2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsin

sabahları bir kaşık hakiki zeytinyağı ve ılık su tüketmeni tavsiye ederim

arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 10. gün 105 çıktı değerim kaç gün sonra tekrar test yaptırayım. özeldeki doktorum pazartesi dedi ama testi devlette yaptırmıştım oradaki doktor çarsamba gel dedi. ikiz cıkan arkadaşların degeri kaç çıktı acaba

Merhaba olmaz inşallah canım benim iki gün önce resmen sıvı kan gibi akıntım oldu adet sancım oldu ertesi gün kahverengiye döndü sonra bitti, Allahın izniyle sıkıntı olmaz inşallah
Benımki akıntı şeklinde, olmaz İnş. öyle birsey ,

Merhaba canım bende sigara içiyordum iki günde bir paket, transferden 15_20 gün önce bıraktım. Pozitif sonuç alınca iyi ki bırakmışım dedim. Bence sende yapabilirsin
Bnde tedavıye baslamadan bıraktm ama cok ıcmıyodum ben basardım genede sonrada bebeklerımız geldı

Kızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu

Kızlar acil cevap 8. Günüm kan gibi pembe çok hafif akıntı geldi 5. Gün embriyosu adet başlangıcında da böyle olur hep kan versem belli olur mu
Ver drunla gorus bnmde 8.gun oyle oldu oanık yapma kan ver sonra ılaclarını kullan uzan cnm

Şöyle bir şey buldum 5. Gün embriyosu için belki faydalı olur

Eklentiler

• 15B8FB8D-6306-4FBC-847D-4C03B1F38FAF.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah gebelik varsa bence idrarda bile belli olur benim 4. Gün embriyosu 8. Gün çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…