- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.861
Cıkar kanda benım cıktı cok gelıyomuÇok korkuyorum çıkar mı kanda şimdi versem
Yani Her ay adet başlangıcı gibi geldi hiç umudum yokCıkar kanda benım cıktı cok gelıyomu
Allahım sevindirsin siziYani Her ay adet başlangıcı gibi geldi hiç umudum yokken verdim
canımm hıc korkma. o yerlesme kanaması. o ılacları ıcerken adet olmazsın. benımde tam 8. gun senın gıbı kırmızıya yakın kanama geldı. günlük pedi dolduracak kadar. test yaptım pozitifti. meger minnaklarım yerleşiyormusYani Her ay adet başlangıcı gibi geldi hiç umudum yokken verdim
Bekle cnm ıns cıkıck drun ne dedı ılclarını al ve uzanYani Her ay adet başlangıcı gibi geldi hiç umudum yokken verdim
Ah o mınnaklar suan benı ıstıfra ettırmek uzerecanımm hıc korkma. o yerlesme kanaması. o ılacları ıcerken adet olmazsın. benımde tam 8. gun senın gıbı kırmızıya yakın kanama geldı. günlük pedi dolduracak kadar. test yaptım pozitifti. meger minnaklarım yerleşiyormus
bende aynı durumdayım. hiiç bulanmazdı mıdem bu kez cok fenaAh o mınnaklar suan benı ıstıfra ettırmek uzere
Gun ıcınde gelıp gıdıyo kokularda etkılıyo yemek oarfum yada kotu koku bıle etkılıyor ıns suan gecerbende aynı durumdayım. hiiç bulanmazdı mıdem bu kez cok fena
Kullandım cnm geçen sene ilk tüp bebek denemem de bunu kullanmıştımsaol canm... doktoruma sorarım bu ilacı.. sen daha önce kullandınmı yoksa yenimi başlayacaksın...
Gayet ıyı dedım sana cnm tbr ederım ılaclarını al uzan dınlen drunla gorus306 çıktı değerim kızlar
Ayy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin306 çıktı değerim kızlar
bunuda deniyecem canm... saolasın herşey meleğim için...sabahları bir kaşık hakiki zeytinyağı ve ılık su tüketmeni tavsiye ederim
maşaAllah... hayırlı olsun kardeşim...306 çıktı değerim kızlar
bnde transferden sonra içmeye başladım... ama sonucumu öğrendikten sonra içmedim... tekrar başlarım baklm... saolasın... :)Her sabah aç karnına bir yemek kaşığı ev yapımı pekmez içiyorum canım bende de normalinde demir eksikliği var daha kan ölümüne gitmedim ama doğal pekmez ne zaman içsem toparlıyorum yani
Çok güzel hayırlı uğurlu olsun306 çıktı değerim kızlar
sorma bende kolonya kokusuna tahammul edemıyorum. birde sogan . bende aksıne hıc acıkmıyorum. sabah bıle tok uyanıyorum :))Gun ıcınde gelıp gıdıyo kokularda etkılıyo yemek oarfum yada kotu koku bıle etkılıyor ıns suan gecerbıde sureklı acıkıyorum
Değerin çok iyi çıkmış Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımAllahım inanamıyorum bu 3. Denemem hayatımda ilk defa pozitif bir sonuç gördüm Allah razı olsun ben şoktayım hala o kadar zor bir dönmeden geçiyorum ki sonucu görünce ne yapacağımı bilemedim allahım sağlıklı katlansın değerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?