rabbim bebeklerimizi korusun kollasın sağlıkla kucağimiza alalımBenımde oluyo cnm gunde bıkac kere hala
kaçıncı günün erken gebelik testi yap istersen, ben 7. gün yapmıştım silik çıkmıştı:)Sonucu öğrensem bir rahatlayacağım da çok stresliyim bırakamıyorum
Benımki akıntı şeklinde, olmaz İnş. öyle birsey ,Merhaba olmaz inşallah canım benim iki gün önce resmen sıvı kan gibi akıntım oldu adet sancım oldu ertesi gün kahverengiye döndü sonra bitti, Allahın izniyle sıkıntı olmaz inşallah
Bnde tedavıye baslamadan bıraktm ama cok ıcmıyodum ben basardım genede sonrada bebeklerımız geldıMerhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsin
Yolumuz uzun cnm ıns aşlah buyuk dua edelımÖyle zaman bütün enerjim gıdıyor korkuyorum rabbim bebeklerimizi korusun kollasın sağlıkla kucağimiza alalım
Bence olmaz normal akıntı diye düşünüyorumBenımki akıntı şeklinde, olmaz İnş. öyle birsey ,
Ver drunla gorus bnmde 8.gun oyle oldu oanık yapma kan ver sonra ılaclarını kullan uzan cnmKızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu
Çok korkuyorum çıkar mı kanda şimdi versemVer drunla gorus bnmde 8.gun oyle oldu oanık yapma kan ver sonra ılaclarını kullan uzan cnm
Şöyle bir şey buldum 5. Gün embriyosu için belki faydalı olurKızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu
İnşallah gebelik varsa bence idrarda bile belli olur benim 4. Gün embriyosu 8. Gün çıkmıştıKızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu
İnşallah hayır haberlerini bekliyoruzGidiyorum dua edin ne olur kalbim duracak 3. Denemem bu adet gibi lekenmem oldu