• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kadın dogum drundan keseyı gorunce verıyolar genelde bu ıkacları almak ıcın rapor cıkarmmız gerek verıyomh sor
Sordum çıkarıyorlarmış rapor çok sağ ol canım ya ben de strese girmiştim her hafta nasıl gidip ilaç yazdıracağım diye. Öğleden sonra gidip çıkaracağım raporu inşallah

Sordum çıkarıyorlarmış rapor çok sağ ol canım ya ben de strese girmiştim her hafta nasıl gidip ilaç yazdıracağım diye. Öğleden sonra gidip çıkaracağım raporu inşallah
Yap cnm bende bırazdan gıdıp cokarıcam hem pahalı ılaclar hemde nasıl olcak yanı cok sıkıntı bıtıyor sonucta hızlı sekılde

Kizlar pazar normalde kalp atışı günüm.pazartesi gitsem mi. Kendi hastanem gelme atar dedi bi yerede gitme dedi ama insan merak ediyor.ne yapmayalim sizce

Yap cnm bende bırazdan gıdıp cokarıcam hem pahalı ılaclar hemde nasıl olcak yanı cok sıkıntı bıtıyor sonucta hızlı sekılde
Aynen haftada bir crinone bitiriyorum hem pahalı hem çabuk bitiyor o yüzden toplu almak için en iyisi rapor canım

Kizlar pazar normalde kalp atışı günüm.pazartesi gitsem mi. Kendi hastanem gelme atar dedi bi yerede gitme dedi ama insan merak ediyor.ne yapmayalim sizce
Bence pazartesi gitsen daha iyi olur

Aynen haftada bir crinone bitiriyorum hem pahalı hem çabuk bitiyor o yüzden toplu almak için en iyisi rapor canım

Bence pazartesi gitsen daha iyi olur
Demi insan rahatlamk istiyo.ama korona illeti de var.bide kalp atışı duysam Allahın izniyle inşallah ignem ilaclarim bazilarini kullanmicam ona göre

Hayırlı olsun canım gözün aydın mutluluğumuz daim olsun
Amin canım da az önce kahverengi akıntım geldi yine gerçi silince geldi sadece ama içim ürperdi Kırmızı değil ya bişey yoktur değil mi ilaçlardandır
Bugün hemşireye sordum çünkü geçenlerde kahverengi akıntım geldi diye Kırmızı olmadığı sürece korkma dedi 🥺

Amin inşallah..
Normal yoldan devam ümitsiz olmayın sakın yumurtlama günü takip edip ilişkiye girin ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldım ama nasıl olsa kalamıyorum diye düşündüğüm için tatile gittim solaryuma girdim ağır sporlar yaptım vs ve eşimle gerçekleşen tek ilişkiden kalmıştım 6 haftalık düşük yaptım. Siz hamile kalabildiğinizi görmüş oldunuz ve ilaçlar 1-2 ay vucudunuzda salgılanmaya devam edicek bence 1 ay sonra tekrar mutlu haberinizi alacağız.

Amin canım da az önce kahverengi akıntım geldi yine gerçi silince geldi sadece ama içim ürperdi Kırmızı değil ya bişey yoktur değil mi ilaçlardandır
Bugün hemşireye sordum çünkü geçenlerde kahverengi akıntım geldi diye Kırmızı olmadığı sürece korkma dedi 🥺
Sanırım tüp bebek yapan herkesde o korku var, içinızı ferah tutun değerleriniz bence çok iyi, kullandiğinız jelden olabiliyo , hemşireler bana öule söylemişti

Sanırım tüp bebek yapan herkesde o korku var, içinızı ferah tutun değerleriniz bence çok iyi, kullandiğinız jelden olabiliyo , hemşireler bana öule söylemişti
Ben fitil kullanıyorum bide şunu farkettim sinirlenip stres yapıp üzülünce oluyor geçen de öyle olmuştu bugün de aynısı oldu ama kendimi nasıl kontrol edicem ki sonuçta sinirlenmek benim elimde değil hormonların da etkisiyle doruklarda yaşıyoruz herşeyi 😰

Kırmızı olmadığı sürece sorun yok pregestan iğne kullanıyormuşum cnm sen

Kızlar benım hafıf kanamam oldugu ıcın kese ıcın gıtım ıkı uc gundur yok ama mınık bırtane kese gördu dr haftaya gel dedı daha ıyı gozukur dıye bırde dusuk olmasın dıye progestan ılac ve crıonl jel de verdı kendı tup bebbek dr uma sorup alsammı progestan ıgne vuruluyorum cunku bıde agar gelmez dedı ama bılemedım

Kızlar ya bu crinone jel için özel hastanelerde de rapor çıkarabiliyo muymuşuz brn bilmiyodum ama dediğiniz gibi herhafta bi dünya para veriyoruz, devlete gitmek istememiştim bu virüsten dolayı ama özeller çıkarıyosa orda çıkarmak daha mantıklı

Kızlar benım hafıf kanamam oldugu ıcın kese ıcın gıtım ıkı uc gundur yok ama mınık bırtane kese gördu dr haftaya gel dedı daha ıyı gozukur dıye bırde dusuk olmasın dıye progestan ılac ve crıonl jel de verdı kendı tup bebbek dr uma sorup alsammı progestan ıgne vuruluyorum cunku bıde agar gelmez dedı ama bılemedım
Bence kendi doktorunuza da sorun içiniz rahat eder böylece

Bence doktoruna sor canım dozajı da önemli çünkü, inşallah sıkıntı olmaz :dua:
Kızlar ya bu crinone jel için özel hastanelerde de rapor çıkarabiliyo muymuşuz brn bilmiyodum ama dediğiniz gibi herhafta bi dünya para veriyoruz, devlete gitmek istememiştim bu virüsten dolayı ama özeller çıkarıyosa orda çıkarmak daha mantıklı

Evet ben de sabah devlet hastanesine gittim çıkaramadım telefonla özel hastaneye görüştüm çıkarıyoruz dediler öğleden sonra oraya gideceğim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kesmeyi görmüşsün darısı başımıza inşallah :KK9:

Canım iğnenın ismi ne proluton depot sa bende kullanıyorum

Bence doktoruna sor canım dozajı da önemli çünkü, inşallah sıkıntı olmaz :dua:

Evet ben de sabah devlet hastanesine gittim çıkaramadım telefonla özel hastaneye görüştüm çıkarıyoruz dediler öğleden sonra oraya gideceğim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kesmeyi görmüşsün darısı başımıza inşallah :KK9:
Evet cnm bıtane kese gorduk ıkıncı tutmadımı yoksa sonradanmı cıkar bılmem

Back