2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kaplı olsada bebek agarşasınca acıkıyo cnm yerınde olsam onlem amaclı yaptırırım 12.haftada yaoıyolar zaten bende yaptırıcam yasadıgım ıcın bıkıyorum 20 haftalık bebegımı mezara koydum
Nur icinde yatsın canim basın sağolsun...bir ay sonra randevum.var dr. Tekrar derim karindan muaene ile skınti yok dedi ama tüp bebek merkez alttan muaene ile 31 milim dedi...tekrar tuo bebegi de ararim onlar takipte olacaz demişti bi hastaneye yonlendireceklerdi gerekirse orda yaptrrz demişti. Yaptrrm dr. Tekrar derse

Bende dun agri sızı yok diye gittim panikledim ...pıt pıt atiyirdu masallah kuzumun kalbi...panikleme
Bnm bebık daha cok kucuk anca kese gorduk ıste oyuzden dıyorum sana benım yasadıklarımı yasama bebek agarlasınca sıkıntı perınotolojıye gıt 12.haftada en guzelı bende oyle yapcam hakkımızda hayırlısı olsun suan cok fena mıdem bulanıyı

Amin canim sagil tamam canim baktrcam ...gec buldum erken kaybetmek istemiyorum. RABBIMIZE emanet yavrularimiz

Amin canim sagil tamam canim baktrcam ...gec buldum erken kaybetmek istemiyorum. RABBIMIZE emanet yavrularimiz
Ya ben kendım hamıle kalmstm sonra kalamadım bak tup bebek yapmak zorunda kaldım onlemımızı alalım gerısı allahın takdırı bnm bebek yemek yedıkten sonra bulanıyo mıdem degısık anlamadım

Benimki o konuda hiç bir sey demedi.yememe içmeme karısmıyo ama hemşire transferden sonra cay kahve içme demişti.

Allah razı olsun canm sağlıkla al kucağına inşallah. Tedavi paketi 9bin çok iyi geldi şu an bana biz acıbademde tedavi paketi 12 bine yaptrdk. Ama genetige bakılmadı tabi embryolarn. Bide aşırı ilaç hormon yüklemesi yapıldı sürekli uykum gelydo hele o protestan ilacı yok mu dengemi mahvetmişti. Bu hastaneyi zaten arastrydm canm ama biz istanbulda deglz tek sorun o şu an otelde kalrz olmadı napalm. Yani şimdi embryo başı 1.800tl yapyo sanrm genetik testi. Biz hepsne genetik test yaptrmali myz siz kaç tane embryoyu genetiğe gönderdnz. Cvplarn için ayrıca çok tsk ederim canm çok saol

Canim ne demek
Aynen suan dolar pahali, biz 4 embriyo gonderdik, 7.000₺ tutmustu.
2si normal geldi, 2 si kromozomlarinda anormallik cikti, ki kaliteleri orta kaliteydi ( yani bana acibademde transfer edilen kalitedelerdi, 4bb 4bc)
5aa ve 6ab normal geldi, tek embriyo transferi oldum. Cok sukur tuttu o da
Ve ben de bu dogal transferi bilmiyordum, hocayla gorustum dedim nolur ilacli yapin bana dedim, cok emek cektim 2-3 ay daha ilac kullanirim raziyim yeterki tutsun dedim, ama gerek gormediler. Adetlerim duzenligi oldugu icin dogal siklusun tutunma sansi daha yuksek dediler ki oyle de oldu.
Ya gebelik asisi falan da istedim mesela, yapin hocam ne gerekiyoaa yapalim dedim yapmadilar.
Ya yemin ederim bu konuda o kadar taktir ediyorum ki, gereksiz olan, ya da suan uygun gormedikleri hicbirseyi yapmiyolar
Canim yumurta toplamaya kadar 4-5 kere gidip geliyorsun hastaneye, transferden sonra da 1-2 gece istanbulda kalirsin, sonrasinda yolculuga musade ediloyor zaten. Sen bursada misin?

Cevap verdim de etiketlememisim

Kızlar az önce kan testi verdim 5. Gün embriyosu tek embriyoydu. 9.günüm bugün değerim 297. Doğru dürüst hiçbir belirti olmadı sakın kafanıza takmayın belirtileri belki umut olur diye yazıyorum. Bundan sonrada dualarımı kesmeyeceğim evlat hasreti çeken herkese dua edeceğim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.

Harika kan değeriniz tebrik ederim Allah bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…