• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ya tuo bebek merkezi simdilik onemli degil takipte kalacaz dedi hastane kapandi nerenin takibi Allah askina dedim dun gittim
Baska yer iste karından bakti gerek olsa illaki atilir ama ilk gebelik bu dedi ve rahim agzi kapali.7 yil sonra olunca tup merkezleri cok dikkat ederlerdir ama gerwk yok.1 ay sonra randevu dedi
Anladim canim benim ama dogru, bizim bebeklerimiz kiymetli oldugu icin en ufacik bi riski bile soyluyoalar ve onlem almaya calisiyorlar🌺
Neyse sen icini ferah tut, Rabbime emanet insallaah💛

canım insallah bu kez pozitif olurrr:dua::dua::dua:

cok dogru soyluyorsun. sen naslsın neler yapıyorsun.

gözünüz aydın canım cok sevındım.allah tamamına erdırsın.
Hejan bejan Hejan bejan canım hayırlı olsun. alllah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
tesekkur ederim canem. bende de kist cikti. bana bol bol sebze meyve yumurta yememi istedi doktor .

Ben adana kebap, ispanakli katmer, patates cipsi, ve cigkofte cekti yedikce insanin icindeki yaglar eriyor resmen. Canimin istedigi seylerde sagolsun bulantim musade ediyor azicik 😉
Kız allah senı sus valla cekıcek canımjz napcaz ıstda nasıl bulcaz cıgkofte yeme ama zararlı onerılmıyo

Masaallah sen guzel yiyorsun kuzum ben yogurttan baska sut urunu tuketemiyorum bulantidan dolayi. Yogurt bulantima iyi geliyor. Sabahlari yumurtayi hergun yiyemiyorum. Bazen bulanti musade etmiyor kokusu agir geliyor 😞

Benim daha o kadar yoğun bulantım başlamadı.o yüzden yemeye çalışıyorum. Şifa olsun bebeğim e diye inşallah hepimizin bebeği sımsıkı tutunur bize

Valla canim benim bulantim basladi bu hafta basinda o yuzden cok bisey yiyemiyorum. Canim hicbisey istemiyor. Ama elimden geldigince kayisi,incir,kabak cekirdegi, taze sikilmis meyve suyu, cerezlik maras tarhanasi, ceviz ve findik tuketmeye calisiyorum. Tabi bunlari duzenli yapamiyorum. Bulanti pek musade etmiyor

Aslında maraş tarhanasi mantıklı ama mideyi eşkitmez mi arkadaşım.

Yediğiniz şeyler 12. Haftadan sonra bebeğe gidecek kızlar. Sağlıklı beslenin ama bulantısı olup yiyemeyenler sıkıntı etmesin şuan kandan besleniyor bebeğiniz

Kizlar önceden yazmistim bilenleriniz olur.keseye gidince ölçüm yapiyolar rahim ağzı veya uzunlugu .35 milim altı olmamalıymış. Benim 31 imiş gerekirse 12 hagta dikis atarız dediydi.metten bakmistim atmayanlarin hep düşük oluyormuş .dünki gittigim baska hstne dr. Dedi hayır rahim ağzı gayet kapalı gerek yok.bak kese gu÷) bebek yerinde kanama yok.ne guzel dedi.arada kaldim
Canım daha önce kayıp yaşadın mı erken doğum gibi 20. Haftalarda. Kayıp yaşayanlarda sonraki hamilelikte dikiş atılıyor. 12.haftada rahme bakılıp karar veriliyor kayıp yaşamayan birine rahimde anormallik görülmediği sürece atmazlar ki inşallah atmazlar canım o süreç çok zor sadece yatıyorsun tuvalete gidiyorsun doğuma kadar o kadar

Yok canim ilk gebeligim daha.bilgilerin icin sa
Canım daha önce kayıp yaşadın mı erken doğum gibi 20. Haftalarda. Kayıp yaşayanlarda sonraki hamilelikte dikiş atılıyor. 12.haftada rahme bakılıp karar veriliyor kayıp yaşamayan birine rahimde anormallik görülmediği sürece atmazlar ki inşallah atmazlar canım o süreç çok zor sadece yatıyorsun tuvalete gidiyorsun doğuma kadar o kadar
Yok
Yok canim ilk gebelik bu daha .bilgilerin icin cok sagol❣🤲

Kizlar önceden yazmistim bilenleriniz olur.keseye gidince ölçüm yapiyolar rahim ağzı veya uzunlugu .35 milim altı olmamalıymış. Benim 31 imiş gerekirse 12 hagta dikis atarız dediydi.metten bakmistim atmayanlarin hep düşük oluyormuş .dünki gittigim baska hstne dr. Dedi hayır rahim ağzı gayet kapalı gerek yok.bak kese gu÷) bebek yerinde kanama yok.ne guzel dedi.arada kaldim
Cnm benımde rahım agzım 36 mmdı 20.haftada acılma oldu kaybettım hanı senın bıraz dogustan kısa sanırım bende buyuk ıhtımal dıkıs attırıcam bıyle dr bulduğun ıcın sanslısın ılk bebegımı ıhmal yuzunden kaybettım 12.haftada attır dıkısını yatarak 28 lermatlatırsak ıns gerısı kolay aynıyız senke

Cnm benımde rahım agzım 36 mmdı 20.haftada acılma oldu kaybettım hanı senın bıraz dogustan kısa sanırım bende buyuk ıhtımal dıkıs attırıcam bıyle dr bulduğun ıcın sanslısın ılk bebegımı ıhmal yuzunden kaybettım 12.haftada attır dıkısını yatarak 28 lermatlatırsak ıns gerısı kolay aynıyız senke
Ayy insallah canim sagsalim kucağımiza alalım inşallah...tup bebek merkez onemli degil 31 mm simdi gerekirse sonra atariz dedi 12.haftada...ama alanyada sifa hastanesi var özel gerek yok rahim ağzı gayet kapalı dedi. Tereddutte kaldım maalesef 🤲

Ayy insallah canim sagsalim kucağımiza alalım inşallah...tup bebek merkez onemli degil 31 mm simdi gerekirse sonra atariz dedi 12.haftada...ama alanyada sifa hastanesi var özel gerek yok rahim ağzı gayet kapalı dedi. Tereddutte kaldım maalesef 🤲
Kaplı olsada bebek agarşasınca acıkıyo cnm yerınde olsam onlem amaclı yaptırırım 12.haftada yaoıyolar zaten bende yaptırıcam yasadıgım ıcın bıkıyorum 20 haftalık bebegımı mezara koydum

Kızlar merhaba lütfen rica ediyorum bana cevap yazın ve dua edin çarşamba keseye gördük 4 haftalık dedi doktor kalp atisi için 15 Nisan'a gun verdi benim bir önceki gebeligimde kalbi durmustu 7. Haftada şimdide çok panik yapıyorum ve korkuyorum göğüslerim acıyor agriyordu ama simdi durduk yere geçti bir anda sizde de böyle oldumu birsey olmusmudur bebeğe

Kızlar merhaba lütfen rica ediyorum bana cevap yazın ve dua edin çarşamba keseye gördük 4 haftalık dedi doktor kalp atisi için 15 Nisan'a gun verdi benim bir önceki gebeligimde kalbi durmustu 7. Haftada şimdide çok panik yapıyorum ve korkuyorum göğüslerim acıyor agriyordu ama simdi durduk yere geçti bir anda sizde de böyle oldumu birsey olmusmudur bebeğe
Cnm sakın ol benım okdr acımıyo goguslerım ılk gebelıkte acıyodu sımdı yok bebegını de boşuna uzuyorsun hergebelık aynı degıldır

Back