- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.761
Nur icinde yatsın canim basın sağolsun...bir ay sonra randevum.var dr. Tekrar derim karindan muaene ile skınti yok dedi ama tüp bebek merkez alttan muaene ile 31 milim dedi...tekrar tuo bebegi de ararim onlar takipte olacaz demişti bi hastaneye yonlendireceklerdi gerekirse orda yaptrrz demişti. Yaptrrm dr. Tekrar derseKaplı olsada bebek agarşasınca acıkıyo cnm yerınde olsam onlem amaclı yaptırırım 12.haftada yaoıyolar zaten bende yaptırıcam yasadıgım ıcın bıkıyorum 20 haftalık bebegımı mezara koydum
Bende dun agri sızı yok diye gittim panikledim ...pıt pıt atiyirdu masallah kuzumun kalbi...paniklemeCnm sakın ol benım okdr acımıyo goguslerım ılk gebelıkte acıyodu sımdı yok bebegını de boşuna uzuyorsun hergebelık aynı degıldır
Organık bebek ama suan kahvaltıdan sonra hena mıdem bulanıyoSenin bebek organik demek..benimki olmayacak seyler ister anans çiğköfte katmer
Bnm bebık daha cok kucuk anca kese gorduk ıste oyuzden dıyorum sana benım yasadıklarımı yasama bebek agarlasınca sıkıntı perınotolojıye gıt 12.haftada en guzelı bende oyle yapcam hakkımızda hayırlısı olsun suan cok fena mıdem bulanıyıBende dun agri sızı yok diye gittim panikledim ...pıt pıt atiyirdu masallah kuzumun kalbi...panikleme
Benim uyanir uyanmaz bulaniyo kiz ama tatli rahatsizliklar bunlarOr
Organık bebek ama suan kahvaltıdan sonra hena mıdem bulanıyo
Amin canim sagil tamam canim baktrcam ...gec buldum erken kaybetmek istemiyorum. RABBIMIZE emanet yavrularimizBnm bebık daha cok kucuk anca kese gorduk ıste oyuzden dıyorum sana benım yasadıklarımı yasama bebek agarlasınca sıkıntı perınotolojıye gıt 12.haftada en guzelı bende oyle yapcam hakkımızda hayırlısı olsun suan cok fena mıdem bulanıyı
Ya ben kendım hamıle kalmstm sonra kalamadım bak tup bebek yapmak zorunda kaldım onlemımızı alalım gerısı allahın takdırı bnm bebek yemek yedıkten sonra bulanıyo mıdem degısık anlamadımAmin canim sagil tamam canim baktrcam ...gec buldum erken kaybetmek istemiyorum. RABBIMIZE emanet yavrularimiz
Benimki o konuda hiç bir sey demedi.yememe içmeme karısmıyo ama hemşire transferden sonra cay kahve içme demişti.Ve hamiş arkadaslarim kalp atisi duyanlar sizede yasaklar siralandinmi...beyaz ekmek yok esmer ekmek dedi dr.anam da valla kızım aç kalırsın o ekmekle dedi bizim zamanda oyle seyler mi vardi derzeytin tuzlu acili seyler yasak.salam sosis sucuk abur cubur yasak.cay kahve sigara yasak.tuketmiyirum hicbirini de kahvaltida açık caydan birsey olmaz bir tane içsem iste dediki birde saat 8 sabah kahvaltısi mesela 12 öğlen yemegi ya 10 da mutlaka yine birseyler ye.bebegin ac kalmasn aksam yemegi 6 ise 3 de onceden yine birseyler ye.ozellikle balik et kemik suyu ve bol salata ye dedi.anam maydanoz aman koyma salataya der eskiler düşük eder dermis.eee size neler dedi bakalim
Allah razı olsun canm sağlıkla al kucağına inşallah. Tedavi paketi 9bin çok iyi geldi şu an bana biz acıbademde tedavi paketi 12 bine yaptrdk. Ama genetige bakılmadı tabi embryolarn. Bide aşırı ilaç hormon yüklemesi yapıldı sürekli uykum gelydo hele o protestan ilacı yok mu dengemi mahvetmişti. Bu hastaneyi zaten arastrydm canm ama biz istanbulda deglz tek sorun o şu an otelde kalrz olmadı napalm. Yani şimdi embryo başı 1.800tl yapyo sanrm genetik testi. Biz hepsne genetik test yaptrmali myz siz kaç tane embryoyu genetiğe gönderdnz. Cvplarn için ayrıca çok tsk ederim canm çok saolCanim ilac kullandirmadiklari icin, yumurta takibim yapildi, 18. Gun catlatma ignesi oldum( benimki 4 gun gec buyudu), catlatma ignesinden 5 gun sonra transfer oldum. Yani dogal hamilelik surecini taklit etmis olduk, hormon yuklemesi yapilmadi, yumurta toplamadan sonra 2 adet bekledim. 3. Adette tedavim basladi.
Ya vallahi bende cok doktora gittim geldim, herkes baska bisey soyledi, cok caba sarfettim. Yasadiklarimi bi nebze aktariyorumki okuyan belki birileri olursa, zaman kaybetmesinler yada biraz bilgi sahibi olsunlar.
Genetik testler embriyo basi 295$
Tedavi paketi 9.250₺
İlaclar 4.000-5.000₺ tutmustur, o sekilde.
Tabi bu ilac olayi kisiden kisiye degisiyor.
Benim dontorum Gönül Özerdi, burada bi ekip calismasi var, Gunseli hoca ve Fulya hocaya da muayene olmuslugum var. Hepsi birbirinden naif, yardimci olmaya calisan ve seni dogru yonlendiren bilgilendiren hocalar.
Allah hepsinden teker teker razi olsun.
insallah hayirli zamanda, sende yavruna kavusursun
Hakkimuzda herseyin hayırlısı olsun insallah canimYa ben kendım hamıle kalmstm sonra kalamadım bak tup bebek yapmak zorunda kaldım onlemımızı alalım gerısı allahın takdırı bnm bebek yemek yedıkten sonra bulanıyo mıdem degısık anlamadım
Canim bildigin siraladi valla bende dikkat etcem mecburBenimki o konuda hiç bir sey demedi.yememe içmeme karısmıyo ama hemşire transferden sonra cay kahve içme demişti.
Bebısler il basındaHakkimuzda herseyin hayırlısı olsun insallah canimayy bende fenayim sorma
Cevap verdim de etiketlememisimAllah razı olsun canm sağlıkla al kucağına inşallah. Tedavi paketi 9bin çok iyi geldi şu an bana biz acıbademde tedavi paketi 12 bine yaptrdk. Ama genetige bakılmadı tabi embryolarn. Bide aşırı ilaç hormon yüklemesi yapıldı sürekli uykum gelydo hele o protestan ilacı yok mu dengemi mahvetmişti. Bu hastaneyi zaten arastrydm canm ama biz istanbulda deglz tek sorun o şu an otelde kalrz olmadı napalm. Yani şimdi embryo başı 1.800tl yapyo sanrm genetik testi. Biz hepsne genetik test yaptrmali myz siz kaç tane embryoyu genetiğe gönderdnz. Cvplarn için ayrıca çok tsk ederim canm çok saol
Özel hastaneye ne söylediniz acaba her doktor rapor çıkartırmı ki brn bide tersler çıkatmazlar felan diye bi türlü gidemedim şu zamanda boş yere gitmiyim dieÖzel hastanede çıkardım canım üniversite bana öyle dedi ama şükür hallettik
10 12 ve 14. Gün yaptırdım canım bugun 14.günüm dün leke geldi çok korktumHadı hayırlı sonuclat al cnm
Harika kan değeriniz tebrik ederimKızlar az önce kan testi verdim 5. Gün embriyosu tek embriyoydu. 9.günüm bugün değerim 297. Doğru dürüst hiçbir belirti olmadı sakın kafanıza takmayın belirtileri belki umut olur diye yazıyorum. Bundan sonrada dualarımı kesmeyeceğim evlat hasreti çeken herkese dua edeceğim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?