• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bugün crinone jeli yazdırmak için polikliniğe gittim bir tane yazdı fazlası için rapor lazım biz çıkarmıyoruz üniversite çıkarıyor dediler ama ben üniversiteyle de görüştüm biz rapor çıkarmıyoruz dediler. Nasıl halledeceğiz raporu anlamadım bilgisi olan var mı
Canim üniversite nasil vikarmaz ben hep cikariyorum. Tekrar ara konus bence

Kızlar benım hafıf kanamam oldugu ıcın kese ıcın gıtım ıkı uc gundur yok ama mınık bırtane kese gördu dr haftaya gel dedı daha ıyı gozukur dıye bırde dusuk olmasın dıye progestan ılac ve crıonl jel de verdı kendı tup bebbek dr uma sorup alsammı progestan ıgne vuruluyorum cunku bıde agar gelmez dedı ama bılemedım
Yok canim agir gelmez. Progestani fitil olarak kullan yoksa yan etkisi cok agir onun. Bende kullaniyorum hem igne hem fitil agir gelmiyor merak etme

Kızlar canınız bişeyler çekmeye başladımı benim az önce cektı burnuma kokuyor resmen annem sagolsun az bısey yapcam sımdı dedı kadın ınsallah cok kılo almayız🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥺🥺
Ben adana kebap, ispanakli katmer, patates cipsi, ve cigkofte cekti yedikce insanin icindeki yaglar eriyor resmen. Canimin istedigi seylerde sagolsun bulantim musade ediyor azicik 😉

canlar bugün kese görmeye gıttık. ve sürprizzz iki kese gördük. :)hatta bırının kalbını dınledık bıle. ötekinin kalb sesı henuz olusmamıs. iki hafta sonra tekrar cagırdı. insallah bu kez kucagıma almak nasıp olur.
Masaallah subhanallah senin adina cok sevindim canim. Saglicakla kucagina da al insaallah 😍

Kizlar kalp atışını duydum cok şükür.❤❤❤❤..Rabbim hepiniz3 tattırsın..tek anlamadigim tüp bebek merkezde kese gunu 5+5 idi simdi 7+2 olmasi lazim..ama baska özel merkez de kalp atisina gittik 6+3 dedi
O ne yaa 😂😂😂😂 o kadar farkediyor mu ki ama kese 6. Haftadan sonra görülüyor diye duymuştum 6-7 haftalardadır o zaman 🙂🙂

Ayy benim bulantım da yok,okuyorum herkesin başlamış mantıken de herkesin aynı olmıcanı da biliyorum ama gel görki gönül ferman dinlemiyo 😂😂 daha çok endişeleniyorum 😂
Sıkıntı yapma kendine bende de bi hareket yok me bulantı ne baş dönmesi ne ayy gözlerim karardı felan yok anam yok bazen hızlı kalkıyorum oturduğum yattığım yerden yine yok 😂😂 olmasında zaten de insan bi heves ediyor 😂

Sıkıntı yapma kendine bende de bi hareket yok me bulantı ne baş dönmesi ne ayy gözlerim karardı felan yok anam yok bazen hızlı kalkıyorum oturduğum yattığım yerden yine yok 😂😂 olmasında zaten de insan bi heves ediyor 😂
Aynen aynen transferden beri bel kasık göğüs ağrım olmasa hamile olduğumu unutcam sıfır belirti 😂😂

Yaa canm ne güzel wala hayran kaldm o hastaneye şu an. Ne güzel dogal adet döngüsüde ilk defa duydum böyle bişey yani şimdi sen 14. Yumurtladysan nasl transfer edild. Daha doğrusu adetin kaçıncı günü transfer oldu. Bide kaç ay rahim dinlendrldi. Ben ne iğneler ne ilaclar kullndm transferden sonra günde iki iğne ağlayarak yapydm artk. Peki canm bu genetik testlere kaç para verdin bide tüm harcaman nekadar oldu. Doktorun ismini de verrsen ben yazn gidcem inşallah
Canim ilac kullandirmadiklari icin, yumurta takibim yapildi, 18. Gun catlatma ignesi oldum( benimki 4 gun gec buyudu), catlatma ignesinden 5 gun sonra transfer oldum. Yani dogal hamilelik surecini taklit etmis olduk, hormon yuklemesi yapilmadi, yumurta toplamadan sonra 2 adet bekledim. 3. Adette tedavim basladi.
Ya vallahi bende cok doktora gittim geldim, herkes baska bisey soyledi, cok caba sarfettim. Yasadiklarimi bi nebze aktariyorumki okuyan belki birileri olursa, zaman kaybetmesinler yada biraz bilgi sahibi olsunlar.
Genetik testler embriyo basi 295$
Tedavi paketi 9.250₺
İlaclar 4.000-5.000₺ tutmustur, o sekilde.
Tabi bu ilac olayi kisiden kisiye degisiyor.
Benim dontorum Gönül Özerdi, burada bi ekip calismasi var, Gunseli hoca ve Fulya hocaya da muayene olmuslugum var. Hepsi birbirinden naif, yardimci olmaya calisan ve seni dogru yonlendiren bilgilendiren hocalar.
Allah hepsinden teker teker razi olsun.
insallah hayirli zamanda, sende yavruna kavusursun💛

Kizlar önceden yazmistim bilenleriniz olur.keseye gidince ölçüm yapiyolar rahim ağzı veya uzunlugu .35 milim altı olmamalıymış. Benim 31 imiş gerekirse 12 hagta dikis atarız dediydi.metten bakmistim atmayanlarin hep düşük oluyormuş .dünki gittigim baska hstne dr. Dedi hayır rahim ağzı gayet kapalı gerek yok.bak kese gu÷) bebek yerinde kanama yok.ne guzel dedi.arada kaldim

Ve hamiş arkadaslarim kalp atisi duyanlar sizede yasaklar siralandinmi...beyaz ekmek yok esmer ekmek dedi dr.anam da valla kızım aç kalırsın o ekmekle dedi bizim zamanda oyle seyler mi vardi der😂😂 zeytin tuzlu acili seyler yasak.salam sosis sucuk abur cubur yasak.cay kahve sigara yasak.tuketmiyirum hicbirini de kahvaltida açık caydan birsey olmaz bir tane içsem 🤪iste dediki birde saat 8 sabah kahvaltısi mesela 12 öğlen yemegi ya 10 da mutlaka yine birseyler ye.bebegin ac kalmasn aksam yemegi 6 ise 3 de onceden yine birseyler ye.ozellikle balik et kemik suyu ve bol salata ye dedi.anam maydanoz aman koyma salataya der eskiler düşük eder dermis.eee size neler dedi bakalim

Kizlar önceden yazmistim bilenleriniz olur.keseye gidince ölçüm yapiyolar rahim ağzı veya uzunlugu .35 milim altı olmamalıymış. Benim 31 imiş gerekirse 12 hagta dikis atarız dediydi.metten bakmistim atmayanlarin hep düşük oluyormuş .dünki gittigim baska hstne dr. Dedi hayır rahim ağzı gayet kapalı gerek yok.bak kese gu÷) bebek yerinde kanama yok.ne guzel dedi.arada kaldim
Aaa iki doktor neden farkli gorus belirtti acaba?
Bence bi baska perinatoliga falan git ona muayene ol. Onun dedigine gore karar ver canim brnim.

Aaa iki doktor neden farkli gorus belirtti acaba?
Bence bi baska perinatoliga falan git ona muayene ol. Onun dedigine gore karar ver canim brnim.
Ya tuo bebek merkezi simdilik onemli degil takipte kalacaz dedi hastane kapandi nerenin takibi Allah askina dedim dun gittim
Baska yer iste karından bakti gerek olsa illaki atilir ama ilk gebelik bu dedi ve rahim agzi kapali.7 yil sonra olunca tup merkezleri cok dikkat ederlerdir ama gerwk yok.1 ay sonra randevu dedi

Back