- 5 Mart 2019
- 222
- 152
- 33
- 33
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.421
Maalesef canım (
Üzülme sakın rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun sana sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım (
Aynı gün trasfer olmuşuz inşallah değerin katlanır rabbim yardımcımız olsunBen de 19 martta transfer oldum. Daha hiç test yapmadım. Bugün ayaklarım çok üşüyor isınamıyorum. Ayaklarima su kesesi koysam bir zararı olmaz değil mi. Kasiklarim da adet olacakmışım gibi ağrıyor
Normal canımArkadaşlar kasık ağrısı olması normal mi ya. Transferden sonra 5.günüö bugün
Doktor ilk önce rahim için ilaç veriyor belli bir kalınlığa gelsin diye ondan sonra transfer oluyorKızlar bu adet dönemimde benimde dondurulmuş transfer olacak inşallah. Merak ettiğim bir şey var. Dondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı gün transfer oldu??
14 gün kadar rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyosunuz sonra 200 ve üzeri çıkarsa rahim kalınlığınız 5 -6 gün sonra transfer oluyorsunuz.Kızlar bu adet dönemimde benimde dondurulmuş transfer olacak inşallah. Merak ettiğim bir şey var. Dondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı gün transfer oldu??
Kullandığımız ilaçlar zaten her türlü gebelik belirtisini veriyor :) hiç takılmayın belirtilere akışına bırakın cronine jel zaten kasık ağrısı yapıyorArkadaşlar kasık ağrısı olması normal mi ya. Transferden sonra 5.günüö bugün
Amin inşallah..Üzülme sakın rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun sana sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
bende de enerji patlaması var sanki enerjimi atamıyorum hiç anlamadım az önce kan verdim geldim hemşireye dedim normal mi diye o da 8. Haftadan sonra biraz başlar belirtilerin herkesin hemen belli olmuyor dedikız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan
Aynıyız seninle benimde bugün tam 5 hafta oldu kan vermeye gittim değerlere bakmaları için inşallah güzel bi değeri vardır bebeğimin5+1 olcak yarın benımde ıns kese gozukurde rapor ıcın lazım
Maşallah kaçincı gündesınız değerinız kaçveee hamiileyyyyyiiiiiiiimmmmmm....
Allah razı olsun kardeşim.. bugün 11.günümdü...:)Maşallah kaçincı gündesınız değerinız kaç
İnanın bende aynıyım gözume uyku gelmıyorbirgün bnde buraya "hamileyim" diye yazacağımı hiç düşünmüyordum... Rabbim nasip etti.. durup durup gülüyorum :) :)
Ayyy maşallah transferin kaçıncı günü inşallah benimde öyle çıkarİyi geceler bu gece kan verdım yarın hastaneler kalabalık olur dıye kan değerım 2115,46