2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Mecbur cnm d vıtamını cok onemlı 4.ayda bebekler baslıyo cekmeye vıtamınlerı benım ılk kaybımdan sonra 2 sene oldu naptıysam vucudum d vıtamınını toplayamadı
Ben saçlarım döküldü mu aşırı bilirim.vitaminim az.bide decavit multivitamin vermisti hepsi varmis onun icinde

Ya ben de korkuyorum ama riske de atmak istemiyorum doktor neden bu şekilde düşünüyor kafam karıştı iyice
Ya tüp merkezleri işin herboyutunu biliyo belki gerek gormemislerdir.sizde birde sorun erkek galiba ondanda..çünkü tupler falan tikaliysa ilacla aciyolar acilmazsa ikinci yi cekiyolar. Gerek görmezlerse takilma sende ..doktoruna güvenin önemli. Eger guvenin yoksa degistr

Doktorumu seviyorum kendisine güveniyorum da ama burda hem iyi hem kötü o kadar çok yorum var ki kötüleri okudukça da içime kurt düşüyor ama diğer merkeze geçsem onun hakkında da iyi kötü bir sürü yorum var böyle bir döngu içine girdim

O zaman herşeye kulak tıka..doktorun ne derse onu yap..ve Allaha sığın...Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah canim korkma

İnşallah sağlıkla gözükür alırsın canım hiç strese girme her şey yoluna girer

saol canm... doktoruma sorarım bu ilacı.. sen daha önce kullandınmı yoksa yenimi başlayacaksın...

kızlar şimdi mesajlarınızı okuyunca kafama takıldı... rahim açıklığından bahsetmişsiniz dikiş atıyorlarmış falan.. bn bundan hiç bişey anlamadım...

bide d vitamini için neler kullanıyorsunuz... bnmde saçlarım çok dökülüyor.. kansızlıkda var bnde.. ay bide oksapar kullanıyorum bnde karnım biraz sertleşti sanki bugün farkettim... zaten hepsi morardı iğne yerleri... sertlik hisseden varmı... bu oksaparı kolumuzdanda kullanabilirmiyiz..? nasıl olacak bilemedim...

pazartesi tekrar istedi testi inş yükselir ben cok takmıştım kafaya neden bende belirti olmadı tutmadımı diye. Ondan yazdım buraya sadece bugün bel agrım var biraz o kadar
İnşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz benimde belim ağrıdı bir kaç gün belirti aramadan duramiyor insan malesef inşallah olumludur hayırlısı olsun

Her sabah aç karnına bir yemek kaşığı ev yapımı pekmez içiyorum canım bende de normalinde demir eksikliği var daha kan ölümüne gitmedim ama doğal pekmez ne zaman içsem toparlıyorum yani

Kızlar merhaba, adet sancısı gibi arada kasıklarıma ağri gelıyor korkuyorum bisey olur mu, bide akıntım baya koyu renkte

Kızlar merhaba, adet sancısı gibi arada kasıklarıma ağri gelıyor korkuyorum bisey olur mu, bide akıntım baya koyu renkte
Merhaba olmaz inşallah canım benim iki gün önce resmen sıvı kan gibi akıntım oldu adet sancım oldu ertesi gün kahverengiye döndü sonra bitti, Allahın izniyle sıkıntı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…