• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yani Her ay adet başlangıcı gibi geldi hiç umudum yok 😢 ken verdim
canımm hıc korkma. o yerlesme kanaması. o ılacları ıcerken adet olmazsın. benımde tam 8. gun senın gıbı kırmızıya yakın kanama geldı. günlük pedi dolduracak kadar. test yaptım pozitifti. meger minnaklarım yerleşiyormus

canımm hıc korkma. o yerlesme kanaması. o ılacları ıcerken adet olmazsın. benımde tam 8. gun senın gıbı kırmızıya yakın kanama geldı. günlük pedi dolduracak kadar. test yaptım pozitifti. meger minnaklarım yerleşiyormus
Ah o mınnaklar suan benı ıstıfra ettırmek uzere 🥺

Her sabah aç karnına bir yemek kaşığı ev yapımı pekmez içiyorum canım bende de normalinde demir eksikliği var daha kan ölümüne gitmedim ama doğal pekmez ne zaman içsem toparlıyorum yani
bnde transferden sonra içmeye başladım... ama sonucumu öğrendikten sonra içmedim... tekrar başlarım baklm... saolasın... :)

Allahım inanamıyorum bu 3. Denemem hayatımda ilk defa pozitif bir sonuç gördüm Allah razı olsun ben şoktayım hala o kadar zor bir dönmeden geçiyorum ki sonucu görünce ne yapacağımı bilemedim allahım sağlıklı katlansın değerim inşallah

Allahım inanamıyorum bu 3. Denemem hayatımda ilk defa pozitif bir sonuç gördüm Allah razı olsun ben şoktayım hala o kadar zor bir dönmeden geçiyorum ki sonucu görünce ne yapacağımı bilemedim allahım sağlıklı katlansın değerim inşallah
Değerin çok iyi çıkmış Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım 🤲🏻

Back