- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.401
Arkadaşlar 11. Gün 75 çıkan kan değerim 13. Gün 58 cikti. Kimyasal gebelik mi oluyor bu tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlili aynı yerde mi yaptırdınız?Arkadaşlar 11. Gün 75 çıkan kan değerim 13. Gün 58 cikti. Kimyasal gebelik mi oluyor bu tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bana iki hafta sonra dediler o yüzden ben sonraki pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah sağlıkla görürsün hayırlı haberler bekliyoruzSeninle aynı gundeyiz 16 mart tarnsfer 26 mart tahlil bizde pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız hayirlsiysa ❤❤❤
Evet aynı yerde tam 2 gün sonra yaptırdım.. bu durumda tekrar yükselmesi olabilir mi acabaTahlili aynı yerde mi yaptırdınız?
Anladım canım kimyasal gibi gözüküyor Allahtan ümit kesilmez tabii sonradan toplayan gebelikler de varEvet aynı yerde tam 2 gün sonra yaptırdım.. bu durumda tekrar yükselmesi olabilir mi acaba
Hastaneler raporu 100 tl çıkarıyor poliklinikler 50 tl çıkarıyor fikriniz olsunAynen bende yakın sgk gecen hastanrden cıkarcm dr kendı hastanenın bashekımı zaten bakalm hayırlı haberler
Polıkılınık dedıgın kuzum aman su vırus ortamında umrumda dgl valla olsun bıtsın kuzum sagolasınHastaneler raporu 100 tl çıkarıyor poliklinikler 50 tl çıkarıyor fikriniz olsun
Drla gorustunmu cnm ya aynı merkezdımı verdın pekıArkadaşlar 11. Gün 75 çıkan kan değerim 13. Gün 58 cikti. Kimyasal gebelik mi oluyor bu tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Şuan heryer aynı risk tePolıkılınık dedıgın kuzum aman su vırus ortamında umrumda dgl valla olsun bıtsın kuzum sagolasın
Sen kacınfa gıtmehı dusunuyosun cnm kalp atısı ıcınBana iki hafta sonra dediler o yüzden ben sonraki pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah sağlıkla görürsün hayırlı haberler bekliyoruz
Allah nasip ederse 13 nisanda gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gideceksinSen kacınfa gıtmehı dusunuyosun cnm kalp atısı ıcın
Allah nasip ederse 13 nisanda gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gideceksin
Bende 10 nısan en erken dusundum cnm persembe gecen hafta kan verınce ıkı hafta sonra gel dedı ama 6+2 olcaz ama kalp atısı duyulurmu bılemedım acıkcası dedıgınngıbı Pazartesi gıdılebılır 13 undeAllah nasip ederse 13 nisanda gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gideceksin
Aynen sabretmek zor geliyor ama iki üç defa gitmek istemiyorum zaten virüs var riskli sürekli doktora gitmek o yüzden beklemek istiyorum inşallahBende 10 nısan en erken dusundum cnm persembe gecen hafta kan verınce ıkı hafta sonra gel dedı ama 6+2 olcaz ama kalp atısı duyulurmu bılemedım acıkcası dedıgınngıbı Pazartesi gıdılebılır 13 unde
Doktordan haber bekliyorum canım evet aynı merkezde verdimDrla gorustunmu cnm ya aynı merkezdımı verdın pekı
Maalesef canım (Arkadaşlar 11. Gün 75 çıkan kan değerim 13. Gün 58 cikti. Kimyasal gebelik mi oluyor bu tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Aynen bıde gıderız ıkı gun once kalp atımı duyulmaz stres oluruz ve ıkıgun sonra gelmolayıda sıkıntıAynen sabretmek zor geliyor ama iki üç defa gitmek istemiyorum zaten virüs var riskli sürekli doktora gitmek o yüzden beklemek istiyorum inşallah
Hakkında hayırlısı olsın cnmDoktordan haber bekliyorum canım evet aynı merkezde verdim
Ben crinone kullandığım için çok fazla akıntım oluyorMerhabalar kızlar akıntı durumunuz nedir benim çok akintim var ya