2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

bende de enerji patlaması var sanki enerjimi atamıyorum hiç anlamadım az önce kan verdim geldim hemşireye dedim normal mi diye o da 8. Haftadan sonra biraz başlar belirtilerin herkesin hemen belli olmuyor dedi
Hadi yaa ben gün içind e yarim saat muhakak uyuyorum kolum kalmiyor yemek zor hazırlıyorum o denli

Çok heyecanlı bi süreç nisanın 10unda kan testi yap dediler banada. Ama bu merak insanı bitiriyor

birgün bnde buraya "hamileyim" diye yazacağımı hiç düşünmüyordum... Rabbim nasip etti.. durup durup gülüyorum :) :)
Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edin lütfen. Bekleyişteyim

Kızlar bugün crinone jeli yazdırmak için polikliniğe gittim bir tane yazdı fazlası için rapor lazım biz çıkarmıyoruz üniversite çıkarıyor dediler ama ben üniversiteyle de görüştüm biz rapor çıkarmıyoruz dediler. Nasıl halledeceğiz raporu anlamadım bilgisi olan var mı

Ben bugun ozele gıdıcem ozellerde cokarıyor sgk ıle anlasması olanlara gıt bakalım gıdıcm bnde rapor ıcın

Gerçekten mi aslında telefonla sorabilirim de ne raporu olarak soracağım onu bilmiyorum ne raporu bu bizim çıkarmamız gereken?
Kadın dogum drundan keseyı gorunce verıyolar genelde bu ıkacları almak ıcın rapor cıkarmmız gerek verıyomh sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…