- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Kac yumurtam vardi tam bilmiyorum buyuyen 18 idi kalanı küçükleri almiyolar diye biliyorumPeki kuzum basladiginda mi 18 yumurtan vardı ıgneleri vurdukcami 18 tane oldu arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yumurtam vardi tam bilmiyorum buyuyen 18 idi kalanı küçükleri almiyolar diye biliyorumPeki kuzum basladiginda mi 18 yumurtan vardı ıgneleri vurdukcami 18 tane oldu arttı
Kiz senin yas kaçtı. Yumurta rezervin ne dedi kemal bey.Ağrın olmuyo mu canım anestezi veriyorlarmis ben ondan bile korkuyorim
Hangisi olumlu sonuç olacaksa o olsun artık benim daha belli degilBüyğk ihtimalle taze transfer olacak
Benim ilki de taze transferdi kızım iki yaşında şükürHangisi olumlu sonuç olacaksa o olsun artık benim daha belli degil
Maşallah canım Allah bağışlasın kaçıncı gün embriyosuyduBenim ilki de taze transferdi kızım iki yaşında şükür
Sağ ol canım kardeş istiyoruz biz de o yüzden tekrar tedaviye başladık 5.gün embiryosuyduMaşallah canım Allah bağışlasın kaçıncı gün embriyosuydu
5.gün daha mi iyi oluyor ilk kez yapcam ben çok ara vermeden 2. Çocuğa başlamakla iyi etmişsin rabbim verirse bu tedavide ben de senin gibi çok açmıycam arayıSağ ol canım kardeş istiyoruz biz de o yüzden tekrar tedaviye başladık 5.gün embiryosuydu
Canım bana göre nasip bir bakarsın 3.gün embiryosu tutar bir bakarsın 5.gün embiryosu tutmaz o yüzden sen günleri takma kafana canım nasibimizde inşallah vardır. Ben iki yıl korunmadım olmadı tekrar başladım o yüzden yaşım 29 30 a girecem çocuklar arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum inşallah kızım kardeşsiz kalmaz rabbim olmayanında kucağını doldursun inşallah5.gün daha mi iyi oluyor ilk kez yapcam ben çok ara vermeden 2. Çocuğa başlamakla iyi etmişsin rabbim verirse bu tedavide ben de senin gibi çok açmıycam arayı
Canım iğneler kıl gibi inan acıtmıyor hergün aynı saatte vurmak gerekiyor hastahane yakınsa ille yapamam diyorsan orada yaptırırsın yada sağlık ocağı falan. Hep diyorum mesele iğneyi kendine batırabilmekte cesaretlenip batırdığın zaman hiç acımadığını anlıyorsun. Eşimi kan hastahane iğne yapılırken görmek falan etkiliyor kendisi icin bile zor hastahaneye giden biri. Benim ilk ignemi kendisi yapmıştı ona rağmen O derece basitBen acile giderim herlade eşim ben yapamam içim gider dedi
Haklısın canım olumlu düşünmek gerek amin rabbim isteyen herkese versinCanım bana göre nasip bir bakarsın 3.gün embiryosu tutar bir bakarsın 5.gün embiryosu tutmaz o yüzden sen günleri takma kafana canım nasibimizde inşallah vardır. Ben iki yıl korunmadım olmadı tekrar başladım o yüzden yaşım 29 30 a girecem çocuklar arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum inşallah kızım kardeşsiz kalmaz rabbim olmayanında kucağını doldursun inşallah
Ben bugün gittim yine kontrole ve gittiğimde sanki Isparta dan birilerini gördüm gibi geldi ama emin olamadım
Sen hangi asamdasin canimBen bugün gittim yine kontrole ve gittiğimde sanki Isparta dan birilerini gördüm gibi geldi ama emin olamadım
Tamam canim bakalim surec nasil ilerliycek.. valla bende heyecan yok aciksasi bende heycan o transfer sonrasi 10 gunde belli oluyomus yaa son 2gun kala baslar gibiYa çok heyecanlı hayırlısı olsun inşallah canım haber ver gittikten sonra
Ayy valla bende bak kollarim bu hale gelir benim
Normalde benim doktorum da Kemal beydi ama şansıma o olmuyor pek 4 defadır Hande hanım devam ediyor muayenelerime. Zaten Kemal beyin yumurta toplama ve transfer günü olması yeterli sanırımGecen carsmba kemal.bey yoktu hande hanim vardi.embriyolarim nasil dedim kaliteli ellerinden öper dedi dondu biraz daha kalitelenmisler dir dedi iyi drlarimiz cok şükür insallah sonucuda iyi olur
Canim hem tup bebek hemde cozdurmek icin mi o kadar para vericeeeeezMalesef her yerde ödeniyor galiba. Bizim merkezde de 5000 tl dondurulmuş embriyo transferi gerçekten inanılmaz pahalı
Benim de 3 4 defa kontrolume kemal.bey girdi 2,3 kere murat bey .1 kere kontrol ve yumurta toplama hasan bey.son gecen haftada kontrole hande hanım. Teleffondada inci dr.ariyordu.Yarın transfere kemal bey ama.hepssi bi ekip canim zaten.hepsi birbirinden iyi amaNormalde benim doktorum da Kemal beydi ama şansıma o olmuyor pek 4 defadır Hande hanım devam ediyor muayenelerime. Zaten Kemal beyin yumurta toplama ve transfer günü olması yeterli sanırım
Şu an yumurta geliştirme aşamasındayım adetin ikinci günü başladım iğnelere ve bugün 9. uncu günSen hangi asamdasin canim
Toplamada ne kadar ucret verdinCanim hem tup bebek hemde cozdurmek icin mi o kadar para vericeeeeez