- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.441
Hadi yaa ben gün içind e yarim saat muhakak uyuyorum kolum kalmiyor yemek zor hazırlıyorum o denlibende de enerji patlaması var sanki enerjimi atamıyorum hiç anlamadım az önce kan verdim geldim hemşireye dedim normal mi diye o da 8. Haftadan sonra biraz başlar belirtilerin herkesin hemen belli olmuyor dedi
Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbirgün bnde buraya "hamileyim" diye yazacağımı hiç düşünmüyordum... Rabbim nasip etti..durup durup gülüyorum :) :)
İnşallahAyyy maşallah transferin kaçıncı günü inşallah benimde öyle çıkar
MaşallahKızlaaar kan sonucumu aldım 18. Gün kan sonucum 2669 çıktı❤
Arkadaşlar kasık ağrısı olması normal mi ya. Transferden sonra 5.günüö bugün
[/TE]
Normal.canim benim.hep.adet olacakmış gibi oldu
Kactı en son cnm hadi katlansın ıyıce enerjın yuksekse tadını cıkar benımkıler benı ıyıce uyutuyorKızlaaar kan sonucumu aldım 18. Gün kan sonucum 2669 çıktı❤
Hain canım değerin çok güzel. Darısı kese ve kalp atışına olsunKızlaaar kan sonucumu aldım 18. Gün kan sonucum 2669 çıktı❤
Canım sen ne yaptın gidiyormusun bugün dr? Aklımda perşembe kontrole gitceksin diye kalmışKactı en son cnm hadi katlansın ıyıce enerjın yuksekse tadını cıkar benımkıler benı ıyıce uyutuyor
Çok güzel katlanmış. Artık kan verme evresini kapattınız. Diğer level” kese ve kalp atışlarını görmek”İyi geceler bu gece kan verdım yarın hastaneler kalabalık olur dıye kan değerım 2115,46
Tebrikler, bundan sonrasıda gönlünüze göre devam etsinbirgün bnde buraya "hamileyim" diye yazacağımı hiç düşünmüyordum... Rabbim nasip etti..durup durup gülüyorum :) :)
Evet cnm oglen gıdıcem bakalım hayırlısıylaCanım sen ne yaptın gidiyormusun bugün dr? Aklımda perşembe kontrole gitceksin diye kalmış
Geçen hafta 180 di bir hafta sonra 2669 oldu işteKactı en son cnm hadi katlansın ıyıce enerjın yuksekse tadını cıkar benımkıler benı ıyıce uyutuyor
Oh masallah cnm buyusun bebıslerımızGeçen hafta 180 di bir hafta sonra 2669 oldu işte
Ben bugun ozele gıdıcem ozellerde cokarıyor sgk ıle anlasması olanlara gıt bakalım gıdıcm bnde rapor ıcınKızlar bugün crinone jeli yazdırmak için polikliniğe gittim bir tane yazdı fazlası için rapor lazım biz çıkarmıyoruz üniversite çıkarıyor dediler ama ben üniversiteyle de görüştüm biz rapor çıkarmıyoruz dediler. Nasıl halledeceğiz raporu anlamadım bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun canım gözün aydın mutluluğumuz daim olsunKızlaaar kan sonucumu aldım 18. Gün kan sonucum 2669 çıktı
Gerçekten mi aslında telefonla sorabilirim de ne raporu olarak soracağım onu bilmiyorum ne raporu bu bizim çıkarmamız gereken?Ben bugun ozele gıdıcem ozellerde cokarıyor sgk ıle anlasması olanlara gıt bakalım gıdıcm bnde rapor ıcın
Kadın dogum drundan keseyı gorunce verıyolar genelde bu ıkacları almak ıcın rapor cıkarmmız gerek verıyomh sorGerçekten mi aslında telefonla sorabilirim de ne raporu olarak soracağım onu bilmiyorum ne raporu bu bizim çıkarmamız gereken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?