- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.801
Kizlar p.tesi saglik ocagina gidecem tahlil ve kayit yaptirmaliymisim kalp atışı icin dün gittik dr. Dedi. Giden varmi arnzda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi tekrar istedi testi inş yükselir ben cok takmıştım kafaya neden bende belirti olmadı tutmadımı diye. Ondan yazdım buraya sadece bugün bel agrım var biraz o kadarBir sonraki kan testiniz kaç gün sonra acaba
Ben telefonla aradm cnm kalp atısını duyunca ara dedı sakın gelme dedı saglık ocagına cnm ben gıdemıyorum kan tahlılı falanda ozelde para verıp yapmam lazım valla yandık devlete gıdıpte yaotıramam korkuyorum vırusten ozelde sıkıntıKizlar p.tesi saglik ocagina gidecem tahlil ve kayit yaptirmaliymisim kalp atışı icin dün gittik dr. Dedi. Giden varmi arnzda
Evet ya napcaz ya ..peki saglik ocagi muaebe ediyormu . Ne tahlili yapiyp cnmBen telefonla aradm cnm kalp atısını duyunca ara dedı sakın gelme dedı saglık ocagına cnm ben gıdemıyorum kan tahlılı falanda ozelde para verıp yapmam lazım valla yandık devlete gıdıpte yaotıramam korkuyorum vırusten ozelde sıkıntı
Bn asilamada çekmiştim tup bebek te onuverdm geçerliydi 2.3 sene gecmedikceKızlar size bir şey sorabilir miyim Tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi doktorum suanda gerek yok eğer olumsuz sonuç alırsak o zaman çekeriz dedi ama içime sinmedi sizin nasıl oldu?
Etmıyo benmkı suan cnm sadece ılac yazıyolar kapıdan oda ıcerı bıle almıyolar kımseyı normalde gebelıkte ara ara kanndegerlerıne bakarlar onlar ozelde baya para tutar bende mecbur sanırım d vıtamınını falan ozelde baktırıcam bıde aclık sekerıme baktırıcam ıkı degere 140 dedı ozel en uygunu d vıtamınım dusuktu benım bayadorEvet ya napcaz ya ..peki saglik ocagi muaebe ediyormu . Ne tahlili yapiyp cnm
Sen ne zaman kalp atisina gittin cnmBen telefonla aradm cnm kalp atısını duyunca ara dedı sakın gelme dedı saglık ocagına cnm ben gıdemıyorum kan tahlılı falanda ozelde para verıp yapmam lazım valla yandık devlete gıdıpte yaotıramam korkuyorum vırusten ozelde sıkıntı
Benim filmim yok canım aşılama olmadım erkek faktörü bizim Arayıp sordum bugün suan gerek duymuyorum Allah korusun başarısız bi deneme olursa o zaman yapıyorum dediBn asilamada çekmiştim tup bebek te onuverdm geçerliydi 2.3 sene gecmedikce
Bence cekılmelı ya sıkıntı varsa ıcerde drun onermedımı benım vardı ılk bebegı kaybedınce yapısıklık oldu mesela fılde cıktı amelıyattan sonra yenıden cekıldım kendım ılkınde hamıle kalmama ragmen ıyıkıde cekılmıısım bılmeyecektımKızlar size bir şey sorabilir miyim Tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi doktorum suanda gerek yok eğer olumsuz sonuç alırsak o zaman çekeriz dedi ama içime sinmedi sizin nasıl oldu?
Bnm de düşüktü transfer öncesi içtim ilac gecti..oyle yaparz canimEtmıyo benmkı suan cnm sadece ılac yazıyolar kapıdan oda ıcerı bıle almıyolar kımseyı normalde gebelıkte ara ara kanndegerlerıne bakarlar onlar ozelde baya para tutar bende mecbur sanırım d vıtamınını falan ozelde baktırıcam bıde aclık sekerıme baktırıcam ıkı degere 140 dedı ozel en uygunu d vıtamınım dusuktu benım bayador
Persembe gttm kalp atısı ıcın erkendı cnm kese gorduk sadece haftaya cuma rapor almak ıcın yenıden cagardı kalp atısı duyulurmj bılmem daha bebegı gormedık gıdısımızde mınık kese vardıSen ne zaman kalp atisina gittin cnm
Bugün sordum arayıp öyle söyledi hiç operasyon geçirdin mi dedi geçirmedim dedim erkek faktörü de olunca gerek duymadı herhalde ama içime de sinmediBence cekılmelı ya sıkıntı varsa ıcerde drun onermedımı benım vardı ılk bebegı kaybedınce yapısıklık oldu mesela fılde cıktı amelıyattan sonra yenıden cekıldım kendım ılkınde hamıle kalmama ragmen ıyıkıde cekılmıısım bılmeyecektım
Mecbur cnm d vıtamını cok onemlı 4.ayda bebekler baslıyo cekmeye vıtamınlerı benım ılk kaybımdan sonra 2 sene oldu naptıysam vucudum d vıtamınını toplayamadıBnm de düşüktü transfer öncesi içtim ilac gecti..oyle yaparz canim
Allah korusun ıcerde perde varsa nolcak verdıgın tup bebek parası cop olcak bence cekılmelısın dr gecı daha ıyı bıkır amaBugün sordum arayıp öyle söyledi hiç operasyon geçirdin mi dedi geçirmedim dedim erkek faktörü de olunca gerek duymadı herhalde ama içime de sinmedi
Ya ben de öyle düşünüyorum acaba tedavi başlamadan merkezi mi değiştirsem içime sinmedi bu durum doktorumu seviyorum ama .. internette araştırdım bahçecide de bu şekilde yapıyorlarmış ama şansa bırakılacak bir durum mu bu bilmiyorumAllah korusun ıcerde perde varsa nolcak verdıgın tup bebek parası cop olcak bence cekılmelısın dr gecı daha ıyı bıkır ama
Valla canım asilama da bile istemisler di benden tup 'de gerek yok derse cekme sende.agrili birsey ben mafoldum ozelde cektirdim 1.milyar idi .anestezi yaptr eger cekersenBenim filmim yok canım aşılama olmadım erkek faktörü bizim Arayıp sordum bugün suan gerek duymuyorum Allah korusun başarısız bi deneme olursa o zaman yapıyorum dedi
Hmm anladim canim insallah onlarda olurPersembe gttm kalp atısı ıcın erkendı cnm kese gorduk sadece haftaya cuma rapor almak ıcın yenıden cagardı kalp atısı duyulurmj bılmem daha bebegı gormedık gıdısımızde mınık kese vardı
Ya ben de korkuyorum ama riske de atmak istemiyorum doktor neden bu şekilde düşünüyor kafam karıştı iyiceValla canım asilama da bile istemisler di benden tup 'de gerek yok derse cekme sende.agrili birsey ben mafoldum ozelde cektirdim 1.milyar idi .anestezi yaptr eger cekersen
Bılemedım cnm yanı butun tedavın yasanan verılen emek paran boss gıtmesın araştır ıstersenYa ben de korkuyorum ama riske de atmak istemiyorum doktor neden bu şekilde düşünüyor kafam karıştı iyice