• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Seninle aynı gundeyiz 16 mart tarnsfer 26 mart tahlil bizde pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız hayirlsiysa ❤❤❤
Bana iki hafta sonra dediler o yüzden ben sonraki pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah sağlıkla görürsün hayırlı haberler bekliyoruz :KK200:

Allah nasip ederse 13 nisanda gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gideceksin
Allah nasip ederse 13 nisanda gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gideceksin
Bende 10 nısan en erken dusundum cnm persembe gecen hafta kan verınce ıkı hafta sonra gel dedı ama 6+2 olcaz ama kalp atısı duyulurmu bılemedım acıkcası dedıgınngıbı Pazartesi gıdılebılır 13 unde

Bende 10 nısan en erken dusundum cnm persembe gecen hafta kan verınce ıkı hafta sonra gel dedı ama 6+2 olcaz ama kalp atısı duyulurmu bılemedım acıkcası dedıgınngıbı Pazartesi gıdılebılır 13 unde
Aynen sabretmek zor geliyor ama iki üç defa gitmek istemiyorum zaten virüs var riskli sürekli doktora gitmek o yüzden beklemek istiyorum inşallah

Aynen sabretmek zor geliyor ama iki üç defa gitmek istemiyorum zaten virüs var riskli sürekli doktora gitmek o yüzden beklemek istiyorum inşallah
Aynen bıde gıderız ıkı gun once kalp atımı duyulmaz stres oluruz ve ıkıgun sonra gelmolayıda sıkıntı

Back