• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bu arada brn minnakımın kesesini gördüm çok şükür haftaya da kısmetse kalp atışlarını duycam😊 3 tane transfer edilmişti 1 tanesi benimle. Hep birlikte sağ salim kucağımıza almak da nasip olsun inş.
Ay bende gordum cnm ıkıtane koydular bıtane gorduk sonra dan cıkarmı bılmem ama

Ben fitil kullanıyorum bide şunu farkettim sinirlenip stres yapıp üzülünce oluyor geçen de öyle olmuştu bugün de aynısı oldu ama kendimi nasıl kontrol edicem ki sonuçta sinirlenmek benim elimde değil hormonların da etkisiyle doruklarda yaşıyoruz herşeyi 😰
Olsun sen yinede sinirlenme oyle bir durum da
Evet cnm bıtane kese gorduk ıkıncı tutmadımı yoksa sonradanmı cıkar bılmem
Sizinki göründeyse benimkide görünür ozamn
Evet cnm bıtane kese gorduk ıkıncı tutmadımı yoksa sonradanmı cıkar bılmem
Siz gördüyseniz bende görürüm bugün inşalla H saat 4 30 da randevum

Bence doktoruna sor canım dozajı da önemli çünkü, inşallah sıkıntı olmaz :dua:

Evet ben de sabah devlet hastanesine gittim çıkaramadım telefonla özel hastaneye görüştüm çıkarıyoruz dediler öğleden sonra oraya gideceğim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kesmeyi görmüşsün darısı başımıza inşallah :KK9:
Amin Cnm darısı herkrse inş.

Kızlar bu arada brn minnakımın kesesini gördüm çok şükür haftaya da kısmetse kalp atışlarını duycam😊 3 tane transfer edilmişti 1 tanesi benimle. Hep birlikte sağ salim kucağımıza almak da nasip olsun inş.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına 🤲🏻

H

Hayırlısı olsun inş. Ya bilmem ben hiç böyle düşünmemiştim 😂😂 sonradan kese görünebiliyo mu 😍 Allah bunlara can sağlığı versin de sonradan da oluşursa sevincimiz katlanmış olur. Ama buna da şükür 😊
Ben dıydum cnm ama bakalım suan bnm tek boylemı devam edıcek bakalım

Back