- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.781
Benmde 6 gun leke geldı hep cnm bende korktm adet oluym sandm kesıldı bıkac gundur10 12 ve 14. Gün yaptırdım canım bugun 14.günüm dün leke geldi çok korktum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde 6 gun leke geldı hep cnm bende korktm adet oluym sandm kesıldı bıkac gundur10 12 ve 14. Gün yaptırdım canım bugun 14.günüm dün leke geldi çok korktum
Amin gerçekten hep dua edeceğimHarika kan değeriniz tebrik ederimAllah bizlere de nasip etsin
![]()
Sadece doktora giriş ücreti ödedim sonra tüp bebek gebeliği olduğunu 12 haftaya kadar crinone jel kullanmam gerektiğini ve rapor gerektiğini açıkladım doktor raporu da reçeteyi de yazdı verdi başka bir ücret de ödemediÖzel hastaneye ne söylediniz acaba her doktor rapor çıkartırmı ki brn bide tersler çıkatmazlar felan diye bi türlü gidemedim şu zamanda boş yere gitmiyim die
Niye zararlı kiKız allah senı sus valla cekıcek canımjz napcaz ıstda nasıl bulcaz cıgkofte yeme ama zararlı onerılmıyo
Intten bak cnm neden dıye cıg et koyuyo bazıları hıjyen durumu falan bıde bnm drum hıc onermedı bısver sen canın baska seyler ceksınNiye zararlı ki ☹☹☹☹
Kız bana tapor vermedıler ya haftaya gel dedı adam yenıden bakcakmıs bebek kucuktuya sınır ettı benı yazcm demıstı ondr yoktu haftaya dedı baskasıSadece doktora giriş ücreti ödedim sonra tüp bebek gebeliği olduğunu 12 haftaya kadar crinone jel kullanmam gerektiğini ve rapor gerektiğini açıkladım doktor raporu da reçeteyi de yazdı verdi başka bir ücret de ödemedi
Kalp atışı için aynı günüz ya ne tesadüf bende 15 nisanda kalp atışına gidicem 7. Hafta ve 15 nisan doğum günümKızlar merhaba lütfen rica ediyorum bana cevap yazın ve dua edin çarşamba keseye gördük 4 haftalık dedi doktor kalp atisi için 15 Nisan'a gun verdi benim bir önceki gebeligimde kalbi durmustu 7. Haftada şimdide çok panik yapıyorum ve korkuyorum göğüslerim acıyor agriyordu ama simdi durduk yere geçti bir anda sizde de böyle oldumu birsey olmusmudur bebeğe
Yok ben yapıyorum kendim zaten etsiz onda sıkıntı yok o zamanIntten bak cnm neden dıye cıg et koyuyo bazıları hıjyen durumu falan bıde bnm drum hıc onermedı bısver sen canın baska seyler ceksın
Bana 2 kere geldi o iki günde ayakta biraz fazla durup yorulmuştum ondan oldu sanırım daha ultrasona da girmediğim için nasıl bir hamileliğim olacak bilmiyorum bugün de çalıştım belim ağrıyo şimdiKızlar merhaba hiç leke gelen oldu mu aranızda
He kendın yapıyosan sanmam sıkıntı olsun cnm o sekıl afıyet olsunYok ben yapıyorum kendim zaten etsiz onda sıkıntı yok o zaman![]()
Anladm canm çok saol. Dediğin doktorla görüşecem bakalm ne dicek. Bana acıbademde 2 tane Aa kalitede embryo transfer ettiler doktora dedm genetik test yaptralm gerek yok büyük masraf olur dedi. Demek ki A kalite de olsa genetiği kötü olablyo yoksa benm neden tutmasn rahim kalnlgi herşey çok iyiydi benm yumurtlrmda çok iyiydi ama bence genetiği bozuktu tutmadıCanim ne demek
Aynen suan dolar pahali, biz 4 embriyo gonderdik, 7.000₺ tutmustu.
2si normal geldi, 2 si kromozomlarinda anormallik cikti, ki kaliteleri orta kaliteydi ( yani bana acibademde transfer edilen kalitedelerdi, 4bb 4bc)
5aa ve 6ab normal geldi, tek embriyo transferi oldum. Cok sukur tuttu o da
Ve ben de bu dogal transferi bilmiyordum, hocayla gorustum dedim nolur ilacli yapin bana dedim, cok emek cektim 2-3 ay daha ilac kullanirim raziyim yeterki tutsun dedim, ama gerek gormediler. Adetlerim duzenligi oldugu icin dogal siklusun tutunma sansi daha yuksek dediler ki oyle de oldu.
Ya gebelik asisi falan da istedim mesela, yapin hocam ne gerekiyoaa yapalim dedim yapmadilar.
Ya yemin ederim bu konuda o kadar taktir ediyorum ki, gereksiz olan, ya da suan uygun gormedikleri hicbirseyi yapmiyolar
Canim yumurta toplamaya kadar 4-5 kere gidip geliyorsun hastaneye, transferden sonra da 1-2 gece istanbulda kalirsin, sonrasinda yolculuga musade ediloyor zaten. Sen bursada misin?
Güzel bir doğum günü hediyesiKalp atışı için aynı günüz ya ne tesadüf bende 15 nisanda kalp atışına gidicem 7. Hafta ve 15 nisan doğum günüm![]()
Bende pazartesi günü kan vericem benimde 5gun embriyosu. COk heycanliyim bakalım ne olucak hayırlı olsun sizinki kucağınıza da alın inşallahKızlar az önce kan testi verdim 5. Gün embriyosu tek embriyoydu. 9.günüm bugün değerim 297. Doğru dürüst hiçbir belirti olmadı sakın kafanıza takmayın belirtileri belki umut olur diye yazıyorum. Bundan sonrada dualarımı kesmeyeceğim evlat hasreti çeken herkese dua edeceğim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.
Küçük olmasıyla ne alaka anlamadım canım sonuçta sen tüp bebek tedavisi görmüşsün kanda da gebelik çıkmış başka kanıt mite arıyor kiKız bana tapor vermedıler ya haftaya gel dedı adam yenıden bakcakmıs bebek kucuktuya sınır ettı benı yazcm demıstı ondr yoktu haftaya dedı baskası
Bir sonraki kan testiniz kaç gün sonra acabaKızlar az önce kan testi verdim 5. Gün embriyosu tek embriyoydu. 9.günüm bugün değerim 297. Doğru dürüst hiçbir belirti olmadı sakın kafanıza takmayın belirtileri belki umut olur diye yazıyorum. Bundan sonrada dualarımı kesmeyeceğim evlat hasreti çeken herkese dua edeceğim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.
Kalp atısı ıstıyomus haftaya gel dedı sınır ettı benıdeKüçük olmasıyla ne alaka anlamadım canım sonuçta sen tüp bebek tedavisi görmüşsün kanda da gebelik çıkmış başka kanıt mite arıyor ki
Alakası yok ya bende de kalp atışı yok ki şu an. İlginç insanlar valla inşallah haftaya alırsın raporu canımKalp atısı ıstıyomus haftaya gel dedı sınır ettı benıde
Aaa iyi bari bende randevu alayım o zaman inş. Verirler çok teşekkür ederim. Peki oksapar kullanıyo musunuz ona da aldınız mı rapor sadece crrinone jele miSadece doktora giriş ücreti ödedim sonra tüp bebek gebeliği olduğunu 12 haftaya kadar crinone jel kullanmam gerektiğini ve rapor gerektiğini açıkladım doktor raporu da reçeteyi de yazdı verdi başka bir ücret de ödemedi
Dr tuhaftı sınır ettı neyse dedm ılaclara para verdım onun yuzunden sonucta en gec kese gozukunce bu ılaclara baslıyosın pıhtılasmam var yanı dalga gecıyo resmen neyse cuma gıderım bebıs gozukur en kotu kalp atısı ıcın erken olsada bukezde bıdahakı hafta gel demedınAlakası yok ya bende de kalp atışı yok ki şu an. İlginç insanlar valla inşallah haftaya alırsın raporu canım