• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sağ ol canım kardeş istiyoruz biz de o yüzden tekrar tedaviye başladık 5.gün embiryosuydu
5.gün daha mi iyi oluyor ilk kez yapcam ben çok ara vermeden 2. Çocuğa başlamakla iyi etmişsin rabbim verirse bu tedavide ben de senin gibi çok açmıycam arayı 😊

5.gün daha mi iyi oluyor ilk kez yapcam ben çok ara vermeden 2. Çocuğa başlamakla iyi etmişsin rabbim verirse bu tedavide ben de senin gibi çok açmıycam arayı 😊
Canım bana göre nasip bir bakarsın 3.gün embiryosu tutar bir bakarsın 5.gün embiryosu tutmaz o yüzden sen günleri takma kafana canım nasibimizde inşallah vardır. Ben iki yıl korunmadım olmadı tekrar başladım o yüzden yaşım 29 30 a girecem çocuklar arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum inşallah kızım kardeşsiz kalmaz rabbim olmayanında kucağını doldursun inşallah

Ben acile giderim herlade eşim ben yapamam içim gider dedi😊
Canım iğneler kıl gibi inan acıtmıyor hergün aynı saatte vurmak gerekiyor hastahane yakınsa ille yapamam diyorsan orada yaptırırsın yada sağlık ocağı falan. Hep diyorum mesele iğneyi kendine batırabilmekte cesaretlenip batırdığın zaman hiç acımadığını anlıyorsun. Eşimi kan hastahane iğne yapılırken görmek falan etkiliyor kendisi icin bile zor hastahaneye giden biri. Benim ilk ignemi kendisi yapmıştı ona rağmen😊 O derece basit

Canım bana göre nasip bir bakarsın 3.gün embiryosu tutar bir bakarsın 5.gün embiryosu tutmaz o yüzden sen günleri takma kafana canım nasibimizde inşallah vardır. Ben iki yıl korunmadım olmadı tekrar başladım o yüzden yaşım 29 30 a girecem çocuklar arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum inşallah kızım kardeşsiz kalmaz rabbim olmayanında kucağını doldursun inşallah
Haklısın canım olumlu düşünmek gerek amin rabbim isteyen herkese versin

Gız listene beni de yaz, diyarbakır bahçeci, ilk deneme, sebep çikolata kisti zannediyorum ama sebep olarak görmedi doktorlar sebepsiz yaz yada farketmez, transferim nisanda olcak muhtemelen polip ameliyatı olabilirim falan, yaş 28 Uykusuz Koala Uykusuz Koala

Huf benim iğnem çok acıtıyo ya kalem gonalf hiç acıtmıyodu😭

Ayy valla bende bak kollarim bu hale gelir benim
Gecen carsmba kemal.bey yoktu hande hanim vardi.embriyolarim nasil dedim kaliteli ellerinden öper dedi dondu biraz daha kalitelenmisler dir dedi iyi drlarimiz cok şükür insallah sonucuda iyi olur🤲🤲
Normalde benim doktorum da Kemal beydi ama şansıma o olmuyor pek 4 defadır Hande hanım devam ediyor muayenelerime. Zaten Kemal beyin yumurta toplama ve transfer günü olması yeterli sanırım

Normalde benim doktorum da Kemal beydi ama şansıma o olmuyor pek 4 defadır Hande hanım devam ediyor muayenelerime. Zaten Kemal beyin yumurta toplama ve transfer günü olması yeterli sanırım
Benim de 3 4 defa kontrolume kemal.bey girdi 2,3 kere murat bey .1 kere kontrol ve yumurta toplama hasan bey.son gecen haftada kontrole hande hanım. Teleffondada inci dr.ariyordu.Yarın transfere kemal bey ama.hepssi bi ekip canim zaten.hepsi birbirinden iyi ama

Back